Νέα

Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roulis1960
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ενα ενα τα λες βρε ρουλη!
εχεις ηδη αρχισει να λιγουρευεσαι και αλλα γκομενακια,χωρισε την,τι περιμενεις να σε πιασει καβαλα με καμμια συναδελφο?

Μισόοοο λεπτό...

δεν ξέρω σε τι φάση το κάνει ο ρούλης, αλλά το φλερτ δεν είναι κακό σε μια σχέση. Είναι ωραίο να θυμάσαι πού και πού ότι είσαι γενικά ερωτικό πλάσμα, αρκεί να νιώθεις ερωτικά  και με τον/την σύντροφο, ακόμα και να φλερτάρεις και με αυτόν/ην. Να παίρνεις μικρές "ανάσες" δηλαδή. Καθόλου κακό και απόλυτα υγιές, άλλωστε δε σε αφήνει να θεωρείς δεδομένο τον άλλο (ούτε να σε θεωρεί κι αυτός, και ΔΕΝ εννοώ τη ζήλια).

Όμως άλλο το φλερτ άλλο το ξερογλείψιμο, να ξέρουμε και τι λέμε.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λοιπόν εχτές το βράδυ ήμουν πολυ κουρασμένος και σταμάτησα....θελω να πω πως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...επειδή δεν εχω ξαναπεί σε κάποιον αυτά που σκέφτομαι και νοιώθω για αυτο το θέμα μου είναι πολυτιμες.Εδώ και μερικούς μήνες όποτε έχω μια επικοινωνία έστω και με το κινητό με κάποια απο τις συνεργάτιδες της δουλειάς αυτό μου δίνει ανείπωτη χαρά  ( με κάνει και νιώθω ζωντανό κ πάλι ) αλλα και κρυφό φόβο πως ίσως βλάψω με αυτό την σχέση μου.Μάλιστα έτυχε να εξυπηρετήσω κ μία φίλη-συνεργάτιδα η οποία με συμπαθεί εξτρά  κα δεν ξέρει αν έχω η δεν έχω σχέση και να την μεταφέρω επειγόντως για οικογενειακούς λόγους ( όχι κατι πονηρό- αφορούσε αυτή το θέμα) με το αυτοκινητό μου σε αλλη πόλη ωστε να προλάβει γιατι δεν έχει αυτοκίνητο..και επιασα τον εαυτόν μου να απολαμβάνει την παρέα της αλλά να γιγαντώνεται ο φόβος λες και απατούσα την δικιά μου. Φυσικά ποτέ δεν αποκάλυψα οτι "πήγα σημερα αυτη εκει" γιατι ζηλευει αρκετά...δεν ξέρω τι σημάδια είναι αυτά μέσα μου.Τι να πω...κουραστηκα; Θέλω κάτι άλλο; δεν ξέρω...
Μισόοοο λεπτό...

δεν ξέρω σε τι φάση το κάνει ο ρούλης, αλλά το φλερτ δεν είναι κακό σε μια σχέση. Είναι ωραίο να θυμάσαι πού και πού ότι είσαι γενικά ερωτικό πλάσμα, αρκεί να νιώθεις ερωτικά  και με τον/την σύντροφο, ακόμα και να φλερτάρεις και με αυτόν/ην. Να παίρνεις μικρές "ανάσες" δηλαδή. Καθόλου κακό και απόλυτα υγιές, άλλωστε δε σε αφήνει να θεωρείς δεδομένο τον άλλο (ούτε να σε θεωρεί κι αυτός, και ΔΕΝ εννοώ τη ζήλια).

Όμως άλλο το φλερτ άλλο το ξερογλείψιμο, να ξέρουμε και τι λέμε.

ναι ρε μπομπα,μαζι σου,αλλα αυτα που λεει μαλλον ειναι ενα επιπεδο παραπανω απο το "νιωθω ερωτικο πλασμα".ειναι "βαρεθηκα αυτην που ειμαι και θελω να γλυκαθω αλλου"(αλλα φοβαμαι να αφησω και το σιγουρακι)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι ρε μπομπα,μαζι σου,αλλα αυτα που λεει μαλλον ειναι ενα επιπεδο παραπανω απο το "νιωθω ερωτικο πλασμα".ειναι "βαρεθηκα αυτην που ειμαι και θελω να γλυκαθω αλλου"(αλλα φοβαμαι να αφησω και το σιγουρακι)

Ναι ο χέστης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν περιμένεις πάντως πως χωρίζοντας θα βρείς τη μουνάρα που θα παραμείνει μουνάρα για πάντα και κάθε μέρα από τη ζωή σου θα είναι και μια έκπληξη
Αμφιβάλεις?όχι να παραμείνει μουνάρα! Αλλά να παραμείνει μουνάρα στα μάτια τα δικά σου.....! Αυτή είναι η ουσία.

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αμφιβάλεις?όχι να παραμείνει μουνάρα! Αλλά να παραμείνει μουνάρα στα μάτια τα δικά σου.....! Αυτή είναι η ουσία.
Συμφωνώ, αλλά ο φίλος στάθηκε αρκετά στο "παχουλή" και γι αυτο ανέφερα τα περί μουνάρας.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μπορεί και να θέλω να χωρίσω..αλλά δεν ξέρω.Εδώ και κάποια χρόνια τα έχω με μία κοπέλα.Όλα είναι όμορφα και ωραία αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να μην μου αρέσει.Την αγαπώ όμως και δεν θελω να την πληγώσω.Περνάω καλα μαζί της.Αλλά είναι το σόκ που κάπου διάβασα ότι το έπαθε ενα παλικαρι.Ξυπνάς στην αγκαλία της μια μαύρη και ξαφνικά λες...τι κάνω εγω με αυτή;Μήπως έκανα λάθος;Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ειναι ομορφη κοπέλα ειναι μπορω να πώ μέτρια και είναι και γεματούλα.Στην αρχή της σχέσης δεν με πείραζε αυτό αλλά μου προέκυψε στην πορεία..αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Φάση είναι και περνάει. Μη χωρίσεις, θα σιώσει το μυαλό σου, τωρα εχει στραβώσει. Αμα αγαπιέσαι με τη κοπέλα και απλα δε σου ειναι δυσαρεστο το κορμι της (πραμα που διορθώνεται σε κάποιο βαθμο) μη τη χωρίσεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ειμαστε στα 32 και οι δυο...4 χρόνια σχέσης..πρίν είμασταν φίλοι αλλα τόσσα χρόνια και προέκυψε σιγά σιγά.

ΧΩΡΙΖΕΙΣ 100%. Μια - δυο μερες θα ειναι ασχημα αλλα μετα θα συνελθει(ετε) και θα τραβήξει(ετε) μπροστά. Αν πριν το γαμο αρχιζει η βαρεμαρα, το ΚΟΒΕΙΣ μαχαίρι.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
με κάνει και νιώθω ζωντανό κ πάλι
επιασα τον εαυτόν μου να απολαμβάνει την παρέα της αλλά να γιγαντώνεται ο φόβος λες και απατούσα την δικιά μου. Τι να πω...κουραστηκα; Θέλω κάτι άλλο; δεν ξέρω...

Μεγάλε όταν νοιώθεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντανός και πάλι η απλή βολτίτσα με τη συνάδερφο.....

και ο φόβος του να μην σε πιάσει σιγά σιγά όλο και θα μικραίνει....και θα δεις όταν την απατήσεις για πρώτη φορά πώς θα είναι...και πόσο πιο λιγότερο ένοχος θα αισθάνεσαι τη δεύτερη,και την τρίτη....και θα το κάνεις επάγγελαμα!

Στό πα και χθες! Χώρισε ΤΩΡΑ!

Δεν έχει σημασία που είναι γεματούλα,ή που σου δίνει κάποια χαρά μια άλλη.

Σημασία έχει ότι αυτά σε προβληματίζουν.....εκεί είναι όλη η ουσία!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνώ, αλλά ο φίλος στάθηκε αρκετά στο "παχουλή" και γι αυτο ανέφερα τα περί μουνάρας.
Ακριβώς επειδή στάθηκε εκεί είναι το θέμα!

δεν πειράζει που είναι παχουλή!

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!!!

και να αδυνατήσει πάλι θα τον ενοχλεί.......

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φάση είναι και περνάει. Μη χωρίσεις, θα σιώσει το μυαλό σου, τωρα εχει στραβώσει. Αμα αγαπιέσαι με τη κοπέλα και απλα δε σου ειναι δυσαρεστο το κορμι της (πραμα που διορθώνεται σε κάποιο βαθμο) μη τη χωρίσεις.
Φάση είναι??????????????????????????????????

πλάκα κάνεις μάλλον!!!!!!

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
επειδη περναω την ιδια φαση με λιγοτερο ρομαντισμο εκ μερους μου πρεπει να ομολογησω, συμφωνω με το να χωρισεις.οταν κατι δεν σου κανει δεν υπαρχει συνεχεια.τα πραγματα ειναι απλα.σε τρωει ο κωλος σου να πηδηξεις κ αλλες

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μπουμπού όταν γέννησε η Άνι ήταν 95 κιλά.

Μόλις βγήκε απ το μαιευτήριο (άντε νάχασε 5-6) πήγαμε σε ένα παραθαλάσσιο καφέ και την έβγαζα φωτογραφίες!

εκείνη αισθανόταν πολύ χοντρή και γκρίνιαζε...

....αλλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί γκρινιάζει και νόμιζα ότι είναι οι κλασικές ανασφάλειες-παιχνιδάκια που κάνει!

δεν έβλεπα τα κιλά της! με ερέθιζε και μόνο που ήμουν δίπλα της.

δεν ήθελα να πηδήξω. Ήθελα να της κάνω έρωτα γιατί με τρέλαινε!

ούτε καν έβλεπα ότι είχε βάλει 35 κιλά στην εγκυμοσύνη.

΄Τις έχω ακόμα τις φωτογραφίες εκείνες. Και λέω:"καλά γκαβός ήμουν"?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπουμπού όταν γέννησε η Άνι ήταν 95 κιλά.

Μόλις βγήκε απ το μαιευτήριο (άντε νάχασε 5-6) πήγαμε σε ένα παραθαλάσσιο καφέ και την έβγαζα φωτογραφίες!

εκείνη αισθανόταν πολύ χοντρή και γκρίνιαζε...

....αλλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί γκρινιάζει και νόμιζα ότι είναι οι κλασικές ανασφάλειες-παιχνιδάκια που κάνει!

δεν έβλεπα τα κιλά της! με ερέθιζε και μόνο που ήμουν δίπλα της.

δεν ήθελα να πηδήξω. Ήθελα να της κάνω έρωτα γιατί με τρέλαινε!

ούτε καν έβλεπα ότι είχε βάλει 35 κιλά στην εγκυμοσύνη.

΄Τις έχω ακόμα τις φωτογραφίες εκείνες. Και λέω:"καλά γκαβός ήμουν"?

:o :o :o :o :o :o

sorry g to oφ τοπικ,σε ποσο καιρο τα χασε?ρε εδω η μανα μου στον αδερφο μου ειχε βαλει 21 και ηταν λες και θα εβγαινε σιγα σιγα το αλιεν απο μεσα της,αυτη πως ηταν? :o :o :o

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
επειδη περναω την ιδια φαση με λιγοτερο ρομαντισμο εκ μερους μου πρεπει να ομολογησω, συμφωνω με το να χωρισεις.οταν κατι δεν σου κανει δεν υπαρχει συνεχεια.τα πραγματα ειναι απλα.σε τρωει ο κωλος σου να πηδηξεις κ αλλες
Για ανέλυσε λίγο τη φάση σου φιλαράκι! καλοπροέραιτα στο λέω. Μπορεί να είσαι σε πλάνη.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σε 3-4 μήνες!
αλλά πραγματικά το λέω. Δεν κατάλαβα ούτε πώς τα έχασε αλλά ούτε και τους μήνες αυτούς πώς ήταν.

μόνο οι φωτογραφίες της μου το θυμίζουν
:o :o :o :o :o :o

sorry g to oφ τοπικ,σε ποσο καιρο τα χασε?ρε εδω η μανα μου στον αδερφο μου ειχε βαλει 21 και ηταν λες και θα εβγαινε σιγα σιγα το αλιεν απο μεσα της,αυτη πως ηταν? :o :o :o

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για ανέλυσε λίγο τη φάση σου φιλαράκι! καλοπροέραιτα στο λέω. Μπορεί να είσαι σε πλάνη.

Ο ένας κοιτάει άλλες και δεν θέλει να χωρίσει, του λες ΧΩΡΙΣΕ!!  :s&m_1:
Ο άλλος κοιτάει άλλες και θέλει να χωρίσει, του λες ξανασκέψου το...  :tits:

Τι διαλο ρε τζειμς?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε 3-4 μήνες!
αλλά πραγματικά το λέω. Δεν κατάλαβα ούτε πώς τα έχασε αλλά ούτε και τους μήνες αυτούς πώς ήταν.

μόνο οι φωτογραφίες της μου το θυμίζουν

Είναι που δεν ήταν ελεεινίδα, σιλβα  :rolleyes: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ti egine paidia?ακρη βγαλαμε?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ο ένας κοιτάει άλλες και δεν θέλει να χωρίσει, του λες ΧΩΡΙΣΕ!!  :s&m_1:
Ο άλλος κοιτάει άλλες και θέλει να χωρίσει, του λες ξανασκέψου το...  :tits:

Τι διαλο ρε τζειμς?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι που δεν ήταν ελεεινίδα, σιλβα  :rolleyes: :2funny:
Μάλλον μπερδεύτηκες.

και ο δεύτερος λέει τα ίδια. δεν του είπα ξανασκέψου το.

απλά του το βγάχω με τη μαιευτική μέθοδο γιατί φοβάται να το παραδεχτεί και δίνει και συμβουλές στον πρώτο.διάβαστα πάλι! :s&m_2: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom