Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Νομίζω ρούλη ότι δύο συναισθήματα κυριαρχούν αυτή τη στιγμή μέσα σου!

Ο εγωισμός και η ανασφάλεια!

Αν δεις τι άλλο αισθάνεσαι γι αυτήν διώχνοντας τα παραπάνω θα βρεις τη λύση.

Για μένα πάντως η σχέση σου έχει πεθάνει
συμφωνω και εγω.η σχεση σου ρουλη ειναι κλινικα νεκρη.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
αμα βλεπεις οτι δεν παει αλλο χωρισε την

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπόν μήπως να της έλεγες τι δεν σου αρέσει πάνω της; Δηλαδή πχ αν διόρθωνε κάποια πράγματα, μήπως θα ήταν καλύτερα και τότε δεν θα ήθελες να φύγεις;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν μήπως να της έλεγες τι δεν σου αρέσει πάνω της; Δηλαδή πχ αν διόρθωνε κάποια πράγματα, μήπως θα ήταν καλύτερα και τότε δεν θα ήθελες να φύγεις;
δεν νομιζω να ειναι αυτο.. αμα αγαπας καποιον- τον αγαπας ετσι οπως ειναι, αμα αρχιζει και δεν σου αρεσει κατι- παει η αγαπη...αλλα καλη λυση και αυτη, ενω ΠΧ αν σε μενα καποιος θα λεγε οτι πρεπει να αλλαξω κατι πανω μου θα τον χωριζα εγω απο μονη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
δεν νομιζω να ειναι αυτο.. αμα αγαπας καποιον- τον αγαπας ετσι οπως ειναι, αμα αρχιζει και δεν σου αρεσει κατι- παει η αγαπη...αλλα καλη λυση και αυτη, ενω ΠΧ αν σε μενα καποιος θα λεγε οτι πρεπει να αλλαξω κατι πανω μου θα τον χωριζα εγω απο μονη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνώ γενικώς, αλλά αν για παράδειγμα τον γνωρίσεις τον άλλον κάπως και μετά από κάποιο καιρό αλλάξει τότε είναι λογικό να τίθεται ένα ζήτημα, χωρίς να είμαι απόλυτος φυσικά. Καλύτερα ξέρει ο ρούλης.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνώ γενικώς, αλλά αν για παράδειγμα τον γνωρίσεις τον άλλον κάπως και μετά από κάποιο καιρό αλλάξει τότε είναι λογικό να τίθεται ένα ζήτημα, χωρίς να είμαι απόλυτος φυσικά. Καλύτερα ξέρει ο ρούλης.
παντος εγω λεω οτι σε αυτη τη περιπτοση παει τελειωσε η αγαπη...και να μην τη λοιπαται- αυτο ειναι ακομα χειροτερα...

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Αυτό είναι πολύ σημαντικό - να μην την έχει άλλο εγκλωβισμένη μαζί του αν για αυτόν το πράγμα έχει τελειώσει, να την αφήσει να βρει τον δρόμο της αλλού.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Αυτό είναι πολύ σημαντικό - να μην την έχει άλλο εγκλωβισμένη μαζί του αν για αυτόν το πράγμα έχει τελειώσει, να την αφήσει να βρει τον δρόμο της αλλού.
είναι αυτό που λέει αν αγαπάς κάτι/κάποιον πραγματικά άστο/άστον και αν θέλει θα γυρίσει...
??

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
είναι αυτό που λέει αν αγαπάς κάτι/κάποιον πραγματικά άστο/άστον και αν θέλει θα γυρίσει...
??
Αυτό έχει εφαρμογή στην περίπτωση της άλλης και όχι του roulis. Εδώ λέω να μην της λέει ψέματα αλλά να την αποδεσμεύσει από αυτόν, να μην τρέφει ελπίδες για αυτόν αυτή.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Κοιτα να εισαι ξεκαθαρος και αληθινος και μην ξεχνας οτι εχεις να κανεις με ανθρωπο ασε τα μπερδεματα και τις παπαριες και αμα βλεπεις οτι δεν εισαι καντην μετα απο καιρο θα σε εκτιμησει πιο πολυ αν εισαι αληθινος

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μια σχέση απαιτεί συνεχείς συμβιβαζμούς και υποχωρήσεις. Είναι λογικό ή σχέση να μην είναι όπως στην αρχή. Είστε τόσα χρόνια μαζί και απλά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Μην επιρεάζεσαι από τους γύρω σου και από αυτά που ακούς γιατί πολλές φορές αυτά είναι που σου διαμορφώνουν αυτό που νιώθεις. Αν περιμένεις πάντως πως χωρίζοντας θα βρείς τη μουνάρα που θα παραμείνει μουνάρα για πάντα και κάθε μέρα από τη ζωή σου θα είναι και μια έκπληξη, τότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Και άλλοι λειτουργησάν έτσι. Όλος τους ο κύκλος γνωστών και φίλων σε κάποια φάση μπαίνει σε άλλη τροχιά ενώ αυτοί ακόμα ψάχνονται νομίζοντας πως είναι ευτυχισμένοι. Κατάληξη? Μένουν μόνοι, κάτι το οποίο το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι κάποια στιγμή.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Μα περιέργραψα τι νοιώθω...μία την θέλω μία θέλω να τρέξω μακρυά της να κυνηγίσω αλλες....
Άστο ρε μεγάλε, τη γκόμενα δε τη θέλεις πια. Σκέψου κ να τη παντρευτείς τι θα γίνει( γιατί αυτή η σχέση, 32 χρονών και 4 χρόνια μαζί, προς τα εκεί πάει. Για να σταματήσουν να σε τρώνε οι αμφιβολίες πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Είτε μείνεις μαζί της είτε τη χωρίσεις τουλάχιστον θα σου λυθούν οι απορίες. Πάντως αν αποφασίσεις να συνεχίσεις μαζί της προβλέπω να το κάνεις βιετναμ το σπιτικό σου  

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μια σχέση απαιτεί συνεχείς συμβιβαζμούς και υποχωρήσεις. Είναι λογικό ή σχέση να μην είναι όπως στην αρχή. Είστε τόσα χρόνια μαζί και απλά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Μην επιρεάζεσαι από τους γύρω σου και από αυτά που ακούς γιατί πολλές φορές αυτά είναι που σου διαμορφώνουν αυτό που νιώθεις. Αν περιμένεις πάντως πως χωρίζοντας θα βρείς τη μουνάρα που θα παραμείνει μουνάρα για πάντα και κάθε μέρα από τη ζωή σου θα είναι και μια έκπληξη, τότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Και άλλοι λειτουργησάν έτσι. Όλος τους ο κύκλος γνωστών και φίλων σε κάποια φάση μπαίνει σε άλλη τροχιά ενώ αυτοί ακόμα ψάχνονται νομίζοντας πως είναι ευτυχισμένοι. Κατάληξη? Μένουν μόνοι, κάτι το οποίο το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι κάποια στιγμή.
τα πες ολα.-

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν εχτές το βράδυ ήμουν πολυ κουρασμένος και σταμάτησα....θελω να πω πως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...επειδή δεν εχω ξαναπεί σε κάποιον αυτά που σκέφτομαι και νοιώθω για αυτο το θέμα μου είναι πολυτιμες.Εδώ και μερικούς μήνες όποτε έχω μια επικοινωνία έστω και με το κινητό με κάποια απο τις συνεργάτιδες της δουλειάς αυτό μου δίνει ανείπωτη χαρά  ( με κάνει και νιώθω ζωντανό κ πάλι ) αλλα και κρυφό φόβο πως ίσως βλάψω με αυτό την σχέση μου.Μάλιστα έτυχε να εξυπηρετήσω κ μία φίλη-συνεργάτιδα η οποία με συμπαθεί εξτρά  κα δεν ξέρει αν έχω η δεν έχω σχέση και να την μεταφέρω επειγόντως για οικογενειακούς λόγους ( όχι κατι πονηρό- αφορούσε αυτή το θέμα) με το αυτοκινητό μου σε αλλη πόλη ωστε να προλάβει γιατι δεν έχει αυτοκίνητο..και επιασα τον εαυτόν μου να απολαμβάνει την παρέα της αλλά να γιγαντώνεται ο φόβος λες και απατούσα την δικιά μου. Φυσικά ποτέ δεν αποκάλυψα οτι "πήγα σημερα αυτη εκει" γιατι ζηλευει αρκετά...δεν ξέρω τι σημάδια είναι αυτά μέσα μου.Τι να πω...κουραστηκα; Θέλω κάτι άλλο; δεν ξέρω...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

1. Αμα είναι να απαιτεί η σχέση, παύει να είναι σχέση και γίνεται υποχρέωση
2. Τι είναι αυτό το επιπεδο δηλαδή? Εγκεφαλικό αλλά όχι σεξουαλικό? Πλατωνικός έρωτας δηλαδή ή γνωριμία φίλων?
3. Ενω οι άλλοι έχουν τη βεβαιότητα της ευτυχίας,...
4. Καλύτερα μόνος παρά συμβιβασμένος με μιά υστερικιά φώκια

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ουρρρρρρρρρρρτ κότεεεεεεεεεες  :2funny: :2funny:

τι φοβάστε να μείνετε μόνοι ρε? τι θα πάθετε?  :s&m_3:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ενα ενα τα λες βρε ρουλη!
εχεις ηδη αρχισει να λιγουρευεσαι και αλλα γκομενακια,χωρισε την,τι περιμενεις να σε πιασει καβαλα με καμμια συναδελφο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom