Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Επειδή είδα από την Άντζελα πως η Βαρβάρα δουλεύει αυτές τις μέρες σε κάποιο από τα υπόλοιπα μαγαζιά, λέω δεν πάμε Λαρίσης για επιθεώρηση. Τι το θελα. Φτάνω εκεί, βλέπω μια γεμάτη γυναίκα στα όρια να την πεις χοντρή. Επειδή πάντα επιζητώ νέο αίμα λέω δε γαμιεται ας περάσω. Μέσα στο δωμάτιο ακουμπώντας το σώμα της κάτι μου θύμιζε. Τι μου θύμιζε; Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου στο στούντιο Χ. Τη Μαρία τη Βούλγαρογύφτισσα. Δε θα πω τίποτα παίδες. Θα σας πω πως δεν είναι να τις δώσετε όχι σαράντα που έδωσα εγώ ο μαλακας, γιατί τα σκοτάδια του Χ με μπέρδεψαν και τώρα με τον καλό φωτισμό του Λαρίσης δεν την κατάλαβα, αλλά ούτε πέντε ευρώ. Αισχος σε όλα. Ακόμη και το δέρμα της. Άσε που είχε μια μυρωδιά στα τέσσερα. Παρόλαυτα σε ημιστυση κατάφερα κι έχυσα. Οπότε πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου.
Τωρα κατι μου θυμιζει αυτη...αν δεν κανω λαθος κ ειναι μελαχροινη καργα,με μαυρο μαλλι κ χοντρη,την εχω παρει κ γω στο Λαρισης παλιοτερα...ειναι εκεινη που με το που ανοιξε τα ποδια της μου εχει ερθει μυρωδια Ψαριλας καργα κ τελικαδεν τα καταφερα να την πηδηξω...

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Φίλε Panago φυσικό είναι να συμβαίνουν και αυτά στις επιλογές μας πέρα από τα στάνταρ επιλογές γίνεται καί καμία καταδρομική καί όπου βγει.Εγω χθές αποχαιρέτησα Μαργαρίτα στη Λάρισα σήμερα βλέπω ήρθε η Νίκη στη Λάρισα θα δω και τη έκπληξη θα έχουμε εδώ στα Τρίκαλα αλλά τη Νίκη θα την τιμήσω :headbang::headbang::happy:
babis372 ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΛΑ Η ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.053
Πόντοι
456
babis372 ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΛΑ Η ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ
Καλησπέρα και καλό μήνα, δεν απευθύνεστε σε εμένα, αλλά μιας που με αφορά επιτρέψτε μου να απαντήσω. Έχω αρκετά καλό μαγαζί και πολύ καλά κορίτσια, δεν έχω ανάγκη από καμία πληρωμένη "διαφήμιση" που λέτε εσείς, πέρα από αυτή που κάνω εγώ . Σε όποιον αρέσουν τα κορίτσια μου και περνάνε καλά μαζί τους έχει καλός , οποίος δεν τρελάνετε τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Οπότε είτε σχολιάζετε καλά είτε όχι είτε καθόλου δεν δίνω μια σε κανέναν ότι και να λέει κανείς. Καλή συνέχεια.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.769
Πόντοι
481
Τωρα κατι μου θυμιζει αυτη...αν δεν κανω λαθος κ ειναι μελαχροινη καργα,με μαυρο μαλλι κ χοντρη,την εχω παρει κ γω στο Λαρισης παλιοτερα...ειναι εκεινη που με το που ανοιξε τα ποδια της μου εχει ερθει μυρωδια Ψαριλας καργα κ τελικαδεν τα καταφερα να την πηδηξω...
Αυτή είναι φίλε! Χτες βρωμοκοπούσε επίσης, κυρίως τσιγαρίλα. Πιο πεταμένο σαραντάρικο δεν έχω κλάψει. Όταν συνειδητοποίησα με ποια είχα περάσει ήτανε πια αργά. Από τις λίγες περιπτώσεις που λες: εδώ είναι με πληρώσουν να την πηδήξω εγώ, όχι να πληρώσω. Κρίμα.

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλό μήνα, δεν απευθύνεστε σε εμένα, αλλά μιας που με αφορά επιτρέψτε μου να απαντήσω. Έχω αρκετά καλό μαγαζί και πολύ καλά κορίτσια, δεν έχω ανάγκη από καμία πληρωμένη "διαφήμιση" που λέτε εσείς, πέρα από αυτή που κάνω εγώ . Σε όποιον αρέσουν τα κορίτσια μου και περνάνε καλά μαζί τους έχει καλός , οποίος δεν τρελάνετε τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Οπότε είτε σχολιάζετε καλά είτε όχι είτε καθόλου δεν δίνω μια σε κανέναν ότι και να λέει κανείς. Καλή συνέχεια.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ babis ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ???

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ειναι αληθεια οτι εδω κ πολυ καιρο εχει πεσει ολη η βαρυτητα της ενημερωσης κ των ποστ σε ενα μονο μαγαζι -αυτο της Αντζελας-απο τα 4 συνολικα που υπαρχουν...δεν θα μπω στην διαδικασια εαν κ ποιος αξιζει τι,δεν με ενδιαφερει εμενα προσωπικα....Καλα ειναι να αναφερονται ολα τα μαγαζια,γτ φολα ή καποιος να μην περασει καλα δεν αποκλειει κ το μαγαζι της Αντζελας αναμεσα στα αλλα...παντα σαν πιθανοτητα υπαρχει.
το ιδιο παρατηρηθηκε κ στο αντιστοιχο τοπικ της Πατρας με αποτελεσμα εκει η Αντζελα να γραφει χωριστα πλεον.
αν συνεχισει η κατασταση θα εισηγηθω να χωρισει κ εδω το θρεντ.

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
ειναι αληθεια οτι εδω κ πολυ καιρο εχει πεσει ολη η βαρυτητα της ενημερωσης κ των ποστ σε ενα μονο μαγαζι -αυτο της Αντζελας-απο τα 4 συνολικα που υπαρχουν...δεν θα μπω στην διαδικασια εαν κ ποιος αξιζει τι,δεν με ενδιαφερει εμενα προσωπικα....Καλα ειναι να αναφερονται ολα τα μαγαζια,γτ φολα ή καποιος να μην περασει καλα δεν αποκλειει κ το μαγαζι της Αντζελας αναμεσα στα αλλα...παντα σαν πιθανοτητα υπαρχει.
το ιδιο παρατηρηθηκε κ στο αντιστοιχο τοπικ της Πατρας με αποτελεσμα εκει η Αντζελα να γραφει χωριστα πλεον.
αν συνεχισει η κατασταση θα εισηγηθω να χωρισει κ εδω

αν συνεχισει η κατασταση θα εισηγηθω να χωρισει κ εδω το θρεντ.
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.053
Πόντοι
456
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ babis ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ???
Σας απαντήσα μόνο και μόνο επειδή αφορά και εμένα αυτό, ούτε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Και κάθε σχολείο και άποψη για το μαγαζί είναι καλό δεχουμενο να με βοηθήσει να βελτιώνουμε. Τώρα για τα σχόλια του συγκεκριμένου κυρίου δεν έχω άποψη, δεν τον γνωρίζω και δεν του κρατάω φανάρι, τι να σας πω

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.053
Πόντοι
456
αν συνεχισει η κατασταση θα εισηγηθω να χωρισει κ εδω το θρεν
Είναι κακό που απανταω σε σχολείο που αναφέρονται το όνομα μου? Είπε την άποψη του και απαντήσα, είναι έγκλημα?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Είναι κακό που απανταω σε σχολείο που αναφέρονται το όνομα μου? Είπε την άποψη του και απαντήσα, είναι έγκλημα?
οχι δεν ειναι κακο,δεν αναφερομαι στο πανω ποσταρισμα απο εσενα,αλλα γενικα το θρεντ φερει τιτλο μπουρδελα σε Τρικαλα-Καρδιτσα δεν ονομαζεται μαγαζι της Πυλης ή της Αντζελας,αλλα ωστόσο υπαρχουν σελιδες που μονοπωλουν το μαγαζι σας.Αυτο πρεπει να αλλαξει.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.053
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο Κυριακή 2.05 είναι η ΆΝΤΖΕΛΑ
1000030576.jpg

babis372

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
271
Πόντοι
21
Έχω απαντήσει προσωπικά στον Lioo@@@ για αποφυγή να δημιουργηθούν σχόλια στο τοπικό προκαλώντας σπάμε στην σελίδα. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.Δεν θα υπάρξουν απάντησης να αλλά σχόλια από πλευράς μου, ΚΑΛΗ συνέχεια

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.053
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ η ΆΝΤΖΕΛΑ θα είναι για άλλες δύο μέρες σήμερα Τρίτη 4.06 και Τετάρτη 5.06
1000030574.jpg
1000030670.jpg

Mrbill.

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
378
Πόντοι
20
Απλά η αντσελα φέρνει ωραία και μάλιστα για επαρχία έδω πέρα είναι πολύ καλά έχει τύχει να πάω 4-5 φορές ποτέ δεν απαγορευτικά αλλά δύστυχος τα 40 μου είναι πολλά με την δουλειά που κάνω όποτε επιλέγω να πηγαίνω Καρδίτσης που εκεί είναι μην πέσεις την φόλα κοιτάζω από το φεις και που και που φέρνει κάνα καλό
Αλλά η Άντζελα είναι αξία για αυτό την προτιμάει πολύς κόσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom