Νέα

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε monimo sex πηγες εχθες τελικα?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πηγαμε κερδισαμε φυγαμε..........
1-2

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ναι αλλα χασατε ενα γνωστο πανο σας :birdman:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εσυ  τι προτιμας νικες  και τιτλους η πανο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οσο για το δαχτυλο στο επιστρεφω!!!
εγω ποτε δεν φερθεικα ετσι

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
θα το γραψει και η ιστορια αυτο:

23/10/2006 Οι SUPER οπαδοι του παο πηραν το ΥΠΕΡπολυτιμο πανο- ΛΑΒΑΡΟ της ΑΕΚ σε μια πραγματικα αξιοζηλευτη μαχη στο αφιλοξενο οακα. Με κινδυνο της ζωης τους αλλα με σθενος ψυχης και σωματος καταφεραν να το παρουν γραφοντας μια απο τις λαμπροτερες σελιδες της ελληνικης ποδοσφαιρικης και οχι μονο, Ιστοριας. Η Εκστρατεια του Μ.Αλεξανδρου, οι νικες των ελληνων κατα των περσων. το 1821 και το επος του '40 ωχριουν μπροστα στην θεληση των λιγοστων οπαδων που εφτασαν σε αυτο το κατορθωμα. Παρεπιπτοντως νικησε η αεκ 2-1........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και λιγα λες..........
αλλα φιλε μου αμα δεν εχεις ομαδα να μιλησης μιλας για οτιδιποτε αλλο!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
william εχεις διαρκειας?αν ναι σε ποια θυρα

gkaaat

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ ΒΟΥΡΔΕΛΟ-SITE

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειναι γνωστο οτι τα χανουμια απο την κηδεια του χατζηχρηστου εως τωρα, τρωνε μαπες σε ολα τα πεσιματα

μονο ΠΑΟ ειπαμε

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Διάβαζα το πρωί μια ανάλυση και κουφάθηκα.

Ο καινούργιος ΚΑΠ, που πέρασε στα τέλη Σεπτεμβρίου, ορίζει ότι τιμωρία της έδρας επέρχεται μετά την συμπλήρωση τριών αγώνων με επεισόδια, με εξαίρεση περιπτώσεις που η ομάδα υποτροπιάζει.

Αυτό σημαίνει, ότι από τις 2 αγωνιστικές του προηγούμενου ΚΑΠ, ο Παναθηναϊκός θα την γλιτώσει με πρόστιμο μέχρι 100.000. Το αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ. Σε περίπτωση δε που καταφέρουν οι ομάδες να αποδείξουν ότι τα επεισόδια οφείλονται σε μεμονομένους οπαδούς, τα πρόστιμα μπορεί να κυμανθούν μεταξύ 4 και 15 χιλιάδων ευρώ (τζάμπα πράμα δηλαδή).
ωραιος ΚΑΠ ρε παιδια.τοτε ολοι βουρ για επεισοδια. ετσι κι αλλιως την αλλη κυριακη παλι το γηπεδο δικο μασ θα ειναι και θα μπορουμε να τα σπαμε. .....ρε που φτασαμε....... αυτο θα πει βοηθεια κατα τις βειας στα γηπεδα.
Γαμω τον ΚΑΠ μου γαμω......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.122
Πόντοι
42.697
Παέι και το πούλμαν του walker...δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου.
Το ολό θέμα μου θυμίζει δημοτικό σχολείο, "γιατι τιμωρήσατε εμένα αφού και ο Γιαννάκης τα ίδια έκανε"
Δεν αντέχουν σε κριτική οι άκυρες φωτογραφίες που ανεβάζετε.
Αν συνέχισετε έτσι θα αρχίσουνε άλλοι ανεγκέφαλοι να ανεβάζουν φώτο με δαρμένους και επεισόδια και το threat θα κλειδωθεί μια και καλή όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλυτερα να χανα, και να τους επαιρνα πανι

παρα να κερδιζα, και να εχανα πανι..

http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-paok/ARIS-paok_06-07_0-0//ARIS-paok_06-07_0-0_30.jpg[/img[/URL]]

δυστυχως η φωτογραφια ειναι πολυ μικρη για να το χωρεσει..

μουαχαχαχαχαχαχαχαχα

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Πλάκα,πλάκα ο βαζελάκος-χορευτής τα πήρε τα σφυριγματακια του εναντίον της αρρώστιας προχθές.Έχουμε κ λέμε:
1)Πέναλντι στον Λύμπε(κρίμα που δεν έχωσε μπαλλάκι στους πελάτες του) στο Β'ημίχρονο από τράβηγμα μέσα στην περιοχή.
2)Ένα οφσάιντ σε όλο το ματς δόθηκε & αυτό λανθασμένα στον Σέζαρ στο β' ημίχρονο,όπου θα έβγαινε σε θέση ισχύως &
3)Μετά το 1-2ο Ίβανσιτς παίρνει την μπάλλα με το χέρι καθαρά κ μπαίνει στην περιοχή της ΑΕΚ κάνοντας σέντρα αλά Λιλ μέσα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ με ευτυχώς κανένα αποτέλεσμα.Στον αντίποδα κανενα σφύριγμα δεν δόθηκε λανθασμένα ενάντια στον ΠΑΟ αν εξαιρεθουν κανα-δυο παρατραβηγμένα φάουλ.Για άλλη μια φορά η διαιτησία ήταν
: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Ευτυχώς που το αποτέλεσμα ήρθε έτσι όπως δίκαια ήταν να έρθει.

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο κωμικοτραγικε moderator τσάτσε της βαζελοχανούμας κάνε οτι θες η ιστορία γράφει και εγω τα παραθέτω ως  πραγματικά γεγονότα.
Με φωτογραφίες, αγαπητε δημοσιευμένες σε έγκριτες εφημερίδες κι οχι στη Χ.Ε και στα προσωπικά .Ελεος με τον ρατσισμό και την κακομοιριά σου είσαι εμπαθής και κακόμοιρος συν οτι είσαι και μυρωδιάς .Λειτουργείς πολυ προβοκατόρικα ζήσε μέσα στο ψέμα είσαι ο Χατζηνικολάου του site .Δεν επιτρέπεται τέτοια εμπάθεια επιτρέπεις την δημοσίευση περι λευκής σαρκώς και απαγορεύεις την οπαδική κουλτούρα. Είναι ντροπή σου  :birdman::jerking: :jerking: :jerking: :birdman:

:headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• ULTRAS OL7.jpg
    ULTRAS OL7.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom