Νέα

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εγω το βλέπω εντελως μαλακία Παύλο!!!Καμμία κωλομαδα δεν αξιζει ουτε γρατζουνια να πάθουμε!!Ξέρεις ειμαι γαυρος και γουσταρω αλλά μεχρι εκει!!!Κατι τετοια φανατιζουν τα πιτσιρικια!!
Εχεις αποψη αλλα δεν τη λες!!

Ασφαλως δεν υπαρχουν πολλοι αθλητικοι συλλογοι με τοσον
μακραν ιστοριαν - και τοσον λαμπραν, δυναμεθα να προσθεσωμεν.
Ομως η Α.Ε.Κ. καθ εαυτην, δι ημας εχει και αλλον χαρακτηρα.
ειναι οστουν εκ των οστεων και σαρξ εκ της σαρκος ημων.
Γεννημα της Ρωμηοσυνης εις καιρους εξοχως δυσκολους δια το γενος, ελαμπρυνε το ονομα αυτης ενταυθα κατ αρχην, και εν Eλλαδι κατοπιν, φερουσα το εμβλημα του δικεφαλου αετου, το οποιο τοσα εχει να ειπη εις την καρδιαν παντος πιστου και εις την ονομασιαν της το ιερον ονομα της Kωνσταντινουπολεως. Εξ ορισμου, οθεν, η AEK συνδεεται με την Oρθοδοξιαν, το Bυζαντιον, την Rωμηοσυνην, και εκ συστασεως φερει ιερον και ιδιαζοντα ολως χαρακτηρα.

Η AEK ειναι κυριως ιδεα Και αι ιδεαι δεν αποθνησκουν.

Η Α.Θ. ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΣ,
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
σεβασμος στους νεκρους

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
+1
Φίλοι Ολυμπιακοί της Θύρας 7 το '81.
Ξαδέρφια Παόκια στην Εθνική Οδό.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε σαβαλα αν και ειμαι αεκ συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!
μακαρι ορισμενα ''μπουμπουκια '' του σαιτ να βαλουνε μυαλο......

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
το υπαρχον συστημα δεν αλλαζει.ετσι θα ειναι για παντα.καποιους συμφερει αυτο το χυμαδιο και το διαιωνιζουνε.ο καλυτερος τροπος ειναι να σταματησουν ολοι να πηγαινουν γηπεδο(οι υγιεις φιλαθλοι),και ας μεινουν μονοι τους.οι προεδροι,οι παιχτες,τα χουλιγκανια,οι πρεζεμποροι....ετσι να αποκλειστουμε και απο το champions league,uefa...ετσι πρεπει.και να ειμαστε εδω σαν τους καραγκιοζηδες και να πανυγηριζουμε για το κυπελλο και το πρωταθλημα της ψαροκωσταινας και στην ευρωπη να ειμαστε για τα μπαζα.γιατι ειμαστε ειτε το θελουμε ειτε οχι.οταν παναθηναικος και ολυμπιακος κανανε τελη του 90 αξιολογη πορεια στην ευρωπη,τι τις κανανε αυτες τις ομαδες οι προεδροι?τις διαλυσανε....γιατι ετσι τους συμφερε.αυτη ειναι η αληθεια....απαξιω να ασχολουμαι με το ελληνικο πρωταθλημα γιατι θιγει την αξιοπρεπεια μου,την νοημοσυνη μου και το επιπεδο μου.....δεν υποστηριζω καμμια ελληνικη ομαδα(οποιος θελει ας με πιστεψει).

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
savala ,
οσοι πηγαμε στην εδρα της πουτανοφενερ ειμαστε ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και μετα ελληνες !

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Σε καταλαβαινω αλλα οταν μας εγραψε στα αρχιδια του ο μαλακας παπανδρεου που εκανε βολτουλες μεσα στο γηπεδο εγω αισθανθηκα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!
Αεροπορικως λογω δουλειας.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Ο παπανδρεου που οταν βγαλανε το τεραστιο πανο οι τουρκοι εκανε τον κινεζο και χαιρετουσε και οι δικοι μας ηταν ολοι με σπασμενα κεφαλια

Επισκέπτης
μολις διαβασα το ποστ του σαβαλα για το ματς με την φενερ!!!ειχα φιλαρακια που ειχαν παει και πραγματι γιναν απιστευτα πραγματα!!ομως να θυμησω ενα πραγμα!!ΤΟΡΙΝΟ-ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΡΑΤΣ!!Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ  :dancing: :dancing:!!!πηγαν να κανουν τα ιδια και εκει αλλα δεν τους βγηκε σε καλο!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
για θυμισε μου ποια χρονια ηταν αυτο? και ποιοι παιζαν?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
α ναι ρε συ αυτο το χα ξεχασει τελείως. Βεβαια ηταν πιο λιγοι οι τουρκαλαδες αλλα δεν τους χαλασε καθολου :knuppel:

Επισκέπτης
και νομιζαν οτι θα ηταν και πιο πολλοι στο γηπεδο  :grin:!!!και μην ξεχναμε και το ματς με την τοφας που το σηκωσαμε μεσα στην τουρκια!! ;)!!μετα το ματς με την φενερ γιναν και καποιες συναντησεις μεταξυ συνδεσμητων του παναθηναικου και αρειανων με σκοπο την υποδοχη στους οπαδους της φενερ!!αλλα τελικα δεν ηρθαν!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
savala απλά μπράβο σου για το post που έκανες.
Τα λέει όλα και με εκφράζει απόλυτα σε οτι αφορά το οπαδιλίκι.
:thumbsup:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
savala ,
οσοι πηγαμε στην εδρα της πουτανοφενερ ειμαστε ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και μετα ελληνες !

οταν βρεθεις απεναντι με τους τουρκους και φωναξουν panathinaikos panathinaikos εσυ σκοτωσε των ελληνα επειδη ειναι αεκ η ολυμπιακος η παοκ η αρης..........
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
nik30 , μαλλον δεν με πιανεις αλλα δεν πειραζει.
Ενταξει συμφωνω ειμαστε ολοι ελληνες :sunglasses:
Γαμω τους μογγολους :knuppel:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχεις απολυτο δικιο για την σταση του παπανδρεου !!!!
μεγαλο μπραβο για την γκολαρα του μπασινα(1-1)  και για την τεσσαρα της ρεβανς!!!!
θλιβομαι οταν μας φωναζουν τουρκους.......

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε savalas ΒRAVO για το post σου #89!

Μακαρι ολοι τουλαχιστον να το διαβασουμε, ποσο μαλλον να το καταλαβουμε και να το εφαρμοσουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom