Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Γεια σου ρε dimmits άρχοντα.

Στο Πύλης έχει έρθει μια Iris. Τιμιοτατη περίπτωση, μαύρα μαλλιά με ωραίο πρόσωπο, λίγο τσουπωτο σώμα αλλά όχι κάτι υπερβολικό, βυζάρες και έναν αφράτο κώλο. Ξεκίνησε πίπα με καλή αίσθηση, βαθιά μπουκώματα και για αρκετά λεπτά. Λίγο μονότονη βέβαια από ένα σημείο και μετά. Σεξ σε ιεραπόστολο και στα τέσσερα με φουλ φωνητική συμμετοχή (έκανε ώρες ώρες λες και τη γαμαγε ο Ρόκο σιφρεντι αλλά οκ...), ηρωικό στήσιμο και αρκετά έντονο ρυθμο. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω αλλά κάνει τα βασικά πολύ κα(υ)λά.

Έχουμε κάνα νέο από Καρδίτσης;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Γεια σου ρε dimmits άρχοντα.

Στο Πύλης έχει έρθει μια Iris. Τιμιοτατη περίπτωση, μαύρα μαλλιά με ωραίο πρόσωπο, λίγο τσουπωτο σώμα αλλά όχι κάτι υπερβολικό, βυζάρες και έναν αφράτο κώλο. Ξεκίνησε πίπα με καλή αίσθηση, βαθιά μπουκώματα και για αρκετά λεπτά. Λίγο μονότονη βέβαια από ένα σημείο και μετά. Σεξ σε ιεραπόστολο και στα τέσσερα με φουλ φωνητική συμμετοχή (έκανε ώρες ώρες λες και τη γαμαγε ο Ρόκο σιφρεντι αλλά οκ...), ηρωικό στήσιμο και αρκετά έντονο ρυθμο. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω αλλά κάνει τα βασικά πολύ κα(υ)λά.

Έχουμε κάνα νέο από Καρδίτσης;
ηταν να ανοιξει Μαη αλλα τηρει σιγη ιχθυος....περιμενουμε γτ οι επιλογες ειναι λιγες...

sakisstrela

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2011
Like
52
Πόντοι
0
Πέρασε κανένας από villa Καρδίτσα ?είναι ανοιχτό ακόμα πέρασα πριν 2 εβδομαδες ήταν μια χοντρούλα με μεγάλο βυζιά μόλις την είδα έφυγα δεν έκανε.....

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
υπαρχει καμια τιμια επιλογη ρε σεις?
η το ποτακι γυρω απο πλατεια ειναι η καλυτερη επιλογη? :cheesy:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Χοτ βιλλα κ αυτη κλειστη...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με αυτο το μαγαζι...μια κλεινει,μια ανοιγει...ελαχιστες οι επιλογες στην περιοχη πια...κριμα

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Στο Χ μέχρι τις 19 θα είναι μια Ισπανίδα που ο μόνος λόγος να πας είναι να σε πληρώσει αυτή να την εγαμησεις. Κι άμα. Τη θυμάμαι από πέρσι. Δεν πέρασα.

Ευτυχώς στο Πύλης επέστρεψε το καυλακι η Νίκι που δίνει ρεσιτάλ στο δωμάτιο. Φιλιά, φουλ προκαταρκτικά με αποκορύφωμα την πίπα της. Απόλαυση σε όλες τις στάσεις αυτό το σωματακι. Η καλύτερη μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο. Έως Κυριακή μου είπε.

Dimos(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Στης Αναστασίας ξέρεις κανείς άν είναι ανοιχτό και Πία δουλεύει

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Κάνα νέο από Αφροδίτης;
Ήταν η Νίκι πολύ καλή
Τώρα ξανά ήρθε η Στεφανία
Και η Στεφανία καλή είναι στον αγώνα αλλά εμένα δεν μου άρεσε
Την είχα πάρει όταν είχε έρθει στο καρδιτσης τώρα δεν ξέρω άμα έχει αλλάξει κάτι

dominanteeeee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Για σονια καινούργια στο Καρδίτσης έχουμε εικόνα ;

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Δυστυχώς στο Πύλης η Ειρήνη η καινούργια κοπέλα δε λέει πολλά. Όπως τη βλέπετε στις φωτογραφίες είναι, μικρό στήθος, καλός κώλος και αδιάφορο πρόσωπο. Έκανε αρχικά μια καλούτσικη πίπα με οπτική επαφή και περίμενα ότι θα δώσει πόνο μετά. Ναι μεν στήθηκε καλά αλλά ήτανε στα όρια της πλήρους αδιαφορίας/αγγαρείας. Καμία αλληλεπίδραση, καμία καύλα. Αφού στα τέσσερα κατέληξα να χύνω με δυσκολία. Μία που πήγα και μία που την ξέχασα.

Καλύτερα να πήγαινα Καρδίτσης, όπου βλέπω έχουμε τούμπανο καινούργιο. Θα περάσω σίγουρα και θα ενημερώσω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καλύτερα να πήγαινα Καρδίτσης, όπου βλέπω έχουμε τούμπανο καινούργιο. Θα περάσω σίγουρα και θα ενημερώσω.
εγω νομισα οτι ειναι η γνωστη Σονια- η τσιμπουκλου μιλφ απο Αθηνα -η αλα Σοφια Λορεν με το ηλεκτροφορο κ ηταν κ ο λογος που εκανα την ταρζανια....τα εκλαψα.
πμ.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Δυστυχώς στο Πύλης η Ειρήνη η καινούργια κοπέλα δε λέει πολλά. Όπως τη βλέπετε στις φωτογραφίες είναι, μικρό στήθος, καλός κώλος και αδιάφορο πρόσωπο. Έκανε αρχικά μια καλούτσικη πίπα με οπτική επαφή και περίμενα ότι θα δώσει πόνο μετά. Ναι μεν στήθηκε καλά αλλά ήτανε στα όρια της πλήρους αδιαφορίας/αγγαρείας. Καμία αλληλεπίδραση, καμία καύλα. Αφού στα τέσσερα κατέληξα να χύνω με δυσκολία. Μία που πήγα και μία που την ξέχασα.

Αλλά είναι τα γούστα του ναύτη και άλλα του καντήλοναυτη, δεν νομίζω ότι πρέπει να είστε τόσο απόλυτος. Κάθε ένας έχει τα δικά του γούστα, έτσι δεν είναι?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Αλλά είναι τα γούστα του ναύτη και άλλα του καντήλοναυτη, δεν νομίζω ότι πρέπει να είστε τόσο απόλυτος. Κάθε ένας έχει τα δικά του γούστα, έτσι δεν είναι?
Δε διαφωνώ. Τη δική μου εμπειρία και μόνο παραθέτω. Μπορεί άλλος να πάει και να περάσει απίστευτα και να του αρέσει πολύ η κοπέλα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν βαριεται η αλλη που ζει,λιγο πολυ σε ολους τα ιδια θα κανει...αυτο ειναι κ το θεμα που θιγεται...ασε που ειναι κ τελειως ντεκαυλε οταν η αλλη εχει νοοτροπια ΄΄αντε χωστο να τελειωνουμε κ με σενα.΄΄..ειμαστε 25 χρονια στα μπουρδελα μεσα-εξω,ξερουμε τι μας γινεται.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Δε διαφωνώ. Τη δική μου εμπειρία και μόνο παραθέτω. Μπορεί άλλος να πάει και να περάσει απίστευτα και να του αρέσει πολύ η κοπέλα.
Αυτό ακριβώς εννοούσα, απλά μου φάνηκε πολύ αυστηρή και απόλυτη η κριτική σου,που και αυτή καλοδεχούμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom