Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παντως βλεπω προβληματισμο και απο τους αντρε κατι ειναι και αυτο!(στο θεμα των σχεσεω)

@μπομπα :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν λέει τα ίδια ρε τζέιμς, λέει ότι δεν έχει ρομαντισμό, ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙ να χωρισει ο αλλος, γιατί αν αρχίσει να μη σου κάνει ο άλλος θα αρχίσεις να ξενοπηδάς  :boobies:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
εγω δεν ειμαι μπερδεμενος..καθολου.ειμαι αρκετα νεος για να μπερδευομαι με γυναικες..τα εχω/ειχα με μια κοπελα 2 χρονια..περασαμε τρομερα καναμε τα παντα, αμφιπλευρος ερωτας.πλεον εχω αρχισει να βαριεμαι.δεν ειναι οτι δεν την βλεπω ομορφη κουκλα ειναι και κουκλα θα παραμεινει αλλα δε γινεται, απλα θελω να ζησω περισσοτερα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ti egine paidia?ακρη βγαλαμε?
Όχι!
και μπήκε και δεύτερος στο χορό....

αλλά φοβούντια να μιλήσουν!!!!

παιδιά βγάλτε τα εσώψυχά σας εδώ που δεν σας ξέρει κανένας!

οι γνώμες που θα ακούσετε είναι πολύ πιο αντικειμενικές απ τους δικούς σας μια και δεν γνωρίζουμε ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα που θα επηρέαζε την άποψή μας!

ρούλη μην εξαφανίζεσαι για το καλό σου!

monkey! βγάλτα από μέσα σου για να διαπιστώσεις και συ αν είναι "φάση" ή όχι!

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Περιττό να πώ πως το καλοκαίρι στην παραλία χαλιώμουν κάργα...την εβλεπα και ντρεπόμουν για μένα...να φανταστήτε εμπαινα πρώτα εγω στην θάλασσα και μετά αυτή....η αλήθεια είναι πως άφησε τον εαυτόν της να πάρει κιλά αρκετά.Κ αυτό επιδεινώνει το όλο θέμα μου.Εβλεπα τις άλλες και 40αρες που ήταν πιο fit από αυτή και έλεγα μέσα μου...ααααχ! (και μην μου λετε χώρισε την ρε μαλακα στα@@ μας γιατι προσπάθησα για αυτή την σχέση και σαν συμβίωση είναι τέλεια.Είναι υπέροχη σαν ανθρωπος αλλά...)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Μάλλον μπερδεύτηκες.

και ο δεύτερος λέει τα ίδια. δεν του είπα ξανασκέψου το.

απλά του το βγάχω με τη μαιευτική μέθοδο γιατί φοβάται να το παραδεχτεί και δίνει και συμβουλές στον πρώτο.διάβαστα πάλι! :s&m_2: :s&m_2:

james πραγματικα δεν ειμαι μπερδεμενος ουτε φοβαμαι να το παραδεχτω.χεστηκα για την ακριβεια!πιστευω οτι οταν κατι δε παει καλα τελειωνεις να μη κουραζεσαι ουτε εσυ και για να μην κουραζεις και τον αλλον

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν λέει τα ίδια ρε τζέιμς, λέει ότι δεν έχει ρομαντισμό, ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙ να χωρισει ο αλλος, γιατί αν αρχίσει να μη σου κάνει ο άλλος θα αρχίσεις να ξενοπηδάς  :boobies:
εγώ διαφώνησα που του είπε "περνάς φάση", μην χωρίζεις δηλ. φάση είναι και θα τα ξαναβρείτε....
αν κατάλαβα λάθος σόρι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Περιττό να πώ πως το καλοκαίρι στην παραλία χαλιώμουν κάργα...την εβλεπα και ντρεπόμουν για μένα...να φανταστήτε εμπαινα πρώτα εγω στην θάλασσα και μετά αυτή....η αλήθεια είναι πως άφησε τον εαυτόν της να πάρει κιλά αρκετά.Κ αυτό επιδεινώνει το όλο θέμα μου.Εβλεπα τις άλλες και 40αρες που ήταν πιο fit από αυτή και έλεγα μέσα μου...ααααχ! (και μην μου λετε χώρισε την ρε μαλακα στα@@ μας γιατι προσπάθησα για αυτή την σχέση και σαν συμβίωση είναι τέλεια.Είναι υπέροχη σαν ανθρωπος αλλά...)

απαραδεκτος.σορρυ κιοολας.αφου εφτασες στο σημειο να ντρεπεσαι και δεν εφευγες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κάτσε μαζί της ρε, να τη βλέπεις σε λίγο και να αηδιάζεις αλλά να την αγαπάς  :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
james πραγματικα δεν ειμαι μπερδεμενος ουτε φοβαμαι να το παραδεχτω.χεστηκα για την ακριβεια!πιστευω οτι οταν κατι δε παει καλα τελειωνεις να μη κουραζεσαι ουτε εσυ και για να μην κουραζεις και τον αλλον
οκ! σωστός !

ας επικεντρωθούμε στο ρούλη!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όχι!
και μπήκε και δεύτερος στο χορό....

αλλά φοβούντια να μιλήσουν!!!!

παιδιά βγάλτε τα εσώψυχά σας εδώ που δεν σας ξέρει κανένας!

οι γνώμες που θα ακούσετε είναι πολύ πιο αντικειμενικές απ τους δικούς σας μια και δεν γνωρίζουμε ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα που θα επηρέαζε την άποψή μας!

ρούλη μην εξαφανίζεσαι για το καλό σου!

monkey! βγάλτα από μέσα σου για να διαπιστώσεις και συ αν είναι "φάση" ή όχι!
τομ μαιμου τον βλεπω κατασταλαγμενο κ σιγουρο...

ο ρουλης φοβαται να μεινει μονος..να ρισκαρει..κ παιρνει κ την κοπελα στο λαιμο του..
αυτη η σχεση θα γινει κινουμενη αμμος...

Επισκέπτης

φιλε αν αρχιζεις και νιωθεις ετσι ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ.Το καλυτερο για εσενα και για αυτην οσο πιο γρηγορα γινει.Γιατι ειναι αναποφευκτο.

Αυτο παντως με τα κιλα ειναι χαρακτηρηστικο των ελεινιδων...Οταν βρισκουν μια μονιμη σταθερη σχεση σταματανε να προσεχουν τον εαυτο τους και περιμενουν οτι εχουν δεσει το γαιδαρο....
Αμ δε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παλικάρι! δεν ψάχνεις για συγκάτοικο μέχρι να βγάλεις το πανεπιστήμιο!
μην μπερδεύεσαι!

μ αυτόν τον άνθρωπο θα είσαι μαζί της μέχρι να πεθάνεις (αυτή είναι η προσδοκία τουλάχιστον), θα κάνεις παιδιά μαζί της, θα κοιμάσαι κάθε βράδι μαζί της, θα τρώτε μαζί, θα πάτε για καφέ,ταβέρνα,παραλία.........Παντού και Πάντα!!!!!

είσαι αποφασισμένος να τα κάνεις όλα αυτά ΜΑΖΙ ΤΗΣ?  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλε αν αρχιζεις και νιωθεις ετσι ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ.Το καλυτερο για εσενα και για αυτην οσο πιο γρηγορα γινει.Γιατι ειναι αναποφευκτο.

Αυτο παντως με τα κιλα ειναι χαρακτηρηστικο των ελεινιδων...Οταν βρισκουν μια μονιμη σταθερη σχεση σταματανε να προσεχουν τον εαυτο τους και περιμενουν οτι εχουν δεσει το γαιδαρο....
Αμ δε.
Φιλαράκι μου δεν είναι θέμα κιλών. Το ανέλυσα παραπάνω.

¨οταν γουστάρεις κάποιον αισθάνεσαι τυχερός που το έχεις εσύ και κανένας άλλος στον κόσμο!

ότι κι αν είναι! αν δεν το αισθάνεσαι πλέον, βράστα!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μαγκες, παντρευόμαστε την γυναίκα που:

1. Γουσταρουμε τρελά να είμαστε μαζί της σε οποιαδήποτε φάση
2. Γουστάρουμε τρελά το σώμα της και καθε τι επάνω της
3. Γουστάρουμε το πήδημα μαζί της
4. Είμαστε περίφανοι για αυτή
5. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΩΜΑΣΤΕ.

Αν δεν ισχύουν ΟΛΑ τα παραπάνω, καθείστε στα αβγα σας. ΕΚΤΟΣ και αν εχει την τρελή προίκα οπότε θα σας αναλύσω ένα δεύτερο - προσαρμοσμένο- σύστημα αξιών  :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παντως βλεπω προβληματισμο και απο τους αντρε κατι ειναι και αυτο!(στο θεμα των σχεσεω)

@μπομπα :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα σε είδα εσένα!

τι εξυπναδούλες είναι αυτές μικρούλα?
φυσικά και οι άνδρες προβληματίζονται πιο πολύ!

Ο Ρούλης εδώ είναι και είναι και χώμα!

Πού είναι....η "Ρούλα"?

μάλλον ονειρεύεται το νυφικό της!

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
μονο που κατα τη γνωμη μου λειπει μια 6η παραμετρος..εχουμε ζησει τη ζωη μας πρωτα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όσο μεγαλώνουμε και αποκτάμε εμπειρίες, καταλαβαίνουμε ότι καμία σχέση δεν είναι τέλεια και σαφώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να πληγωθούμε. Η σχέση που ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες των προδιαγραφών και των προθέσεων, καταλήγει να έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Άλλες φορές πάλι έχουμε αντιληφθεί το αδιέξοδο αλλά δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε και πώς να αντιδράσουμε σε αυτό δίνοντας εναλλακτικές λύσεις και μια πνοή ανανέωσης στη σχέση μας. Σε τέτοιες πρειπτώσεις τίποτα δεν είναι απόλυτα σωστό ή λάθος, αλλά αυτό που έχει σημασία να ξέρουμε είναι ότι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, η απάντηση βρίσκεται μονάχα στη ΣΧΟΛΗ.

Άψογη εξυπηρέτηση και ευγενέστατο προσωπικό...
64t.jpg

...ειδικά ολιγομελή τμήματα για όσους τα επιθυμούν...
photo-classroom.jpg

...αλλά και διαλέξεις σε αμφιθέατρα και συνεδριακές αίθουσες...
2944876508_bf9f83551e_o.png

...που σε συνδυασμό με τα εύκολα και ενδιαφέροντα μαθήματα επιλογής...
51CG466YVQL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA240_SH20_OU01_.jpg

...οδηγούν σε τρομακτικά ποσοστά επιτυχίας με το γυναικείο φύλο
1218239706FRo1CM.jpg

Γράψου εδώ και θα δεις.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1347.0]«Ξερά Καμάκια»[/url]
The School Of Tomorrow

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom