Νέα

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
υπαρχη μια καταπληκτικη ταινια που λεγετε hooligans(αν και διαφωνω με την χρησημοποιηση αυτης της λεξης για αυτους τους οπαδους) που βασιζετε σε πραγματικη ιστορια αξιζει να την δειτε!!
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πολοι θα αλαξουν γνωμη για τα οπαδικα..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξερεις πιο ειναι το θεμα..καλη η πλακα και τα πειραγματα δε λεω οχι μεσα στο παιχνιδι ειναι και το γουσταρω κιολας αλλα αυτο που παιζει και εχει μεγαλη σημασια ειναι οτι οταν πρσωαλεις τον αλλο αλλαζουν πραγματα εγω προσωπικα την αεκ παντα την υποστηριζα στην ευρωπη και ελλαδα σε παιχνιδια αλλα και ηθελα να τα πηγαινει καλα,αλλα οταν σας ακουω να λετε λαγοι και αλλες τετοιες μαλακιες γινοσαστε ενα με τον γαυρο και γινονται τα πραγματα τουμπαλι και ειναι κριμα μετα βγαινει μισος και ειναι μαλακια και ακομι πιο πολυ οταν δεν εχετε προτοτυπια περνετε την καραμελα του γαυρου και την λετε και εσεις απο που και ως που?...δεν κανει καλο χειροτερα τα κανει και ειναι κριμα γιατι τελικα εμεις οι ιδιοι και οι νοοτροπια που εχουμε σαν φιλαθλοι εχουν φταση το ελληνικο ποδοσφαιρο στον πατο...ας παμε ολοι μαζι παναθηναικοι ολυμπιακοι αεκτζιδες παοκτζιδες κτλ και ας πουμε κομμενες οι μαλακιες τι δεν πανε καλα κανενας στο γηπεδο
ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ... να δεις πως σοβαρευουν μετα προεδροι παραγωντες κτλ γιατι μην μου πεις οτι μερικα δεν ειναι υποκεινουμενα αν εισαι και σε συνδεσμο η εισουν θα τα ξερεις αλλα μας εχουν ποτισει κουτοχορτο και γινομαστε περιγελος των ευρωπαιων  και κοιταμε πως θα χασει ο γαυρος ο βαζελος η τα χανουμακια αυτο ειναι το παν..ελεος ξυπνατε

Γιατί όταν εμάς μας αναφέρουν 44 πρέπει να το δέχομαι;Δεν είναι άξιο λόγου από τη μεριά μου,αλλά σου απαντώ στις ενστάσεις σου.Προσωπικά έγραφα αναφερόμενος στον ΠΑΟ με το όνομα του.Κάποιοι εδω μέσα επέμεναν την ΑΕΚ να την λένε 44.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
καθαρα πρωσοπικη μου αποψη πιο προσωηλιτκο ειναι το λαγος παρα το 44 αλλα μη κολαμε εκει στις κοτες τους λαγους και τα 44 συμφωνεις σε αυτο που ειπα πιο πριν οτι ειμαστε και εμεις λιγο λαλακες....λεμε τωρα αν ειχα γιο και ηταν παναθηναικος και μου ελεγε παω να σπασω τα μουτρα των γαυρων πρωτος που θα του τα εσπαγα τα μουτρα θα ειμουν εγω. πια η ουσια αυτο δεν μπορω να καταλαβω πρεπει να ξυπνησουμε ετσι γιατι δεν παμε μπροστα και ειναι τελιακ κριμα για ολους

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καθαρα πρωσοπικη μου αποψη πιο προσωηλιτκο ειναι το λαγος παρα το 44 αλλα μη κολαμε εκει στις κοτες τους λαγους και τα 44 συμφωνεις σε αυτο που ειπα πιο πριν οτι ειμαστε και εμεις λιγο λαλακες....λεμε τωρα αν ειχα γιο και ηταν παναθηναικος και μου ελεγε παω να σπασω τα μουτρα των γαυρων πρωτος που θα του τα εσπαγα τα μουτρα θα ειμουν εγω. πια η ουσια αυτο δεν μπορω να καταλαβω πρεπει να ξυπνησουμε ετσι γιατι δεν παμε μπροστα και ειναι τελιακ κριμα για ολους

πιο πρασβλητικο ειναι φιλε το τουρκοι που λενε εμας..
αλλα το θεμα δεν ειναι τι ειναι πιο προσβλητικο αλλα η λαλακια στο κεφαλι ορισμενων!!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
φιλε συμφωνων απολυτα μαζι σου..ποτε δεν το εχω πει ουτε καν εχω σκεφτει αν το πω ειμαι και λιγο ευαισθητος με αυτο το θεμα..για μενα οποιος το λεει αυτο η οποιος βριζει νεκρους απο οποιαδοιποτε ομαδα οχι απλα ειναι ξεφτιλας για εμνα ειναι μουνοπανο αλλα το κανονικο η σερβιετα που λεμε σε τετοια κατηγορια τους βαζω ...

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλε συμφωνων απολυτα μαζι σου..ποτε δεν το εχω πει ουτε καν εχω σκεφτει αν το πω ειμαι και λιγο ευαισθητος με αυτο το θεμα..για μενα οποιος το λεει αυτο η οποιος βριζει νεκρους απο οποιαδοιποτε ομαδα οχι απλα ειναι ξεφτιλας για εμνα ειναι μουνοπανο αλλα το κανονικο η σερβιετα που λεμε σε τετοια κατηγορια τους βαζω ...

+1.Eξάλου φαίνονται τα post μου περί βίας.Προσωπικά ξαναγράφω,έχω σώσει βάζελο απο 10 Αεκτζήδες που τον έδερναν στο αλσάκι της Ν.ΦΙλαδελφείας.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
+1.Eξάλου φαίνονται τα post μου περί βίας.Προσωπικά ξαναγράφω,έχω σώσει βάζελο απο 10 Αεκτζήδες που τον έδερναν στο αλσάκι της Ν.ΦΙλαδελφείας.

καλα εκανες και ολοι το ιδιο πρεπει να κανουμε οταν βαρανε 10  εναν

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλα εκανες και ολοι το ιδιο πρεπει να κανουμε οταν βαρανε 10  εναν

Εννοείται.Κ θα γούσταρα να έβλεπα δίπλα δίπλα με άλλους οπαδούς άλλων ομάδων το ματς.Θα ήταν κ καλύτερο γιατί θα κάναμε κ καλύτερη κριτική κ όχι μονόπλευρη.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Παντως το χειροτερο  το κανατε εσεις περυσι!!! >:(
Πιασατε εναν Παναθηναικο και αφου τον τσακισατε στο ξυλο :knuppel: και ηταν υμιλιποθυμος στην ασφαλτο, τον ξεβρακωσατε τελείως και τον τραβηξατε βιντεακι..( και μαλιστα κανανε και σχολια την ωρα που τραβαγανε το βιντεο, οτι ειναι και μικροτσουτσουνος)
Αυτες τις μαλακιες τις κανουνε μονο δικοι σας.. και ειναι οι γνωστοι 40 50 της οριτζιναλ που κανουν τις μαγκιες. Οι γαβροι τουλαχιστον δεν τα κανουν αυτα τα αισχη.
Το χετε κανει και σε γαβρο παλιοτερα.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παντως το χειροτερο  το κανατε εσεις περυσι!!! >:(
Πιασατε εναν Παναθηναικο και αφου τον τσακισατε στο ξυλο :knuppel: και ηταν υμιλιποθυμος στην ασφαλτο, τον ξεβρακωσατε τελείως και τον τραβηξατε βιντεακι..( και μαλιστα κανανε και σχολια την ωρα που τραβαγανε το βιντεο, οτι ειναι και μικροτσουτσουνος)
Αυτες τις μαλακιες τις κανετε μονο δικοι σας και ειναι οι γνωστοι 40 50 της οριτζιναλ που κανουν τις μαγκιες. Οι γαβροι τουλαχιστον δεν τα κανουν αυτα τα αισχη.
Το χετε κανει και σε γαβρο παλιοτερα.

Δεν το ξέρω μαλακία όμως.Σε παραπέμπω κ εγώ όμως στα περσινά επεισόδια του 1-0 υπέρ σας που 5 με καδρόνια έδερναν τον έναν που τα έπιασε η κάμερα.Μην έχεις επιλεκτική μνήμη.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ:Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΣΠΙΤΙΟΥ.ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΝΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΟΥΝΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Δεν το ξέρω μαλακία όμως.Σε παραπέμπω κ εγώ όμως στα περσινά επεισόδια του 1-0 υπέρ σας που 5 με καδρόνια έδερναν τον έναν που τα έπιασε η κάμερα.Μην έχεις επιλεκτική μνήμη.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ:Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΣΠΙΤΙΟΥ.ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΝΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΟΥΝΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

Δεν αντιλεγω σ'αυτο.
Εστιαζομαι στο ξεβρακωμα. Δεν τους εφτανε που των σακατεψανε στο ξυλο επρεπε να τον ξεβρακωσουνε κιολας, αλλα και να το ανεβασουνε και στο ιντερνετ!!! (το βιντεο)
Εμενα να φανταστεις μου το εδειξε γνωστος μου αεκτζης στο κινητο του.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούννοι-καθίκια,αγράμματα της κοινωνίας.Αλλά για όλα αυτά τα μαλικισμένα η τύχη φυλάει τα έρμα.Που ξέρεις μπορεί ο ένας από αυτούς που ξβράκωσαν τον βάζελο να ήταν αυτός που έφαγε το ξύλο με τα καδρόνια από εσας.Εμένα όταν πηγαίνω στο γήπεδο μου αρέσει να βλέπω οικογένειες ολόκληρες καθώς κ πολλά-πολλά γκομενάκια.Ειδικά πρόπερσι είχαμε πολλά στο ΟΑΚΑ.Πραγματικά σε club δεν έβλεπα τόσα.Φέτος εξαφανίστηκαν.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; :'( :'( :'(

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ρωτησε τους καφρους οθωμανους 44 σου.....

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλη επιτυχια στον Γαυρο σημερα.....ανοιγμα φιλιας και αγαπης λογω την ημερων και της επετειου του ΕΛΛΗΝΟιταλικου πολεμου.

Αντε να δουμε και κανα βαθμο για την Ελλαδα!

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
"Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό μας"
Δεν ξεχνώ: 0-5-24
"Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα......"

Συνημμένα

• mitsotakis1.gif
    mitsotakis1.gif
    97,3 KB · Εμφανίσεις: 36

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γαύροι μην τολμήσετε να μην νικήσετε....

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φιλε moutse13 σημερα εχουμε ενωτικη διαθεση.
Λιγο η βροχη...λιγο το ποτο....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οχι δεν κάνω πλάκα.. πρέπει να νικήσουν να μην τους πάρει και τους σηκώσει.. αλλιώς να αφήνουν το CL για άλλους που μπορούν να μαζέψουν κανένα βαθμό.. αντε το παραχέσανε με το να μαζέυουν γκολάκια.. οι άχρηστοι γάβροι..ούτε για πάστωμα δεν κάνουν πιά πανάθεμα τους...

ΥΓ ύστερα λένε ότι δεν πρέπει να τους βαράμε εμείς οι (Μ)ΠΑΟΚοι

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
.....................................δεν λέω τίποτα γιατί λένε ότι εξάπτω τη βία εδώ μέσα & με κατηγορούν ότι κάνω το site μπουρδέλο..............................
:) :) :)
              :o :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom