Νέα

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ο παπανδρεου που οταν βγαλανε το τεραστιο πανο οι τουρκοι εκανε τον κινεζο και χαιρετουσε και οι δικοι μας ηταν ολοι με σπασμενα κεφαλια

γιατι να σκάσει το παιντί.. σάμπως είναι έλληνας? βάλτε κάτω τους απλούς νόμους του Mendel και θα δείτε ότι έχει 13.5% πιθανότητες να είναι ελληνας και 62.25% πιθανότητες να έχει ελληνικό αίμα..

και αυτό μπορώ να το αποδείξω με απλή χρήση των νόμων Mendel (σχετικά με κληρονομικότητα)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Η τρισένδοξη ομάδα του λαγού-μπαλαρίνας κέρδισε το ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ματς απέναντι στην ομάδα(που πάει βουρ για Β' Εθνική) των παλιόγριων.Επιτέλους έκαναν κ μία νίκη,μπας κ ανέβουν ψυχολιογικά κ κερδίσουν την ομάδα του ασώματου-κλαρινατζή την Κυριακή.Πάντως το Σάββατο που ήμουν στο ΟΑΚΑ, οφείλω να ομολογήσω ότι τρόμαξα περισσότερο με την Καλαμαριά παρά με το ματς με τον λαγό. :grin: :grin: :grin:

Y.Γ .1:Σκουλήκια ερχόμαστε.
Υ.Γ. 2:Για τον Νικολάκη ρε γαμώτο.

Υ.Γ. 3:ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
οταν βρεθεις απεναντι με τους τουρκους και φωναξουν panathinaikos panathinaikos εσυ σκοτωσε των ελληνα επειδη ειναι αεκ η ολυμπιακος η παοκ η αρης..........
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!

πεστα ρε nik

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Καλημέρα.Η τρισένδοξη ομάδα του λαγού-μπαλαρίνας κέρδισε το ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ματς απέναντι στην ομάδα(που πάει βουρ για Β' Εθνική) των παλιόγριων.Επιτέλους έκαναν κ μία νίκη,μπας κ ανέβουν ψυχολιογικά κ κερδίσουν την ομάδα του ασώματου-κλαρινατζή την Κυριακή.Πάντως το Σάββατο που ήμουν στο ΟΑΚΑ, οφείλω να ομολογήσω ότι τρόμαξα περισσότερο με την Καλαμαριά παρά με το ματς με τον λαγό. :grin: :grin: :grin:

Y.Γ .1:Σκουλήκια ερχόμαστε.
Υ.Γ. 2:Για τον Νικολάκη ρε γαμώτο.

Υ.Γ. 3:ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ...

??????????? λαγος???????????
αν και ειμαι κατα  στις καφριλες που γινοντε στα γηπεδα ειναι μαλακια να σκοτωνομαστε μεταξυ μας..εσυ αν υποθεσω εισαι αεκ ετσι?
οκ οι ολυμπιακοι κανουμε την πλακα και μας λενε λαγους και εμεεις κοτες και μεχρι εκει καλα ειναι ...εσεις ωρε πιτσουνακια απο που ξεπεταχτηκατε νομιζετε οτι ενα μικρο χελιδονακι φερνει την ανοιξη?
οσο για τους λαγους φιλε να σοπυ θυμισω αλλα μαλλον δεν ξερεις τι κυνηγητα εχετε φαει στο δωαμτιακι στην αλεξανδρας οποτε φιλε μου καλε αν εμεις ειμαστε λαγοι εσεις ειστε ferrari στο τρεξιμο στα 0-100 εχετε 2 σεψ
:)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ εγώ όπως έχεις διαπιστώσει είμαι ενάντια στις καφρίλες,αλλά από ότι έχω ακούσει τα κυνηγητα στα οριτζινάλια γίνονται αφού κλείνει το δωματιάκι,σωστά; :) ;) :) ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Το δωματιακι ομως πρεπει να ειναι απ τους λιγους συνδεσμους στην Ελλαδα που εχει ηλεκτρονικη πορτα-ρολά (τελευταιας τεχνολογιας) ;) που κλεινουν και απο μεσα με το πατημα ενος κουμπιου.( για ωρα αναγκης ρε αδερφακι μου, γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται) ;)
Περυσι μαλιστα εβγαλε τα λεφτα της ουκ ολιγες φορες (σε ωρες λειτουργιας)... σωτήρια ρολά :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!!
μουτσο εισαι στους οργανομενους του παο?
σε βλεπω πολυ ενημερο στα συνδεσμιακα!!!
εχω ενα φιλο βαζελο ο οποιος ειναι πολυ μπαζμενος(ιδριτικο στελεχος αρκετα σκληρου συνδεσμου του παο) και αυτα που λες ωσ γεγονοτα συμφωνουν με του φιλου μου!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Απ το 91(τοτε που ανοιξε) ειμαι στο συνδεσμου του Ζωγραφου. Τα τελευταια χρονια δεν ασχολουμαι :jerking: βεβαια οσο παλια (μεγαλωσα και εβαλα μυαλο :idiot: ...αφου πρωτα εφαγα το κεφαλι μου... :headbang:)
Αυτοι που κρατανε το συνδεσμο ειναι κολητοι μου ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαλιστα!!οφιλος μου ειναι απο β.π.
παλι καλα που εβαλες μυαλο!!!

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε dark καλημερα!!!
Το'πες και 'γινε ντερμπυ με την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Σαββατογεννημενος εισαι?

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε dark καλημερα!!!
Το'πες και 'γινε ντερμπυ με την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Σαββατογεννημενος εισαι?

Φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-αδερφε Williams καλημέρα.ʼσε τα είδα όλα με τα καρντάσια.Τσιρίλο απίστευτος.Είχα πάει κ πριν στο μπάσκετ,τα είδα όλα κ εκεί.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες οταν πατε οακα σε ποια θυρα ειστε?
εγω εχω διαρκειας στην 33

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα nik30

οταν παμε... παμε στην 8

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μαγκες οταν πατε οακα σε ποια θυρα ειστε?
εγω εχω διαρκειας στην 33

Εγώ στην 4.Προείνω στο ημίχρονο του αγώνα με Λιλ τα αδέρφια dark,williams & nik30 να συναντηθούν για να αλλάξουν απόψεις.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Κ εγώ όπως έχεις διαπιστώσει είμαι ενάντια στις καφρίλες,αλλά από ότι έχω ακούσει τα κυνηγητα στα οριτζινάλια γίνονται αφού κλείνει το δωματιάκι,σωστά; :) ;) :) ;)

μην μπουμε σε αυτο το τριπακι δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη...αλλα οχι ρε αδελφε να μας λεει το αεκακι λαγους ελεος ........ιδιως σε φασεις με το δωματιακι αστο ειμαι απο γκυζη και επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανο..αλλα πως αλλαξατε ετσι ρε γαμοτο..εσεις οι αεκτζιδες ξερεις τι μου θυμιζετε κατι γλυφτρες σπιουνους και θα σου πω χωρις παρεξηγηση πατε με τον μεγαλο παντα και τωρα εισαστε με την μερια του γαυρου που ειναι οι καλες εποχες που πιναμε καφεδακια και δεν μπορουσε ολυμπιακος να παει στο οακα οταν επεζε απο λεωφορο(μαλακιες βαβαια τοτε ειμασταν πιτσιρικια,ολοι εχουμε κανει παπαριες)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μην μπουμε σε αυτο το τριπακι δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη...αλλα οχι ρε αδελφε να μας λεει το αεκακι λαγους ελεος ........ιδιως σε φασεις με το δωματιακι αστο ειμαι απο γκυζη και επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανο..αλλα πως αλλαξατε ετσι ρε γαμοτο..εσεις οι αεκτζιδες ξερεις τι μου θυμιζετε κατι γλυφτρες σπιουνους και θα σου πω χωρις παρεξηγηση πατε με τον μεγαλο παντα και τωρα εισαστε με την μερια του γαυρου που ειναι οι καλες εποχες που πιναμε καφεδακια και δεν μπορουσε ολυμπιακος να παει στο οακα οταν επεζε απο λεωφορο(μαλακιες βαβαια τοτε ειμασταν πιτσιρικια,ολοι εχουμε κανει παπαριες)

Οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ με τη μεριά του γαύρου;έλεος.Προσωπικά χάρηκα που κέρδισε ο βάζελος τον γαύρο χθες.Για άλλους Αεκτζήδες δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν κ δεν ξέρω κιόλας

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
μεταφραση ποδοσφαιρικων επιθετων σε πραγματικο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επιπεδο:

γηπεδικο                                    προσωπικο

gayρος - κλαρινιτζης   =  ο κολλητος μου Νικολακης
λαγος  =   ο συναδελφος μου και κουμπαρος μου ο Χρηστος
γριες = ενας φιλος σαλονικιος απο τον στρατο ο Λαζαρος
σκωληξ = ο συγκατοικος μου στο παν/μιο ο Σπυρος
κλπ κλπ

Τους βριζω, με βριζουν - τους κοροιδευω, με κοροιδευουν - τους κανω πλακα, μου κανουν πλακα.

Στο γηπεδο ομως θα κοροιδεψω, θα βρισω, θα κανω πλακα αλλα ΠΟΤΕ δεν θα ξεχασω οτι στην απεναντι κερκιδα, εκει που μπορω να φτασω την φωτοβολιδα, θα καθονται ο Νικολακης, ο σπυρος, ο χρηστος και ο λαζαρος..

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Ξερεις πιο ειναι το θεμα..καλη η πλακα και τα πειραγματα δε λεω οχι μεσα στο παιχνιδι ειναι και το γουσταρω κιολας αλλα αυτο που παιζει και εχει μεγαλη σημασια ειναι οτι οταν πρσωαλεις τον αλλο αλλαζουν πραγματα εγω προσωπικα την αεκ παντα την υποστηριζα στην ευρωπη και ελλαδα σε παιχνιδια αλλα και ηθελα να τα πηγαινει καλα,αλλα οταν σας ακουω να λετε λαγοι και αλλες τετοιες μαλακιες γινοσαστε ενα με τον γαυρο και γινονται τα πραγματα τουμπαλι και ειναι κριμα μετα βγαινει μισος και ειναι μαλακια και ακομι πιο πολυ οταν δεν εχετε προτοτυπια περνετε την καραμελα του γαυρου και την λετε και εσεις απο που και ως που?...δεν κανει καλο χειροτερα τα κανει και ειναι κριμα γιατι τελικα εμεις οι ιδιοι και οι νοοτροπια που εχουμε σαν φιλαθλοι εχουν φταση το ελληνικο ποδοσφαιρο στον πατο...ας παμε ολοι μαζι παναθηναικοι ολυμπιακοι αεκτζιδες παοκτζιδες κτλ και ας πουμε κομμενες οι μαλακιες τι δεν πανε καλα κανενας στο γηπεδο
ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ... να δεις πως σοβαρευουν μετα προεδροι παραγωντες κτλ γιατι μην μου πεις οτι μερικα δεν ειναι υποκεινουμενα αν εισαι και σε συνδεσμο η εισουν θα τα ξερεις αλλα μας εχουν ποτισει κουτοχορτο και γινομαστε περιγελος των ευρωπαιων  και κοιταμε πως θα χασει ο γαυρος ο βαζελος η τα χανουμακια αυτο ειναι το παν..ελεος ξυπνατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom