You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τον Λαζοπουλο γιατι τον ανακατεψατε σε αυτο το πορνειο?
edit AssFiller :omorfopedo [size=14pt]Προσοχή[/size].. Κανόνες λειτουργίας του forum No6
Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν μέχρι που είδα το άλλο θεσπέσιο θρεντ "Αλβανοί και αλλοδαποί" και του δίνω κάποιο δίκιο του Αρίωνα.Ρε arion μεγάλος άνθρωπος είσαι... δεν βαρέθηκες τις συνεχόμενες αντιπαραθέσεις σε τόσα threads... και ανοίγεις και αυτό εδώ... μου φαίνεται ούτε σου έλειψε το «πρασινάκι»...
Πάλι τα ίδια θα γράφετε για τους «εθνικόφρονες» και τους «κκέδες»... Ήμαρτον
Πάντως η όλη κατάσταση με αναρχοκουμμούνια και εθνικόφρονες έχει γαμηθεί τελευταία πάρα πολύ. Σπάγαμε πλάκα στην αρχή αλλά τώρα νιώθω μια ζαλάδα στους όρχεις...
εδώ θέλω να καταθέσεται της απόψεις σας για την δημειουργεία ολικον ανοχής για άτομα εθνικών φρονημάτων
edit AssFiller :διόρθωση τίτλου και μετακίνηση θέματος
arion εισαι μεγάλο άτομο . Αν και γνωρίζεις(...) καμία όρεξη δεν έχω για μπουρδέλα/strip με τις εκλεκτές αλλοδαπές πελατείες. Αλλά μάλλον επιλογή δική μου είναι να πηγαίνω στα καλύτερα.
Επισκέπτης
οι εθνικόφρονες κάνουν παράπονα ότι στα υπάρχοντα μπουρδέλα έχουν πρόβλημα ότι δεν μπορούν να πάνε γιατί πάνε πακιστανοί και αλβανοί και μέσα από αυτό το θρέντ ψάχνουμε να βρούμε κάποια λύση.Αρίονα ποιο ειναι το πρόβλημα σου με τους εθνικόφρονες?
Επισκέπτης
φίλε μου και εγώ πέρα από το τι πιστεύω στην ουσία το έχω ρίξει στην πλάκα με μερικούς που έχουν γενικό κώλυμα και για ότι κινείται σε αυτή την χώρα τους φταίει πάντα το κακό κόκκινο και η λύση είναι το καλό μαύρο.Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν μέχρι που είδα το άλλο θεσπέσιο θρεντ "Αλβανοί και αλλοδαποί" και του δίνω κάποιο δίκιο του Αρίωνα.
Πάντως η όλη κατάσταση με αναρχοκουμμούνια και εθνικόφρονες έχει γαμηθεί τελευταία πάρα πολύ. Σπάγαμε πλάκα στην αρχή αλλά τώρα νιώθω μια ζαλάδα στους όρχεις...
Επισκέπτης
οι εθνικόφρονες κάνουν παράπονα ότι στα υπάρχοντα μπουρδέλα έχουν πρόβλημα ότι δεν μπορούν να πάνε γιατί πάνε πακιστανοί και αλβανοί και μέσα από αυτό το θρέντ ψάχνουμε να βρούμε κάποια λύση.
Οπως ειπα και στο αλλο ποστ η λυση για το προβλημα αυτο θα ηταν αρχικα η απαγορευση αλλοδαπων στα μπουρδελα/στουντιο κτλ αλλα για μια πιο οριστικη λυση 8α ηταν η απελαση των γυφτοτουρκων και των Αλβανων στις πουτσοχωρες τους
Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Όντως, αυτο το παράπονο παίζει πολύ. Το εχω ακούσει κι απο άτομα που δεν ειναι εθνικόφρονες.Ειμαι εθνικόφρων και πάω σε μπουρδέλα που πάνε και μετανάστες, μάλιστα κάνω πολύ πλάκα και ρίχνουμε αρκετό γέλιο κατα τη διάρκεια της αναμονής και πασαρέλας. Σε κάποια εχω πετύχει τσατσά να διώχνει κάποιους-μάλλον Πακιστανοί ηταν- που μύριζαν εντονα. Αυτό όμως δεν ειναι θεμα πολιτικό η ιδεολογικό, ειναι απλα πρακτικό θέμα καθαριότητας.οι εθνικόφρονες κάνουν παράπονα ότι στα υπάρχοντα μπουρδέλα έχουν πρόβλημα ότι δεν μπορούν να πάνε γιατί πάνε πακιστανοί και αλβανοί και μέσα από αυτό το θρέντ ψάχνουμε να βρούμε κάποια λύση.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το εθνικο μπουρδελο θα πρεπει να γινει στο κεντρο την αθηνας καπου κοντα στο πολεμικο μουσιο εκει τριγυρο εαν υπαρχη καμια γνωμη συναδελφου .
Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Επίσης πρέπει να κάνουμε αίτηση στην Πολεμική Αεροπορία να μας παραχωρήσει ενα αποσυρμένο Μιραζ f1 ή f5 να βάλουμε στον προαύλιο χώρο. Ακόμη, ενα αρμα μάχης και μια τορπίλλη θα συμπλήρωναν το πολεμόκαυλο σκηνικό.Το εθνικο μπουρδελο θα πρεπει να γινει στο κεντρο την αθηνας καπου κοντα στο πολεμικο μουσιο εκει τριγυρο εαν υπαρχη καμια γνωμη συναδελφου .
Συμφωνω σε ολα εκτος απο την προελευση προσωπικου.Συγκλονιστικό θέμα !!!!
Παραθέτω συνοπτικώς μερικές σκέψεις :
Εξωτερική άποψις του ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΡΙΟΥ ΠΟΡΝΕΙΟΥ :
Εννοείται με κολώνες αυστηρώς δωρικού ( άντε ή και ιωνικού) ρυθμού, κάτι σαν την Ακαδημία Αθηνών.
Εις το αέτωμα να κυματίζει περήφανη η γαλανόλευκος και εναλλακτικά μαζί με την αστερόεεσα.
Εις τον χώρον υποδοχής θα κυραρχει το γαλανολευκο χρώμα που είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι είναι αφροδισιακόν ενώ θα παίζει μουσική αποκλειστικώς Βεμπο ( της Ελλάδος Παιδιά - εναλλακτικά τα τραγούδια της γαλάζιας γενιάς )
Η υπευθυνος chacha θα φορεί χλαμύδα και σανδάλια ή κοθόρνους.
Οι ιερόδουλες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ με πιστοποιητικά από τρείς γενιές τουλάχιστον αναρτημένα στους τοίχους, μαζί με φωτογραφίες των φουστανελάδων παπούδων τους να σκοτώνουν συμμορίτας και εαμοβουλγαρους
ενδυμασία ιεροδούλων ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΠΙΚΗ : καραγκουνα - θρακιώτισσα - καλαματιανή κ.ο.κ. αναλόγως με τον τόπο καταγωγής.
στο δωμάτιο θα αναρτώνται αφίσες διάσημων συμμοριτών ( λένιν - Ροζα λουξεμπουργκ κλπ ) έτσι ώστε να δημιουργειται αντίδρασις εις τον πελάτη και να επιθυμεί διακαώς να του @@@@ .. σει συμβολικως
Παραλλήλως θα παιανίζουν στρατιωτικά εμβατήρια ( Ναύτης του Αιγαίου Αεροπορος θα γινω κ.ο.κ.) και την στιγμή της υπέρτατης εκρήξεως της ηδονής ο εθνικόφρων πελάτης θα ανακράζει περήφανα και θριαμβευτικά : ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! (και τότε η ιερόδουλος θα ανοίγει τον κλιματισμο)
Θα πρεπε να ναι Αλβανιδες, Τουρκαλες, Βουλγαρες, ισως και καμμια Γερμανιδα (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ) και οπωσδηποτε και Σκοπιανες ωστε αν τολμουν να μας συστηνονται σαν Μακεδονισες να τις αλλαζουμε το φωτα και την ονομασια με ενα σπεσιαλ anal.
Τελος για οσους εχουν προβλημα με τους Πακιστανους στα μπουρδελα, εχω τις εξεις αποριες.
"Καλα θελετε να γαματε με ενα εικοσαρικο και να μην εχει Πακιστανους?"
"και αν σας πειραξε η βρωμια τους η βρωμια της γκομενας δεν σας πειραξε? Γιατι με ενα εικοσαρικο δεν φανταζομαι να εχετε την απαιτηση να κανει και μπανιο μετα απο καθε πελατη? 'Η αλλιως 40 φορες μπανιο την ημερα?"
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα πρεπει να υπαρχου και καποια αγαλματα στο περιβολο του Ιδρυματος?
Επισκέπτης
σήμερα έσκασε μύτη πάλι ο εθνοκάπηλος το γνωστό μπουρδέλο για χρυσαυγίτες ζητά να προσλάβει ολόλευκη πουτάνα δοκιμασμένη από τους Γερμανούς νεοναζί και να μην έχει πλύνει το νιμου της λόγο εθνικόφρονος γλυφομουνίου,
DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Καλή φάση χαχαχαχ
Επισκέπτης
μια και ο λάκης δεν έμεινε ευχαριστημένος από Γαλατσίου 1 να του βρούμε κάτι δοκιμασμένο.Καλή φάση χαχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 558
- Εμφανίσεις