Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μαγκες, παντρευόμαστε την γυναίκα που:

1. Γουσταρουμε τρελά να είμαστε μαζί της σε οποιαδήποτε φάση
2. Γουστάρουμε τρελά το σώμα της και καθε τι επάνω της
3. Γουστάρουμε το πήδημα μαζί της
4. Είμαστε περίφανοι για αυτή
5. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΩΜΑΣΤΕ.

Αν δεν ισχύουν ΟΛΑ τα παραπάνω, καθείστε στα αβγα σας. ΕΚΤΟΣ και αν εχει την τρελή προίκα οπότε θα σας αναλύσω ένα δεύτερο - προσαρμοσμένο- σύστημα αξιών  :2funny:
έτσι!
μονο που κατα τη γνωμη μου λειπει μια 6η παραμετρος..εχουμε ζησει τη ζωη μας πρωτα
ανοίγεις άλλο θέμα τώρα!

πολύ πολύ μεγάλο!για πες πόσο θά πρεπε να έχει ζήσει τη ζωή του ένας άνδρας?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
νιντζα~! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν υπαρχεις ρε ανθρωπε!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zisante

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παλληκάρια μου από ότι βλέπετε δεν ποστάρω εδώ σχεδόν ποτέ, αλλά σας παρακολουθώ με προσοχή, όπως και όλο το site, από την αρχή της λειτουργίας του.

Σήμερα κάνω μια εξαίρεση γιατί το θέμα μας είναι σοβαρό και δεν αντέχω να μην παρέμβω.

Έχοντας μια εμπειρία ζωής (είμαι πάνω απο 40) και παρακολουθώντας πολύ στενά την ιστορία του james70 που μου θύμισε πολύ μια παρ' ολίγο δική μου τραγωδία. (Πρόλαβα και ξέκοψα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο) ένα έχω να συμβουλέψω τον Ρούλη και τον κάθε Ρούλη...

ΧΩ-ΡΙ-ΣΕ   ΤΩ-ΡΑ !!!!!!

Πίστεψε με αγόρι μου, και άκου και τους παθόντες, αν δεν το κάνεις τώρα σε μερικά χρόνια θα μισήσεις τον εαυτό σου, θα μισήσεις τη ζωή σου και στην τελική θα μισήσεις και αυτή την κοπέλα που από ότι φαίνεται δεν φταίει και τίποτα.

Θα βρεθείς παντρεμένος μαζί της με 1-2 παιδάκια και τότε τα πράγματα θα είναι απείρως χειρότερα. Θα καταστρέψεις ζωές -που δεν θα φταίνε- και στο τέλος θα γίνεις περισσότερο δυστυχισμένος απο ποτέ.

Μην φοβάσαι. Η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία απο ότι νομίζουμε.Άλλωστε αν το καράβι δεν έχει το κουράγιο να χάσει το λιμάνι απο τα μάτια του πως θα αντικρίσει νέες θάλασσας και νέες στεριές?

ΚΑΝΤΟ.... ΤΩΡΑ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Νίνζα!  ΠΡΥΤΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
έτσι!ανοίγεις άλλο θέμα τώρα!

πολύ πολύ μεγάλο!για πες πόσο θά πρεπε να έχει ζήσει τη ζωή του ένας άνδρας?

μεχρι να αισθανθει οτι δε θελει να πηδαει οποια του κουνιεται..μεχρι να καταλαβει οτι δεν εχει σημασια η ποσοτητα αλλα οι ποιοτητα.και να δουν οτι ζουν ηδη με την ποιοτητα.αλλοι το καταλαβαινουν γρηγορα αλλοι ποτε :2on1:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα βρεθείς παντρεμένος μαζί της με 1-2 παιδάκια και τότε τα πράγματα θα είναι απείρως χειρότερα. Θα καταστρέψεις ζωές -που δεν θα φταίνε- και στο τέλος θα γίνεις περισσότερο δυστυχισμένος απο ποτέ.

Μην φοβάσαι. Η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία απο ότι νομίζουμε.Άλλωστε αν το καράβι δεν έχει το κουράγιο να χάσει το λιμάνι απο τα μάτια του πως θα αντικρίσει νέες θάλασσας και νέες στεριές?

ΚΑΝΤΟ.... ΤΩΡΑ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μεχρι να αισθανθει οτι δε θελει να πηδαει οποια του κουνιεται..μεχρι να καταλαβει οτι δεν εχει σημασια η ποσοτητα αλλα οι ποιοτητα.και να δουν οτι ζουν ηδη με την ποιοτητα.αλλοι το καταλαβαινουν γρηγορα αλλοι ποτε :2on1:

Ενας νορμάλ αντρας ΔΕΝ ΧΟΤΡΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. Και την καλύτερη μουνάρα να έχει διπλα του, μετα από 2-3 μήνες την βαριέται. Όποιος το έχει ζήσει, καταλαβαίνει. Μονο μιά πολύ εξυπνη γυναίκα μπορεί να δώσει το σεξ που χρειάζεται ένας άντρας (σε συνδιασμό βεβαια με την συντροφικότητα και τος άλλες αξίες που στηρίζουν ένα γάμο) για να τον κρατησει. Ασε που πρέπει να του δινει και περισσοτερο με την παροδο του γαμου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρούλη πες λίγο και την αντίθετη πλευρά!

Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί μαζί της.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες όμορφα κοκ!

πόσο συχνάγίνεται αυτό?

έχετε βρεθεί μακριά για κάποιο διάστημα? σού λειψε και "πώς"?

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όχι αλλα ίσως περιμένω να αλλάξουν κάπως προς το καλυτερο τα πράγματα... κάτι να γίνει..ίσως και να φοβάμαι να αλλάξω δραματικα την ζωή μου.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715

Όλα έχουν ένα τέλος...αλλά τα λουκάνικα από δύο !!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι αλλα ίσως περιμένω να αλλάξουν κάπως προς το καλυτερο τα πράγματα... κάτι να γίνει..ίσως και να φοβάμαι να αλλάξω δραματικα την ζωή μου.
Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Και προς το καλύτερο!

τα αισθήματά σου όμως δύσκολο να ξαναγίνουν ερωτικά όπως στην αρχή.....

θυμήσου το αυτό!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως οι σκέψεις γαι να την "κάνεις" σου έμφανίστηκε μετά από συζήτηση για σχέση πιο σοβαρή, δηλαδή γάμο κλπ;

zisante

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρούλη.... Δεν ακούς...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ δεν το καταλαβαίνεις ???

Προς το χειρότερο είναι το πιο πιθανό, και όσο πιο αργά γίνει αυτό τόσο χειρότερα θα είναι.

Τι φοβάσαι ρε κουτό? Είσαι νέος και φέρελπις όλη η ζωή είναι μπροστά σου

Θα έχεις τις ευκαιρίες σου, δεν υπάρχει περίπτωση..

Κάνε επιτέλους και μια επανάσταση στη ζωή σου !!!!

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρούλη πες λίγο και την αντίθετη πλευρά!

Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί μαζί της.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες όμορφα κοκ!

πόσο συχνάγίνεται αυτό?

έχετε βρεθεί μακριά για κάποιο διάστημα? σού λειψε και "πώς"?

Κατ'αρχήν το ρούλης ειναι κωδικός και όχι το όνομα μου και δεν ειμαι πουστρακι.
Τι με ευχαριστεί σε αυτήν; η ζεστασιά που μου δίνει, η τρυφερότητα, τα χάδια της και η προσοχή της, η ζεστη της αγκαλιά,το οτι με φροντίζει και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε καθημερινή δυσκολια και επίσης μου αρεσει πολύ το μυαλό της  και ο τρόποπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα.Μπορώ να πώ με βεβαιότητα πως τέτοια αγάπη και τρυφερότητα είχα να νοιώσω από την...κούνια μου....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν νομιζω να ειναι αυτο.. αμα αγαπας καποιον- τον αγαπας ετσι οπως ειναι, αμα αρχιζει και δεν σου αρεσει κατι- παει η αγαπη...αλλα καλη λυση και αυτη, ενω ΠΧ αν σε μενα καποιος θα λεγε οτι πρεπει να αλλαξω κατι πανω μου θα τον χωριζα εγω απο μονη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ ειδικά κινδυνεύεις καθημερινά από προτάσεις γάμου, καλά το χειρίζεσαι διώχτους πριν αποκτήσουν απαιτήσεις  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κατ'αρχήν το ρούλης ειναι κωδικός και όχι το όνομα μου και δεν ειμαι πουστρακι.
Τι με ευχαριστεί σε αυτήν; η ζεστασιά που μου δίνει, η τρυφερότητα, τα χάδια της και η προσοχή της, η ζεστη της αγκαλιά,το οτι με φροντίζει και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε καθημερινή δυσκολια και επίσης μου αρεσει πολύ το μυαλό της  και ο τρόποπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα.Μπορώ να πώ με βεβαιότητα πως τέτοια αγάπη και τρυφερότητα είχα να νοιώσω από την...κούνια μου....

οκ, παντρέψου αυτή τοτε μια και καλύπτει όλα αυτά που λές και join the club αυτών που τα υπόλοιπα περι γαμησιού τα βρίσκουν αλλου και τελείωνε. :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
τι εγινε καταληξατε πουθενα??? :think:

τωρα ηρθα και ειδα ενα σωρο σελιδες. :o

και για να απαντησω και εγω κρατα τη κοπελια σου που απ'οτι λες πρεπει να ειναι καλος ανθρωπος και κανε τις κουτσουκελες σου.
θα τι γεμισεις κερατα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom