Επειδή είδα από την Άντζελα πως η Βαρβάρα δουλεύει αυτές τις μέρες σε κάποιο από τα υπόλοιπα μαγαζιά, λέω δεν πάμε Λαρίσης για επιθεώρηση. Τι το θελα. Φτάνω εκεί, βλέπω μια γεμάτη γυναίκα στα όρια να την πεις χοντρή. Επειδή πάντα επιζητώ νέο αίμα λέω δε γαμιεται ας περάσω. Μέσα στο δωμάτιο ακουμπώντας το σώμα της κάτι μου θύμιζε. Τι μου θύμιζε; Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου στο στούντιο Χ. Τη Μαρία τη Βούλγαρογύφτισσα. Δε θα πω τίποτα παίδες. Θα σας πω πως δεν είναι να τις δώσετε όχι σαράντα που έδωσα εγώ ο μαλακας, γιατί τα σκοτάδια του Χ με μπέρδεψαν και τώρα με τον καλό φωτισμό του Λαρίσης δεν την κατάλαβα, αλλά ούτε πέντε ευρώ. Αισχος σε όλα. Ακόμη και το δέρμα της. Άσε που είχε μια μυρωδιά στα τέσσερα. Παρόλαυτα σε ημιστυση κατάφερα κι έχυσα. Οπότε πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου.
Μετά πέρασα και στο Καρδίτσης. Είχα δει για μια Κατερίνα. Η υποδοχή μου την παρουσίασε ως Νικολέτα. Το λοιπόν άλλη μερακληδικη κατάσταση από εκεί. Η κυρία είναι αρκετά μεγάλη. Όχι γιαγιά. Προς θεού. Αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι κοντά στα 55; Κάπου εκεί. Παρόλαυτα ομολογώ με εξέπληξε μέσα. Καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της, ωραία βυζιά φυσικά, έκανε πίπα άνετη και με διάρκεια. Έκανε και τα μπουκώματα της. Με καβαλησε, ξανά πίπα, ιεραπόστολος και στα τέσσερα όπου έπεσε λίγο η φωνητική της συμμετοχή. Ίσως γιατί η ζέστη ήτανε πλέον αφόρητη. Παρόλαυτα έκατσε να με τελειώσει με πίπα και δεν έφυγε τρέχοντας, παρότι τελείωνε ο χρόνος μας. Δεν σας την προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι ένας αστερίσκος η εμφάνιση της/ηλικία. Προσωπικά με κέρδισε.