You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
γεμιζει το μαγαζι και @@ μπλε! σε φιλο ετυχε η εργαζομενη κοπελα να του πει πως η ιδιοκτηρια ειναι επιεικως "περιεργη" γιαυτο φευγουν ολες.Καμία Βαρβάρα θα είναι! Προσπάθησα να εξηγήσω παλιότερα στην Αναστασία ότι πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στα κορίτσια γτ φέρνει όλο τις ίδιες και ειδικά την Βαρβάρα και η απάντηση της ήταν όσο μου γεμίζει το μαγαζί δεν την αλλάζω! Μακάρι να την είχα μόνιμα εδώ! Δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί της! Ότι νομίζει! Δικό της μαγαζί είναι!
δε θυμαμαι ποια κοπελα με ειπε πως ηταν οχι η Βαρβαρα παντως. προσωπικα εχω πολυ καιρο που δε παταω εκει, απο οταν το πηγαν 40$.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Έχω πείσει τον εαυτό μου να μην περνώ πάνω από δυο φορές με την ίδια κοπέλα παρα μόνον εάν η κοπέλα κάνει το κάτι παραπάνω σε οποιονδήποτε τομέα και το αξίζει. Τρίτη φορά με τη Νίκι στο Πύλης. Η κοπέλα είναι ότι καλύτερο: σφιχτό σωμα μικροκαμωμένο, μουνί στενό (και ειδικά σήμερα υπέρ το δέον υγρό), καλή πίπα και πολύ ωραία προκαταρκτικά. Εκεί που άλλες δεν αφήνουν ούτε φιλιά στο λαιμό και τινάζονται λες και τις χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα και μόνο κίνηση να πας να κάνεις. Βέβαια το μαγαζί την έχει φέρει επαναλαμβανόμενα και δικαιολογημένα ως ένα σημείο(μου θυμίζει την περίπτωση της Βικτώριας στο καρδίτσης που ερχόταν κάθε δευτερη βδομάδα), αλλά εννοειται θέλουμε κι άλλες τέτοιες κοπέλες.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Να το έχουμε την υπόψη μαςΈχω πείσει τον εαυτό μου να μην περνώ πάνω από δυο φορές με την ίδια κοπέλα παρα μόνον εάν η κοπέλα κάνει το κάτι παραπάνω σε οποιονδήποτε τομέα και το αξίζει. Τρίτη φορά με τη Νίκι στο Πύλης. Η κοπέλα είναι ότι καλύτερο: σφιχτό σωμα μικροκαμωμένο, μουνί στενό (και ειδικά σήμερα υπέρ το δέον υγρό), καλή πίπα και πολύ ωραία προκαταρκτικά. Εκεί που άλλες δεν αφήνουν ούτε φιλιά στο λαιμό και τινάζονται λες και τις χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα και μόνο κίνηση να πας να κάνεις. Βέβαια το μαγαζί την έχει φέρει επαναλαμβανόμενα και δικαιολογημένα ως ένα σημείο(μου θυμίζει την περίπτωση της Βικτώριας στο καρδίτσης που ερχόταν κάθε δευτερη βδομάδα), αλλά εννοειται θέλουμε κι άλλες τέτοιες κοπέλες.
Το χοτ ειβαι στη καρδιτσα?? Πες μας λιγο για Βαλεριααναστασιας σημερα παλι κλειστο...φαλημεντο τελικα?
στο καρδιτσης ακομη περιμενανε την Αγαπη...(καλα κρασια)
το αλλο ειναι ακριβο ...στο χοτ Βαλερια...απο επιλογες σχιζουμε...χαχα
Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
Πέρασε κανένας από villa Καρδίτσα ?είναι ανοιχτό ακόμα πέρασα πριν 2 εβδομαδες ήταν μια χοντρούλα με μεγάλο βυζιά μόλις την είδα έφυγα δεν έκανε.....
Ποιό είναι η Villa και ποιό ο "Αφρος" στην Καρδίτσα;;;;Ενημερώνω πως άνοιξε ο Αφρός στην Καρδίτσα.
Θα πάω και θα ενημερώσω.
Ενημερώστε αδέλφια (δνση, περιοχή) να βγάλουμε άκρη και εμείς που ερχόμαστε "τουρίστες"!
Ε ρε το γυναικοχώρι μου, άρχισε να κινείται πάλι
Τό Vila hot είναι μπουρδέλο όπως πάς Σοφάδες στο δεξί σου χέρι και ό αφρός είναι κολομπαρο δεν αξίζει και Πόλα είναι έξω από Καρδίτσα όρος Αθήνα πρίν τον Σκλαβενίτη δεξιάΠοιό είναι η Villa και ποιό ο "Αφρος" στην Καρδίτσα;;;;
Ενημερώστε αδέλφια (δνση, περιοχή) να βγάλουμε άκρη και εμείς που ερχόμαστε "τουρίστες"!
Ε ρε το γυναικοχώρι μου, άρχισε να κινείται πάλι
Ή Βαλέρια είναι από Μολδαβία είναι μελαχρινή κάπου στα 35 και μέσα είναι καλουτσικη άμα δεν βαριέταιΤο χοτ ειβαι στη καρδιτσα?? Πες μας λιγο για Βαλερια
Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
Ωραίος!!!!!!!!!Τό Vila hot είναι μπουρδέλο όπως πάς Σοφάδες στο δεξί σου χέρι και ό αφρός είναι κολομπαρο δεν αξίζει και Πόλα είναι έξω από Καρδίτσα όρος Αθήνα πρίν τον Σκλαβενίτη δεξιά
Το Villa είναι πριν τον κόμβο "Δελτα" προς Σοφάδες?
ΟΑφρός είναι στον δρόμο μετά την γέφυρα που πηγαίνει σε κάποια χωριά?
Φορτώνεις για έξω σε κανένα από το δύο?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το κωλομπαρο Αφρος ειναι παλι καραβανα...ειχα παει καποιες φορες -προ Μνημονιων- κ νιωθω οτι πεταγα τα λεφτα μου...πολυ μπλα μπλα, μαγκια απο καποιες κοπελιες,χαμουρεμα με μερικες κ μεχρι εκει...λεφτα πεταμενα κατ εμε...εχω ακουσει κ ιστοριες απο φορτωματα αλλα μπορει να ειναι κ φιδια...πολλες φορες εφευγα απο κει κ πηγαινα καρφι Βιλα κ γαμουσα για ξελαφρωμα...
Βιλα,επισης παλια καραβανα,εχει ανοιξει κ κλεισει πολλες φορες κατα καιρους ,ευτηχως τωρα που μιλαμε ειναι ενεργο το μαγαζι...οσο για βαλερια το γραφω μια σελιδα πισω,αξιζει τουλαχιστον μια επισκεψη...δεν μιλαει πολυ,αλλα αυτο που ειναι να κανει το κανει.
το Αφρος ειναι διπλα στο Σκλαβενιτη μαρκετ στην εισοδο-εξοδο,διπλα απο το ποταμι
Βιλα μετα το παλιο Δελτα-πλεον κυκλικος κομβος στην εξοδο για Σοφαδες στα 2 περιπου χιλιομετρα δεξια πηγαινοντας για Σοφαδες κοντα στα πολλα δεντρα.
Βιλα,επισης παλια καραβανα,εχει ανοιξει κ κλεισει πολλες φορες κατα καιρους ,ευτηχως τωρα που μιλαμε ειναι ενεργο το μαγαζι...οσο για βαλερια το γραφω μια σελιδα πισω,αξιζει τουλαχιστον μια επισκεψη...δεν μιλαει πολυ,αλλα αυτο που ειναι να κανει το κανει.
το Αφρος ειναι διπλα στο Σκλαβενιτη μαρκετ στην εισοδο-εξοδο,διπλα απο το ποταμι
Βιλα μετα το παλιο Δελτα-πλεον κυκλικος κομβος στην εξοδο για Σοφαδες στα 2 περιπου χιλιομετρα δεξια πηγαινοντας για Σοφαδες κοντα στα πολλα δεντρα.
Θεϊκό πλάσμαΤΡικαλων-Πυλης η ΝΊΚΗ
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Ναι,το κορίτσι μαςΘεϊκό πλάσμα
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Λοιπόν αρκετά καλές εντυπώσεις από την Αθηνά στο Καρδίτσης. Η κοπέλα είναι όντως νέα(δε ξέρω για είκοσι που λέει στο fb) είναι κοντή με μεγάλα φυσικά βυζιά που προσφέρει για ρούφηγμα, μαύρο μακρύ μαλλί και συμπαθητικό πρόσωπο. Λίγη χαλάρωση προς κοιλιά αλλά οκ. Είναι ομιλητική, αλλά μου έβγαλε και μια κάποια βιασύνη. Η πίπα της ήτανε μικρή σε διάρκεια, μην πω ανύπαρκτη(αρχικά τουλάχιστον). Το μουνί της τέρμα στενό, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ανοίξει κατα το ιεραποστολικό. Πήγαμε και στα τέσσερα, όπου φώναζε τόσο κι έλεγε κάτι χαζά που σχεδόν με ξενέρωνε... αλλά είχε κι αυτό τη φάση του. Σε μια στιγμή εκεί που είχα βρει ρυθμό κι όλο κι ανέβαζα μου ζήτησε μόνη της να σταματήσω, ότι πόνεσε. Το σεβάστηκα και με τελείωσε με χειρωνακτική και μπουκώματα στο στόμα της. Μου δίνει την εντύπωση πως με τον καιρό θα γίνει καλύτερη. Μέχρι Τριτη είπε.
λοιπον μαγκες πηγα αφρο πριν 2 βδομαδες περιπου για καρδιτσα καλα κοματια ειχε αλλα μονο 3για σεχ μεσα στο δωματιο μου ειπαν 100ε και πιπα στον καναπε 60ε χαχαχα εκανα παζαρια κατεβασα την πιπα στα 40 δεν πηγεναι παρακατω ουτε σενς αλλα εφυγα και την εκανα για λαρισα γιατι δεν με τρελανε καμια απο τις 3 και λαρισα μετρια πραματα αλλα πεζουν 2 μαγαζια
elpotero
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
Τι ηλικίες ήταν περίπου;λοιπον μαγκες πηγα αφρο πριν 2 βδομαδες περιπου για καρδιτσα καλα κοματια ειχε αλλα μονο 3για σεχ μεσα στο δωματιο μου ειπαν 100ε και πιπα στον καναπε 60ε χαχαχα εκανα παζαρια κατεβασα την πιπα στα 40 δεν πηγεναι παρακατω ουτε σενς αλλα εφυγα και την εκανα για λαρισα γιατι δεν με τρελανε καμια απο τις 3 και λαρισα μετρια πραματα αλλα πεζουν 2 μαγαζια
Ωραία σώματα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορείς να μου στείλεις το FB link από το μαγαζί; ;)Λοιπόν αρκετά καλές εντυπώσεις από την Αθηνά στο Καρδίτσης. Η κοπέλα είναι όντως νέα(δε ξέρω για είκοσι που λέει στο fb) είναι κοντή με μεγάλα φυσικά βυζιά που προσφέρει για ρούφηγμα, μαύρο μακρύ μαλλί και συμπαθητικό πρόσωπο. Λίγη χαλάρωση προς κοιλιά αλλά οκ. Είναι ομιλητική, αλλά μου έβγαλε και μια κάποια βιασύνη. Η πίπα της ήτανε μικρή σε διάρκεια, μην πω ανύπαρκτη(αρχικά τουλάχιστον). Το μουνί της τέρμα στενό, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ανοίξει κατα το ιεραποστολικό. Πήγαμε και στα τέσσερα, όπου φώναζε τόσο κι έλεγε κάτι χαζά που σχεδόν με ξενέρωνε... αλλά είχε κι αυτό τη φάση του. Σε μια στιγμή εκεί που είχα βρει ρυθμό κι όλο κι ανέβαζα μου ζήτησε μόνη της να σταματήσω, ότι πόνεσε. Το σεβάστηκα και με τελείωσε με χειρωνακτική και μπουκώματα στο στόμα της. Μου δίνει την εντύπωση πως με τον καιρό θα γίνει καλύτερη. Μέχρι Τριτη είπε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K