kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
κοιτα να δεις εμπιστοσυνη ειναι ή τουλαχιστον πρεπει να ειναι δεδομενη σε μια σχεση 5 ετων.αλλιως τι κανουν ολα αυτα τα χρονια?και με εκνευριζει η δικαιολογια δεν μπορω να το πω εχει ταμπου.το σεξ ειναι πολυ σημαντικο κομματι στις σχεσεις και ιδιαιτερα στις μακροχρονιες,αν δεν τα βρισκουν εκει δυο ανθρωποι τοτε εχουν παρει λαθος δρομο και μοιραια θα καταληξουν στην απιστια και τον χωρισμο.
αντε με κανατε και σοβαρεψα >
καλα οταν το διαβαζω τωρα, μου φαινεται αστειο. αν μου συνεβαινε το πιθανοτερο θα ηταν να αλλαζα σχολειο. :-
ολοι φταιμε καλο μου, αλλα μου φαινεται αδιανοητο να εισαι 5 χρονια με καποιον κ ακομα να μην μπορεις να του ανοιχτεις κ να σου ανοιχτει. κατι δεν παει καλα. κ οσο περναει ο καιρος, θα αποξενωνεσαι κ περισσοτερο.
δεν ειναι το θεμα το δαχτυλο. ειναι οτι ντρεπεται να της πει τα γουστα του. μηπως τον παρεξηγησει.
Σωστα...η μονη μαλακια ειναι οτι παρα πολλοι αργουν να το παρουν χαμπαρι...και σπαταλανε χρονο και ενεργεια...τσαμπα..το κουραζουν και γαμιεται απο μονο του,ενω θα επρεπε να κοβεται απο την αρχη...Εκεί καταλήγουν το 90% των σχέσεων.
Που θα έπρεπε δηλαδή να καταλήξουν? Στο γάμο.
Όσο με ανέχεσαι και σε ανέχομαι έχει καλώς και περνάμε ωραία όταν συναντιούνται οι δρόμοι μας στο σλάλομ.
Μόλις τελειώσει αυτό κόβεται το σλάλομ και τραβάει ο καθένας για άλλη πλαγιά.
κοιτα να δεις εμπιστοσυνη ειναι ή τουλαχιστον πρεπει να ειναι δεδομενη σε μια σχεση 5 ετων.αλλιως τι κανουν ολα αυτα τα χρονια?και με εκνευριζει η δικαιολογια δεν μπορω να το πω εχει ταμπου.το σεξ ειναι πολυ σημαντικο κομματι στις σχεσεις και ιδιαιτερα στις μακροχρονιες,αν δεν τα βρισκουν εκει δυο ανθρωποι τοτε εχουν παρει λαθος δρομο και μοιραια θα καταληξουν στην απιστια και τον χωρισμο.
αντε με κανατε και σοβαρεψα >
καλα οταν το διαβαζω τωρα, μου φαινεται αστειο. αν μου συνεβαινε το πιθανοτερο θα ηταν να αλλαζα σχολειο. :-
ολοι φταιμε καλο μου, αλλα μου φαινεται αδιανοητο να εισαι 5 χρονια με καποιον κ ακομα να μην μπορεις να του ανοιχτεις κ να σου ανοιχτει. κατι δεν παει καλα. κ οσο περναει ο καιρος, θα αποξενωνεσαι κ περισσοτερο.
δεν ειναι το θεμα το δαχτυλο. ειναι οτι ντρεπεται να της πει τα γουστα του. μηπως τον παρεξηγησει.
Σωστα...η μονη μαλακια ειναι οτι παρα πολλοι αργουν να το παρουν χαμπαρι...και σπαταλανε χρονο και ενεργεια...τσαμπα..το κουραζουν και γαμιεται απο μονο του,ενω θα επρεπε να κοβεται απο την αρχη...
ειναι θεμα αφου το θελει πως να το κανουμε τωρα φιλεναδα , ειναι και ντροπαλος διπλη η ζημια ........καλα οταν το διαβαζω τωρα, μου φαινεται αστειο. αν μου συνεβαινε το πιθανοτερο θα ηταν να αλλαζα σχολειο. :-
Εκεί καταλήγουν το 90% των σχέσεων.
Που θα έπρεπε δηλαδή να καταλήξουν? Στο γάμο.
Όσο με ανέχεσαι και σε ανέχομαι έχει καλώς και περνάμε ωραία όταν συναντιούνται οι δρόμοι μας στο σλάλομ.
Μόλις τελειώσει αυτό κόβεται το σλάλομ και τραβάει ο καθένας για άλλη πλαγιά.
Αν γούσταρα να σε δένω με χειροπέδες και να σου ξεσκίζω τον κώλο μέχρι να μου πρηστεί και να μου γίνει σα μελιτζάνα δε θα είχα πρόβλημα να σου το πω από την πρώτη ημέρα.
Αν γούσταρα να μου κάνεις το αντίστροφο με στραπόν (το οποίο δεν πρήζεται και δε γίνεται μελιτζάνα αλλά ας μη σταθούμε σε αυτό ) δεν ξέρω αν θα σου το έλεγα ποτέ.
Αν σου ξεφύγει το πρώτο στα παπάρια μου. Αν σου ξεφύγει το δεύτερο θα έτρεχα να βρω τρύπα να κρυφτώ.
μα ακριβως αυτο θελω να πω κι εγω.να το κοψουν απο την αρχη.το να συντηρεις μια σχεση που δε σε καλυπτει και να τρεχεις στις πουτανες να σου γεμισουν το κενο ειναι ηλιθιο.δε γουσταρεις αλλο?πηγαινε αλλου.γιατι να ταλαιπωρεισαι?Σωστα...η μονη μαλακια ειναι οτι παρα πολλοι αργουν να το παρουν χαμπαρι...και σπαταλανε χρονο και ενεργεια...τσαμπα..το κουραζουν και γαμιεται απο μονο του,ενω θα επρεπε να κοβεται απο την αρχη...
Ευτυχώς που το διευκρίνησες, μόρτη, γιατί μας έλουσε κρύος ιδρώτας...δεν ειμαι γκει
Ορισμενα πραγματα απλα δεν λεγονται παντακαλα οταν το διαβαζω τωρα, μου φαινεται αστειο. αν μου συνεβαινε το πιθανοτερο θα ηταν να αλλαζα σχολειο. :-
Ναι ρε τυπε μου...αλλα εχει κοστος...και κουραση ψυχικη...βεβαια δεν κανω τον εξυπνο..και εγω το εχω κουρασει το πραγμα στο παρελθον...Και απλα εχω φτασει στο σημειο που ουτε καν θα μπω στον κοπο να διασωσω κατι που δεν εχει νοημα...Με το να κόβεται από την αρχή διαφωνώ.
Δεν είπα ποτέ ότι επειδή κάτι πρόκειται να καταλήξει σε χωρισμό δεν πρέπει καν να το αρχίσουμε ή να το παλέψουμε για να κρατήσει (υγειώς) όσο περισσότερο γίνεται.
ευτυχως ευτυχως και δυστυχως δυστυχως ..........Ευτυχώς που το διευκρίνησες, μόρτη, γιατί μας έλουσε κρύος ιδρώτας...
παρεπιπτοντως κι εμεις σοβαρα σου απαντησαμε.αν θες να διαβασεις καλυτερα τι σου λεμε περι σχεσεων σε καλο σου θα βγει ...αλλιωςευχαριστω οσα παιδια απαντησαν σοβαρα στο θεμα .... τωρα για τους υπολοιπους που σχολιαζετε αν εχω σχεση 5 χρονια και γιατι δν το λεω στη κοπελα μου και τι σχεση ειναι αυτη μαλλον δν εχετε κανει ποτε σχεση ... ρε κουκουτσοκεφαλοι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι κατι τετοιο μπορει να κολλαει καποιος (μαζι και γω) να το πει οχι γιατι δν ειναι ναετα με τη κοπελα του αλλα γιατι πες 1/10 χωριζουμε και με κανει βουκινο.. τοτε τι κανω? ενω με τη πουτανα ειναι χωρις ρισκο.. σασ καλειψα η να το ζωγραφισω κιολας??
τωρα για τον τυπο που πεταξε τη μαλακια γιατι θελω με προφυλακτικο στο χερι μηπως μεινω εγκυος κλπ.. οχι απλα λεω οτι λογικα η πουτανα δε θα θελει να βαλει το δαχτυλο της στο κωλο ενος ξενου φορα παρτιδα και με καποτα ΙΣΩΣ το κανει.,
ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν σοβαρα
ευχαριστω οσα παιδια απαντησαν σοβαρα στο θεμα .... τωρα για τους υπολοιπους που σχολιαζετε αν εχω σχεση 5 χρονια και γιατι δν το λεω στη κοπελα μου και τι σχεση ειναι αυτη μαλλον δν εχετε κανει ποτε σχεση ... ρε κουκουτσοκεφαλοι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι κατι τετοιο μπορει να κολλαει καποιος (μαζι και γω) να το πει οχι γιατι δν ειναι ναετα με τη κοπελα του αλλα γιατι πες 1/10 χωριζουμε και με κανει βουκινο.. τοτε τι κανω? ενω με τη πουτανα ειναι χωρις ρισκο.. σασ καλειψα η να το ζωγραφισω κιολας??
τωρα για τον τυπο που πεταξε τη μαλακια γιατι θελω με προφυλακτικο στο χερι μηπως μεινω εγκυος κλπ.. οχι απλα λεω οτι λογικα η πουτανα δε θα θελει να βαλει το δαχτυλο της στο κωλο ενος ξενου φορα παρτιδα και με καποτα ΙΣΩΣ το κανει.,
Ρε ...ευχαριστω οσα παιδια απαντησαν σοβαρα στο θεμα .... τωρα για τους υπολοιπους που σχολιαζετε αν εχω σχεση 5 χρονια και γιατι δν το λεω στη κοπελα μου και τι σχεση ειναι αυτη μαλλον δν εχετε κανει ποτε σχεση ... ρε κουκουτσοκεφαλοι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι κατι τετοιο μπορει να κολλαει καποιος (μαζι και γω) να το πει οχι γιατι δν ειναι ναετα με τη κοπελα του αλλα γιατι πες 1/10 χωριζουμε και με κανει βουκινο.. τοτε τι κανω? ενω με τη πουτανα ειναι χωρις ρισκο.. σασ καλειψα η να το ζωγραφισω κιολας??
παρεπιπτοντως κι εμεις σοβαρα σου απαντησαμε.αν θες να διαβασεις καλυτερα τι σου λεμε περι σχεσεων σε καλο σου θα βγει ...αλλιως
εε μα τα θελει ο κωλος τουΒλέπω ότι στο τέλος της πρότασης, προθυμοποιηθήκατε να του αποδώσετε το ποθούμενον.