Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κατ'αρχήν το ρούλης ειναι κωδικός και όχι το όνομα μου και δεν ειμαι πουστρακι.
Τι με ευχαριστεί σε αυτήν; η ζεστασιά που μου δίνει, η τρυφερότητα, τα χάδια της και η προσοχή της, η ζεστη της αγκαλιά,το οτι με φροντίζει και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε καθημερινή δυσκολια και επίσης μου αρεσει πολύ το μυαλό της  και ο τρόποπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα.Μπορώ να πώ με βεβαιότητα πως τέτοια αγάπη και τρυφερότητα είχα να νοιώσω από την...κούνια μου....
Σε είπε κανένας πουστράκι?ρούλη σε φωνάζουμε γιατί έτσι έβαλες εσύ!εμένα τζέιμς με λένε δηλαδή νομίζεις? ή τον μόνκει τον βαφτίσανε μαϊμού.

Στο θέμα μας. Αυτά που περιγράφεις θα τα βρεις και σε άλλη γυναίκα που θα κάνεις μακροχρόνια σχέση.

Φυσικά και παίζει ρόλο το πώς σε αντιμετωπίζει μια γυναίκα.

Αλλά πρωταρχικό ρόλο παίζει το τι αισθάνεσαι εσύ γι αυτήν. Αν ταυτίζονται τα αισθήματά σας τότε και μόνο προχωράς παρακάτω!

Μην κολακεύεσαι γιατί στο μέλλον θα βρεθούν πολλές που θα σε κολλακέψουν περισσότερο.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχει λυσεις το θεμα του ρουλη...
πρεπει να χωρισει..
με το να το τρεναρει μονο χειροτερα τα κανει.
κ για τους δυο.
τελος!
μπορει τωρα να μπαλωσει μια τρυπα αλλα στο μελλον θα βαρεθει να μπαλωνει.
κ κενα θα υπαρχουν η θα εφευρισκει παντα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
λοιπον, ο ανθρωπος ΠΡΕΠΕΙ να χωρίσει αλλά ΦΟΒΑΤΑΙ.

Προτείνω να μεταλλάξουμε το θέμα (μια και λύσαμε το πρόβλημά του) και να αρχισουμε να τον συμβουλεύουμε ΠΩΣ να χωρίσει με την κοπέλα του με τον πλέον αναίμακτο και λιγότερο ψυχοφθόρο τρόπο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Προτείνω να μεταλλάξουμε το θέμα (μια και λύσαμε το πρόβλημά του) και να αρχισουμε να τον συμβουλεύουμε ΠΩΣ να χωρίσει με την κοπέλα του με τον πλέον αναίμακτο και λιγότερο ψυχοφθόρο τρόπο.
ο μονος τροπος να χωρισεις ειναι η ειλικρινια...
νιωθω αυτο κ αυτο.
θεωρω πιο τιμιο κ γ τους δυο να χωρισουμε.
σαγαπαω κ θα ειμαι διπλα σου παντα κ μπλα μπλα μπλα
αλλα τωρα εχω αναγκη γ κατι διαφορετικο.

τελος!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρούλη, άκου μια πολύ σοβαρή απάντηση τώρα.
Καλές κοπέλες υπάρχουν και θα υπάρχουν, ανασφάλειες του στυλ "που θα ξαναβρώ τέτοια" πρέπει να εξατμίζονται. Ακόμα και αν δε βρεις όμως, είναι καλύτερο να είσαι θλιμμένος και μόνος, παρά θλιμμένος και με οικογένεια, ή να φτάσεις στο σημείο να τη διαλύσεις. Γιατί φίλες μου τρώγοντας ΔΕΝ έρχεται η όρεξη στη συμβίωση και το γάμο, ράγισε το γυαλάκι και δεν επανέρχεται μην απατάσαι ότι θα ξαναφουντώσεις για πάρτη της. Είναι σίγουρο ότι με τις υπάρχουσες προϋποθέσεις θα ζήσεις μια ζωή μίζερη και θα καταλήξεις αργά ή γρήγορα να ξενογαμάς μέχρι να χωρίσεις, μόνο που τότε θα έχει άλλες επιπτώσεις το πρόβλημά σου και θα σιχτιρίζεις γιατί δε τοκανες νωρίτερα.
Δοκίμασε να τη πιέσεις να αδυνατίσει σα τελευταία προσπάθεια, είναι μαλακία να γίνονται σα πλυντήρια οι γκόμενες και να μη τους λένε τίποτα οι άνδρες τους. Να ιδρώσει λιγάκι αν θέλει να σώσει τη σχέση η φαγανούλα  >:(

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
[/quote

ειναι μαυρη και χοντρη??

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ο μονος τροπος να χωρισεις ειναι η ειλικρινια...
νιωθω αυτο κ αυτο.
θεωρω πιο τιμιο κ γ τους δυο να χωρισουμε.
σαγαπαω κ θα ειμαι διπλα σου παντα κ μπλα μπλα μπλα
αλλα τωρα εχω αναγκη γ κατι διαφορετικο.

τελος!

μια χαρα το κειμενακι. με μσς να το στείλει ή εκ του συνεγγυς στε να ρίξει και ένα τελευταίο? :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
με τον πλέον αναίμακτο και λιγότερο ψυχοφθόρο τρόπο.

Αν εχει αποφασισει να το κανει, δεν υπαρχουν τετοιοι τροποι.

μια και κατω ευγενικα και ειλικρινα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλέ, ΜΑΥΡΗ είναι???? δεν το είχα αντιληφθεί......

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αμα ειναι μαυρη και χοντρη μπαζολα με μεγαλη γκωλαρα και βυζαρες τοτε :think: :think:
καλυτερα να μην την χωρισεις διοτι δεν ειναι
πρεπον!! :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
σοβαρά μιλοντας πάντως, το χρώμα, εστω και αν δεν εισαι ρατσιστης, επιρεάζει.

Θυμάμαι τα είχα με μια μαυρη, τραγουδήστρια σε piano bar της παραλιακής, πολυ εμφανίσημη και με όλα τα προσόντα αλλά τα βλέματα που μου ριχνανε όταν βγαίναμε σε συνδιασμό με τα προβλήματα αποδοχής αλλά και τα βιολογικά σε αποτρέπουν αρκετά.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παντρεψου που ξερεις με αυτα τα γονιδια ισως κανεις και συ ενα Σχορτσιανιτη

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

Θυμάμαι τα είχα με μια μαυρη, τραγουδήστρια σε piano bar της παραλιακής, πολυ εμφανίσημη και με όλα τα προσόντα αλλά τα βλέματα που μου ριχνανε όταν βγαίναμε σε συνδιασμό με τα προβλήματα αποδοχής αλλά και τα βιολογικά σε αποτρέπουν αρκετά.

Ενδιαφέρον, για πες, ισχύει η μυρωδιά που λένε για τους μαύρους/μαύρες; Ποιά ήταν τα βιολογικά προβλήματα;
Όσο για τον roulis, εγώ λέω περισσότερο να χωρίσει, αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το παιδί παίρνει το χρώμα του πατέρα καθότι επικρατέστερο στη βιολογία. Οπως και λευκή με μαύρο άνδρα θα βγάλει στάνταρ μαυράκι

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
το παιδί παίρνει το χρώμα του πατέρα καθότι επικρατέστερο στη βιολογία. Οπως και λευκή με μαύρο άνδρα θα βγάλει στάνταρ μαυράκι

Mαγκα εσυ στη βιολογια πρεπει να εμενες συνεχεια μετεξεταστεος...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μυγας βγαινει κ στις 2 περιπτωσεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ενδιαφέρον, για πες, ισχύει η μυρωδιά που λένε για τους μαύρους/μαύρες; Ποιά ήταν τα βιολογικά προβλήματα;

Υπάρχει μυρωδιά, αλλά ανεπέσθητη (στο δερμα). Ποιό πολυ εντονη ηταν αυτή των υγρων της. Βιολογικά, εννοω τα περί τεκνοποίησης όσον αφορά το χρώμα του παιδιού.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

μα τι λετε ρε αντε μπειτε σε κανα τρολευ να δειτε ποιοι βρωμανε που εχουν να πληθουν απο το κατακλυσμο του ΝΩΕ !!
μερικοι μαυροι βρωμανε λογω των φαγητων που τρωνε!!οπως και οι ινδοι και πακιστανοι!!
εχεις φαει σκορδαλια μπακαλιαρο η παστουρμα να δεις πωσ βρωμασ??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν νομιζω οτι τον πειραζε η μυρωδια βρε παιδια.......Αν τον πειραζε, θακανε  ξεπετα οχι σχεση.........Απλα, η βαρεμαρα εκανε αλλη μια φορα το θαυμα τηs!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom