Νέα

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μη μου λες.Κατάλαβα.Πολύ καλά σου έκανε.ΕΞΩ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.Ζ Ω Α ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε Williams.
Καλημέρα ξάδερφε teras1656.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλυτερα να χανα, και να τους επαιρνα πανι

παρα να κερδιζα, και να εχανα πανι..

http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-paok/ARIS-paok_06-07_0-0//ARIS-paok_06-07_0-0_30.jpg[/img[/URL]]

δυστυχως η φωτογραφια ειναι πολυ μικρη για να το χωρεσει..

μουαχαχαχαχαχαχαχαχα

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
[/quote]
γιαυτο ανεβοκατεβαινεις κατηγοριες.......

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Θα τα περιλάβουμε κ αυτά τα καρ.......κια που τόλμησαν να βρίσουν τον Ξηροκώστα κ να βγάλουν πανό εναντίον του.ΑΡΗ ΕΚΕΙ,ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ.

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μ' αρεσει οταν βλεπω σε ενα thread να τσακωνονται αεκτζιδες βαζελοι και αριανοι. Α ρε πελαααααατες μου!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλημέρα φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε Dark.
Καλημέρα ξάδερφε του φιλου-συνάδελφου-συνχάνουμου-συναεκτζή-αδερφου dark (ΑΡΑ και δικος μου Ξαδερφος)teras1656.

Ειδα καλα? δεχομαστε επιθεση απο ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ? Χ-files αθανατα!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε Dark.
Καλημέρα ξάδερφε του φιλου-συνάδελφου-συνχάνουμου-συναεκτζή-αδερφου dark (ΑΡΑ και δικος μου Ξαδερφος)teras1656.

Ειδα καλα? δεχομαστε επιθεση απο ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ? Χ-files αθανατα!!

Ναι κάναν κ από τις μικρές κατηγορίες κώλο κ έχεσαν τον κόσμο όλο.Αλλά κ για αυτους έχουμε βέλη στη φαρέτρα.Την άλλη βδομάδα θα τους ξηγήσουμε κ σε αυτούς όπως κ στις μπαλαρίνες-λαγούς το όνειρο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μην ασχολειστε μαζι τους μην τους δινετε αξια!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ναι κάναν κ από τις μικρές κατηγορίες κώλο κ έχεσαν τον κόσμο όλο.Αλλά κ για αυτους έχουμε βέλη στη φαρέτρα.Την άλλη βδομάδα θα τους ξηγήσουμε κ σε αυτούς όπως κ στις μπαλαρίνες-λαγούς το όνειρο.

καλημέρα ξαδελφάκια.. εμείς τους αρειανούς για να μην εξάψουμε τοπικά μίση και πάθη τους αφήσαμε σε ισοπαλία (μεταξύ μας τέτοια μπάζα που έχουμε καταντήσει δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά αυτός ο βλάκας ο Χαραλαμπίδης τι έχασε στο ματς;έννοια σου ξάδελφε κ σε 10 μέρες θα καθαρίσουμε κ για εσάς.

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

Ν. ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ: "Η ΑΕΚ για μένα ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ζωής. Δεν μετανιώνω που για χάρη της ομάδας βρίσκομαι στο καροτσάκι. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει άσχημα κάνοντας κάτι άλλο. Τουλάχιστον τώρα νιώθω ικανοποιημένος".

:'(

Επισκέπτης
Παιδια ειναι ντροπη και ξεφτιλα να βριζουμε παιδια που χουν πεθανει ή εχουν μεινει αναπηρα για χαρη της ομαδας τους.Αυτο για ολους εκεινους τους ξεφτιλες και πισογλεντηδες που τα βαζουν με τους νεκρους της Θ7 ή με τον Ξηροκωστα και τον καθε Ξηροκωστα.Επιτελους λιγο ανθρωπια.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ν. ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ: "Η ΑΕΚ για μένα ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ζωής. Δεν μετανιώνω που για χάρη της ομάδας βρίσκομαι στο καροτσάκι. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει άσχημα κάνοντας κάτι άλλο. Τουλάχιστον τώρα νιώθω ικανοποιημένος".

:'(

:'( :'( :'(

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Δεν εκφέρω άποψη.
Εγω το βλέπω εντελως μαλακία Παύλο!!!Καμμία κωλομαδα δεν αξιζει ουτε γρατζουνια να πάθουμε!!Ξέρεις ειμαι γαυρος και γουσταρω αλλά μεχρι εκει!!!Κατι τετοια φανατιζουν τα πιτσιρικια!!
Εχεις αποψη αλλα δεν τη λες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom