Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Είμαι τελευταία μέρα σήμεραΠήγε κανένας στην Άντζελα?
Είμαι τελευταία μέρα σήμεραΠήγε κανένας στην Άντζελα?
Πατρα θα ερθει η Αντζελα?Είμαι τελευταία μέρα σήμερα
μηπως ειχε την μιλφ Μαρια?μεγαλοκοπελα Σοβιετικης κοψιας με ξανθο καρε μαλλι?Επισκεψη στο Λαρισης σημερα οπως μπηκα εφυγα η κοπελα ειχε αρκετα κιλα και φαινοταν για ανω των 35
Θα έρθωΠατρα θα ερθει η Αντζελα?
Που θα δω τις φωτογραφίες ;Πέρασα χθες από το Καρδίτσης με την καινούργια κοπέλα, τη Ραφαέλα. Τίμια περίπτωση, ότι βλέπετε μέσες άκρες στη φωτογραφία, μ' ένα συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα με λίγη χαλάρωση προς την κοιλιά κυρίως. Ευδιάθετη και χαμογελαστή κοπέλα. Καλό στοματικό χωρίς δόντι και με ικανοποιητική διάρκεια, στήσιμο σωστό. Γενικά καλή περίπτωση που κάνει τα βασικά. Φέρτε μας και τη Ρενάτα μετά!!
Σου έστειλα μήνυμα.Που θα δω τις φωτογραφίες ;
ειπα να παω κ γω Βικτωρια,ημουν κ κοντα σχετικα ,αλλα δεν περασα...θα πεφταμε κ ο ενας πανω στον αλλο,χα,χαΝέο αίμα στο Πύλης η Βικτώρια. Έχει λίγα κιλά παραπάνω είναι η αλήθεια αλλά μου έδωσε την εντύπωση πως θα ήτανε καλή μέσα. Ήτανε κι ευδιάθετη. Οπότε πέρασα κι όντως με επιβεβαίωσε. Καλή πίπα, ωραία στησίματα σε ιεραποστολικό και στα τέσσερα. Οκ. Αν δε σας ξενίσει εμφανισιακά πιστεύω θα περάσετε καλά. Αν θέλετε σώμα μοντέλου όπως Νίκι περιμένετε για καποια άλλη. Που να είναι αυτή η ψυχή η Βικτώρια του Καρδίτσης; Εκ των κορυφαίων πέρσι.
Αυτή τη Μαρία την είχα δει στο X. Ντάξει παραείναι για μερακλήδες. Έκανα το λάθος και είχα περάσει και δε μπόρεσα να τελείωσω καν...χαχα. Της έλεγα είμαι κουρασμένος. Η τύπισσα στο μεταξύ έχει αυτό το βύζο και δεν αφήνει να κάνεις τίποτα.ειπα να παω κ γω Βικτωρια,ημουν κ κοντα σχετικα ,αλλα δεν περασα...θα πεφταμε κ ο ενας πανω στον αλλο,χα,χα
στο Καρδιτσης που περασα ομως σημερα κανα 2 φορες, κλειστο....καλα εσεις εκει στο Καρδιτσης κοιμαστε>?τι ωρα ανοιγετε?
περασαν κ κατι μπαρμπαδες να πανε να γαμησουν Ναντια κ εμειναν οι ανθρωποι μπουκαλα...
τζαμπα η διαφημηση στο φεις...τζαμπα τα βυζομπαλα...ξυπνατε αφεντικα.
Στο Λαρισης (Βουλγαρα μαλλον) Μαρια με τεραστια βυζια,δεν σε αφηνει να κανεις παιχνιδι με αυτα,μαυροφερνει και αρκετα,μονο για σκληρα γουστα.
αυτα..συνεχιζει να ειναι απογοητευτικη η κατασταση επι του συνολου.
πμΑυτή τη Μαρία την είχα δει στο X. Ντάξει παραείναι για μερακλήδες. Έκανα το λάθος και είχα περάσει και δε μπόρεσα να τελείωσω καν...χαχα. Της έλεγα είμαι κουρασμένος. Η τύπισσα στο μεταξύ έχει αυτό το βύζο και δεν αφήνει να κάνεις τίποτα.