Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
κοιταξε να δεις τι πιστευω:
εχεις βολευτει οσο να 'ναι, την αγαπας σε αγαπαει, εχετε ζησει πολλες καλες στιγμες και το μονο σιγουρο φαινεται να ειναι οτι φοβασαι να μεινεις μονος σου μετα απο τοσο καιρο.
παρε το ρισκο, ειναι κριμα να μενεις σε μια κατασταση επειδη και μονο βολευτηκες και για σενα αλλα και την κοπελα, περνανε τα χρονια και στο τελος θα μεινεις και θα λες οτι εχασες χρονια απο την ζωη σου
κοιταξε να δεις τι πιστευω:
εχεις βολευτει οσο να 'ναι, την αγαπας σε αγαπαει, εχετε ζησει πολλες καλες στιγμες και το μονο σιγουρο φαινεται να ειναι οτι φοβασαι να μεινεις μονος σου μετα απο τοσο καιρο.
παρε το ρισκο, ειναι κριμα να μενεις σε μια κατασταση επειδη και μονο βολευτηκες και για σενα αλλα και την κοπελα, περνανε τα χρονια και στο τελος θα μεινεις και θα λες οτι εχασες χρονια απο την ζωη σου
Tην αγαπάει αλλά ντρέπεται να βγει μαζί της στην παραλία
Εγώ είπα, να κάτσει μαζί της να μην μπορεί ούτε να τη βλέπει, να κρατάνε μούτρα μια ζωή και να σκοτώνονται, να μην αντέχει ο ένας τον άλλον αλλά να αγαπιούνται
boomb δεν ειναι έτσι ακριβώς όπως τα λές...γιατί δεν τσακωνόμαστε...αυτα τα 4 χρόνια μόνο 2-3 φορές κάτι εχει παει να γίνει αλλά από παρεξήγηση. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Επίσης δεν κατάλαβα το όλο ζήτημα με τους μαύρους και το παίρνω μόνο για πλάκα...
boomb δεν ειναι έτσι ακριβώς όπως τα λές...γιατί δεν τσακωνόμαστε...αυτα τα 4 χρόνια μόνο 2-3 φορές κάτι εχει παει να γίνει αλλά από παρεξήγηση. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Επίσης δεν κατάλαβα το όλο ζήτημα με τους μαύρους και το παίρνω μόνο για πλάκα...
Δεν είπα ότι τσακώνεστε, είπα από την αρχή ότι θα αρχίζεις όλο και να ξινίζεις απέναντί της γιατί δεν θα τη θες, αυτή θα το καταλαβαίνει, θα σε ρωτάει τι έχεις, θα λες τίποτα αλλά και θα συνεχίζεις να είσαι απόμακρος, αυτή θα σκέφτεται τα χειρότερα γιατί δε θα ξέρει τι συμβαίνει, θα νομίζει ότι την κερατώνεις (αν δεν την κερατώνεις ήδη μέχρι τότε), θα σου ζητάει το λόγο κι εσύ θα βαρεθείς να λες "δεν έχω τίποτα, παράτα με πια" και θα αρχίσετε και οι δυο να γίνεστε επιθετικοί, και στο τέλος θα καταλήξετε να πλακώνεστε συνέχεια ή να κρατάτε μούτρα. Αυτά συμβαίνουν όταν είμαστε με κάποιον που δεν θέλουμε, αρχίζουμε να γκρινιάζουμε και μας φταίνε τα πάντα. Αλλά δεν πειράζει, θα αγαπιόσαστε