redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε copy/pasteκαλα ρε συ 424 φορες το πατησες αυτο???
τύπε copy/pasteκαλα ρε συ 424 φορες το πατησες αυτο???
στις πουτανες μονο να παρεις φουλ προγραμμα!
τύπε copy/paste
παρε σκελεα τυπε να δεις τι γαματα που ειναιμποξερακι με το σλιπ ιδρωνουν τα παπαρια σου
παρε σκελεα τυπε να δεις τι γαματα που ειναι
και αμα χεστεις πανω σου να βγει το σκατο εξω ;;; θα μου πεις ο πορνομεταστης παει χεζει στους καδους και δεν σκουπιζει τον πισινο του και μετα παει για γαμησει καρφωτος στο μπουρδελο περιττό να περιγραψω πως θα εχει γινει το σεντονι,μην του εκανε και καμια γλυφοκωλαδα δεν ξερωΞεβρακωτοι για να μην χανουμε τον χρονο μας !!!!!!!!!
Αλλωστε ο χρονος ειναι χρημα
τύπε εσυ που το βρηκες;εχω φορεσει αυτο
Εσκασα απο την ζεστη αλλα σε καποια φαση που ειχα κόψιμο με εσωσε
Για καποιο λόγο παντως οταν με ειδε η κοπέλα μου λεει "φιλε μηπως εισαι αδελφη ?? Οι τραβεστι παντως ειναι 2 σπίτια παρακάτω" . Ακόμα να καταλάβω τι εννοουσε :S :S
καλα ρε συ 424 φορες το πατησες αυτο???
Mε την μαλαπερδα εξω ειμαι ρε φιλε σιγα μην περιμενω να μου την βγαλει η τυπισα απο το μποξερακιΓεια σας παιδια.
Σας αρεσει περισσοτερο ναπατε να γαμησετε σε μπουρδελο η σε γκομενα φωροντας σλιπακι,η μποξερακι? πιστευω οτι στο μποξερακι οταν βγαλουμε το παντελονι η τη φορμα μας φουσκονι καλυτερα απο οτι στο σλιπακι,κ μας κανι καβλιαριδες,εσεις τι λετε σλιπακι η μποξερακι ειναι καλυτερο η δε δινετε βαση?
Mε την μαλαπερδα εξω ειμαι ρε φιλε σιγα μην περιμενω να μου την βγαλει η τυπισα απο το μποξερακι
Γιατι αν δεν καυλωσεις την πουτανα λες να μην πετυχει το γαμησι;Γεια σας παιδια.
Σας αρεσει περισσοτερο ναπατε να γαμησετε σε μπουρδελο η σε γκομενα φωροντας σλιπακι,η μποξερακι? πιστευω οτι στο μποξερακι οταν βγαλουμε το παντελονι η τη φορμα μας φουσκονι καλυτερα απο οτι στο σλιπακι,κ μας κανι καβλιαριδες,εσεις τι λετε σλιπακι η μποξερακι ειναι καλυτερο η δε δινετε βαση?
Γιατι αν δεν καυλωσεις την πουτανα λες να μην πετυχει το γαμησι;