silvestros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μολις απεδειξες οτι η δικια σου,ειναι παραμυθι τυπε
Εχουμε μια πολυ καλη σεξουαλικη ζωη, χωρις ταμπου και μαλακιες.
Μολις απεδειξες οτι η δικια σου,ειναι παραμυθι τυπε
ναι ναιΕχουμε μια πολυ καλη σεξουαλικη ζωη, χωρις ταμπου και μαλακιες.
Ρε τυπε τη απαντηση περιμενεις?Κανε οτι γουσταρεις,τι ρωτας?Ζητα και απο την πουτανα να σου δωσει και ενα εκατομυριο ευρω...το αν θα το κανει ειναι αλλο θεμα...τελικα απαντηση δε πηρα εκτος απο υποθεσεις..
μα λες οτι ντρεπεσαι να το ζητησεις απο την κοπελα σου...ντρεπεσαι και την πουτανα?πολυ ντροπιαρης εισαι αγορακι ;)τελικα απαντηση δε πηρα εκτος απο υποθεσεις..
ναι ναι
Καλα ειμαι μπουφος εγω......εσυ που ρωτας εισαι τζινιους...ε φιλε σορρυ αλλα εισαι μπουφος λιγο.. αν ειναι ετσι τι σκατα υπαρχουν τα φορουμς.. ρωτησα στην αρχη να μου απαντησει καποιος αν το εχει κανει.. χαιρω πολυ το ξερω οτι θα κανω οτι γουσταρω δε περιμενα εσενα να το προτεινεις..
ολα καλά και ωραία, το προφυλακτικό τι το θές ρε μάστορα?καλησπερα σε ολη τη παρεα.. παιδια εγω στο θεμα μπουρδελου ειμαι απειρος, 1 φορα εχω παει στη ζωη μου αλλα μου μπηκε μια ιδεα και θελω να ρωτησω καποιους πιο εμπειρους στο θεμα .. μπορω να ζητησω απο τη πουτανα να μου βαλει δαχτυλο? (με προφυλακτικο στο δαχτυλο της) και παιζει να δεχτει η το βαζουν σε καποιο επιπλεον προγραμμα αυτο? δεν ειμαι γκει, str8 με σχεση ειμαι αλλα κακα τα ψεμματα το θεμα δαχτυλο ειναι λιγο ταμπου και στη γκομενα σου δε το ζητας ευκολα.. ειμαι απο λαρισα και εχω παει στα studio soula οποτε οποιος ξερει κατι για το θεμα η το εχει ζητησει να μου πει να ξερω αν και πως θα το ζητησω απο τη πουτανα για αν δεχτει..
ευχαριστω
μα λες οτι ντρεπεσαι να το ζητησεις απο την κοπελα σου...ντρεπεσαι και την πουτανα?πολυ ντροπιαρης εισαι αγορακι ;)
φοβαται μην μεινει εγγυος.ολα καλά και ωραία, το προφυλακτικό τι το θές ρε μάστορα?
καλησπερα σε ολη τη παρεα.. παιδια εγω στο θεμα μπουρδελου ειμαι απειρος, 1 φορα εχω παει στη ζωη μου αλλα μου μπηκε μια ιδεα και θελω να ρωτησω καποιους πιο εμπειρους στο θεμα .. μπορω να ζητησω απο τη πουτανα να μου βαλει δαχτυλο? (με προφυλακτικο στο δαχτυλο της) και παιζει να δεχτει η το βαζουν σε καποιο επιπλεον προγραμμα αυτο? δεν ειμαι γκει, str8 με σχεση ειμαι αλλα κακα τα ψεμματα το θεμα δαχτυλο ειναι λιγο ταμπου και στη γκομενα σου δε το ζητας ευκολα.. ειμαι απο λαρισα και εχω παει στα studio soula οποτε οποιος ξερει κατι για το θεμα η το εχει ζητησει να μου πει να ξερω αν και πως θα το ζητησω απο τη πουτανα για αν δεχτει..
ευχαριστω
Τί κακό και αυτό όλοι οι άντρακλες που γαμάνε μάνες πίσω απο πληκτρολόγια στο bourdela.com έχουν μαζευτεί
φοβαται μην μεινει εγγυος.
καλησπερα αγιε...θα σας μαλωσω ομως...μην τον μπλεκετε καλε με τετοια,αλλο το δαχτυλακι και η γλωσσιτσα κι αλλο το στραπον.μην ειμεθα των ακρων.τρομοκρατησατε το παιδι...Για μαλάξεις του προστάτη με δάκτυλο, δεν γνωρίζω γιατί δεν τυγχάνω θιασώτης. Κάποια στιγμή είχε γραφθεί στον παρόντα ισότοπο μια πληροφορία, η οποία αφορούσε περιπτύξεις της Ντάριας με γνωστό μέλος, στις οποίες υπήρχε χρήση δονητή και στραπόν για τον ίδιο σκοπό. Ωσ εκ τούτου πιστεύω ότι η εν λόγω κυρία δύναται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.
Καλή σας εσπέρα αγαπημένη.
Μερικοι πανε γυρευοντας
Εδω αλλοι ζητανε στραπον και εσυ κολωνεις στο δακτυλο ?καλησπερα σε ολη τη παρεα.. παιδια εγω στο θεμα μπουρδελου ειμαι απειρος, 1 φορα εχω παει στη ζωη μου αλλα μου μπηκε μια ιδεα και θελω να ρωτησω καποιους πιο εμπειρους στο θεμα .. μπορω να ζητησω απο τη πουτανα να μου βαλει δαχτυλο? (με προφυλακτικο στο δαχτυλο της) και παιζει να δεχτει η το βαζουν σε καποιο επιπλεον προγραμμα αυτο? δεν ειμαι γκει, str8 με σχεση ειμαι αλλα κακα τα ψεμματα το θεμα δαχτυλο ειναι λιγο ταμπου και στη γκομενα σου δε το ζητας ευκολα.. ειμαι απο λαρισα και εχω παει στα studio soula οποτε οποιος ξερει κατι για το θεμα η το εχει ζητησει να μου πει να ξερω αν και πως θα το ζητησω απο τη πουτανα για αν δεχτει..
ευχαριστω