Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σκέπτομαι τις χιλιάδες ωραίε στιγμές που έχουμε περάσει μαζί και τις διακοπές μας και τα παρτυ με τους φιλους κτλ κτλ και λέω ειναι δυνατόν να τα καταστρέψω όλα αυτά;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έχω αισθήματα για αυτήν αλλά μπορεί τελικά να ψάνχω για κποια νεότερη και ομορφότερη (δεν το περίμενα να το πω αυτό). Μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές και ψυχολογικά και ηθικά και μου έχει φερθεί άψογα.Δεν ξέρω τελικά,φοβάμαι να κάνω οποιοδήποτε βήμα..σκέπτομαι ώρες ώρες πως ίσως κάνω μεγάλο λάθος να την χάσω.
Ναι ναι καλά!
κι εγώ έτσι σκεφτόμουνα!

τελικά κατάλαβα ότι έχασα 15 απ τα καλύτερα χρόνια της χωής μου!

και το κακό είναι ότι κι αυτή το ίδιο έχασε! Τα 15 καλύτερά της χρόνια μαζί μου!

και το χειρότερο απ όλα? παίζουν και παιδιά, θέλουν δε θέλουν!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σκέπτομαι τις χιλιάδες ωραίε στιγμές που έχουμε περάσει μαζί και τις διακοπές μας και τα παρτυ με τους φιλους κτλ κτλ και λέω ειναι δυνατόν να τα καταστρέψω όλα αυτά;
αυτα περασανε..το τωρα κοιτα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχω αισθήματα για αυτήν αλλά μπορεί τελικά να ψάνχω για κποια νεότερη και ομορφότερη (δεν το περίμενα να το πω αυτό). Μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές και ψυχολογικά και ηθικά και μου έχει φερθεί άψογα.Δεν ξέρω τελικά,φοβάμαι να κάνω οποιοδήποτε βήμα..σκέπτομαι ώρες ώρες πως ίσως κάνω μεγάλο λάθος να την χάσω.

Θα σου λείψει η ασφάλεια και η στήριξη, αλλά έλεος πια, βρίσκουμε έναν που μας φέρεται καλά και μετά κάνουμε λες και είναι ο μόνος άνθρωπος που θα μας στηρίξει ποτέ, ακόμα και όταν αρχίζουμε να μην τον θέλουμε.

Άμα τώρα είσαι σε φάση να βρίσκεις γκομενίτσες ωραίες και χέστηκες για την ψυχολογική υποστήριξη, σε τέτοια φάση είσαι, τι να κάνεις;

Μετά θα σου περάσει και όταν θα θες και ψυχολογική υποστήριξη θα βρεις και αυτό.
Ήμαρτον πια, τι φόβος είναι αυτός στους ανθρώπους;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σκέψου ότι βάφτισες τον εαυτό σου ρούλη, είσαι καταδίκη από γέννα μην ασχολεισαι με τη καθημερινοτητα ρε συ?

εξάλλου ρούλης και καταστροφέας δε γίνεται   :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μετά δε θα έχεις χώρο στο μυαλό σου να σκέφτεσαι τα ωραία!

Θα έχεις μόνο τις άσχημες στιγμές που σε καταπιέζουν!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Όχι ρε, κάτσε εκεί που είσαι, να θυμάσαι τα παλιά και να λες τι ωραία που περνούσαμε  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι ναι καλά!
κι εγώ έτσι σκεφτόμουνα!

τελικά κατάλαβα ότι έχασα 15 απ τα καλύτερα χρόνια της χωής μου!

και το κακό είναι ότι κι αυτή το ίδιο έχασε! Τα 15 καλύτερά της χρόνια μαζί μου!

και το χειρότερο απ όλα? παίζουν και παιδιά, θέλουν δε θέλουν!

Για τη γυναίκα ή για την γκόμενα μιλάς?  :rolleyes:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρούλη, νοιώθεις καθόλου ερωτευμένος μαζί της?
ειλικρινά.

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι νοιώθω...ώρες ώρες την κοιτώ και λέω πως δεν θελω να την χωρίσω ποτέ και  ώρες ώρες πως θελω να φύγω...δεν ξέρω τι φταίει ειλικρινά...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ειμαστε στα 32 και οι δυο...4 χρόνια σχέσης..πρίν είμασταν φίλοι αλλα τόσσα χρόνια και προέκυψε σιγά σιγά.
να αυτεσ τισ μαλακιεσ κανουν οι φιλιεσ.φιλαρακι παρε την τυχη στα χερια σου και ξεκαθαρισε τα πραματα.και εγω σε μια σχεση 4 χρονια που ειχα παλια ενα μηνα σκεφτομουν πωσ θα τησ πω οτι βαρεθηκα δε γουσταρω αλλο δεν ηθελα να την πληγωσω.ενα πρωι ομωσ ξυπνησα την επιασα και τησ ειπα σε βαρεθηκα δε μπορω αλλο φυγε.αυτη εκλαψε εκλαψε εκλαψε με επαιρνε τηλ αλλα εγω ειχα παρει την αποφαση μου.ημουν ξεκαθαροσ!!και ξερεισ τι εγινε τωρα η κοπελα ειναι παντρεμενη και εχει και το παιδακι τησ.κανε και εσυ το ιδιο γινε ξεκαθαροσ μην αφηνεισ το χρονο να περναει.πεστησ βαρεθηκα δε μπορω αλλο και μη λυγισεισ θα νιωσεισ αλλοσ ανθρωποσ :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να πω πως είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση γιατι πριν οτι έκανα ήταν απλα τσιλιμπουρδίσματα κ γενικως ειμαι πολυ μαζεμενος σαν ανθρωπος...η κοπέλα κάνει με 1000 για γάμο και οικογένεια και τελευταία εχει αρχίσει κ κανει νύξεις...αλλά εμένα αυτο με αγχώνει και με εγκλωβίζει...δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο να ανοιχτώ σε ένα φόρουμ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι νοιώθω...ώρες ώρες την κοιτώ και λέω πως δεν θελω να την χωρίσω ποτέ και  ώρες ώρες πως θελω να φύγω...δεν ξέρω τι φταίει ειλικρινά...
μην υπεκφεύγεις!
κοίτα στα μάτια τον εαυτό σου και ρώτα τον!

είσαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ?

και τη μάνα σου ή ένα φίλο σου δε θες να τον χάσεις αλλά δεν είσαι ερωτευμένος!

μ αυτήν είσα???????????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ισως ενα διαλειμμα να ειναι λυση..
γ κανα δυο μηνες χωριστες ζωες..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Να πω πως είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση γιατι πριν οτι έκανα ήταν απλα τσιλιμπουρδίσματα κ γενικως ειμαι πολυ μαζεμενος σαν ανθρωπος...η κοπέλα κάνει με 1000 για γάμο και οικογένεια και τελευταία εχει αρχίσει κ κανει νύξεις...αλλά εμένα αυτο με αγχώνει και με εγκλωβίζει...δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο να ανοιχτώ σε ένα φόρουμ
Το κακό δεν είναι που ανοίγεσαι σε ένα φόρουμ.
το κακό είναι που δεν ανοίγεσαι με τον εαυτό σου!

Διώξε τις ανασφάλειες από μέσα σου, δες καλά αυτό που σε ρώτησα και αποφάσισέ το! Τώρα όμως λέμε! όχι αύριο!

OP
OP
R

roulis1960

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η απάντηση ειναι πως ήμουν ερωτευμένος και τώρα απλα την αγαπω...ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα....αλλά το θέμα είναι πως δεν με συγκλονίζει πια οπως τότε...δεν είναι τα πράγματα όπως στην αρχή...δεν ξέρω

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δε την αγαπασ φιλε μου ξεκαθαρισε τα πραγματα μη φυγεισ σα μαλακασ

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όλα άρχισαν την ίδια περίοδο που άρχισαν και οι νύξεις για γάμο;  :cool2:

Stories

Νέο!