Επισκέπτης
τα παραλες...Θα το θελει συνεχεια...Αντε δυο δαχτυλα,αντε μετα 3,αντε 4 για παμε και για 5, κ.τ.λ.
τα παραλες...Θα το θελει συνεχεια...Αντε δυο δαχτυλα,αντε μετα 3,αντε 4 για παμε και για 5, κ.τ.λ.
να σου πω κι εγω σαν κοριτσακι?ζητα το απο την κοπελα σου μην ντρεπεσαι.για μας ειναι πιο δυσκολο να το προτεινουμε γιατι μπορει να στραβωσετε.ζητα το και το πολυ πολυ να πει οχι. ;)
λοιπον ή εγω ειμαι πιο προχωρημενη απο οτι νομιζα ή κανετε κακες παρεες...τι να πω πια .γιατι να στραβωσει με το τι γουσταρει ο αλλος?Φιλες μου στραβωνουν οταν μαθουν οτι ο αλλος γουσταρει δαχτυλακι....
τελικα εσυ εισαι αντρας η γυναικα;Φιλες μου στραβωνουν οταν μαθουν οτι ο αλλος γουσταρει δαχτυλακι....
λοιπον ή εγω ειμαι πιο προχωρημενη απο οτι νομιζα ή κανετε κακες παρεες...τι να πω πια .γιατι να στραβωσει με το τι γουσταρει ο αλλος?
Ti kaneis?λοιπον ή εγω ειμαι πιο προχωρημενη απο οτι νομιζα ή κανετε κακες παρεες...τι να πω πια .γιατι να στραβωσει με το τι γουσταρει ο αλλος?
αν οι φιλες σου σου λενε τετοια τυπε,δεν σε βλεπουν σαν αντρα,προσεξε το.Στα ματια τους δεν φαινονται πολυ αντρες αν θελουν δαχτυλακι. Σου μεταφερω απλως τι μου λενε
βαζει κωλοδαχτυλο τυπε.Ti kaneis?
μαλλον εχουν μπερδεψει τη βουρτσα με τη....λουτσα....Στα ματια τους δεν φαινονται πολυ αντρες αν θελουν δαχτυλακι. Σου μεταφερω απλως τι μου λενε
Αμα γουσταρεις εσυ κρεατακι... στα παπαρια σου οι φιλες σου τι πιστευουνΦιλες μου στραβωνουν οταν μαθουν οτι ο αλλος γουσταρει δαχτυλακι....
υποκριτικη ελληνικη κοινωνια...ειναι οι ιδιες ομως που δεν εχουν προβλημα αν στην παρεα τους εχουν εναν γκεΐ,ισα-ισα ειναι ανοιχτομυαλες κ προχωρημενες σε τετοια...αλλα ο γκομενος τους να θελει δαχτυλο???απα - απα -απαπα......Στα ματια τους δεν φαινονται πολυ αντρες αν θελουν δαχτυλακι. Σου μεταφερω απλως τι μου λενε
τοιχο τοιχο να πηγαινεις...καλα ειμαι αγορακι μου εσυ?βαζει κωλοδαχτυλο τυπε.
αν οι φιλες σου σου λενε τετοια τυπε,δεν σε βλεπουν σαν αντρα,προσεξε το.
ouaooooooo....Προχω η νς........βαζει κωλοδαχτυλο τυπε.
αχαχαχαχαχαχα με το αγορακι σου...πως τα λες.....τοιχο τοιχο να πηγαινεις...καλα ειμαι αγορακι μου εσυ?
Μολις απεδειξες οτι η δικια σου,ειναι παραμυθι τυπεΤο λενε σαν παραπονο. Θελουν Αντρα, αλλα τελικα βρισκουν μονο αντρα.... Εγω παλι δεν γουσταρω τετοια. Η δικια μου μου εχει πει αν θελω τετοια να της το πω να τα κανουμε μαζι και οχι να τρεχω στις ιεροδουλες. Λετε να θελει να με ξεπαρθενιασει γιατι την γαμαω απο κωλο?
Καλα ειμαι βρε....παθαινει τιποτα ο κεφαλονιτης.....τοιχο τοιχο να πηγαινεις...καλα ειμαι αγορακι μου εσυ?
ετσι σε θελω...ακμαιο :-*Καλα ειμαι βρε....παθαινει τιποτα ο κεφαλονιτης.....