ερωτηση: οταν φτανεις σε οργασμο στην μεσογειακη συνεργασια, προς τα πού την αφιερωνεις...?
στην χωρα των ταυρομαχων ή στην χωρα της πιτσας?
μποθ. πω καλα ε αυτος έχει έναν φίλο ειδα φωτο του σε φβ τι μωρο ειναι αυτο
ερωτηση: οταν φτανεις σε οργασμο στην μεσογειακη συνεργασια, προς τα πού την αφιερωνεις...?
στην χωρα των ταυρομαχων ή στην χωρα της πιτσας?
μποθ. πω καλα ε αυτος έχει έναν φίλο ειδα φωτο του σε φβ τι μωρο ειναι αυτο
πήδηξες?
να τον τσεκαρεις πρωτα μηπως μιλαει ελληνικα και ξενερωσεις.
εμενα μου φυγε η λαλια ανετα εκανα τριο μ αυτον και τον ιταλο
Κανεις με γυναικες η μλκιες λεμε τοση ωρα?εμενα μου φυγε η λαλια ανετα εκανα τριο μ αυτον και τον ιταλο
Ελληνας σιγουρα δεν ειναι...
οχι ειπαμε φιλος του ειναι
δεν υπαρχουν Ιταλοι που εχουν Ελληνες φιλους..?
Τα γραπτα μενουνε αυτος ιταλος γραφει οτι ειναι
ε αυτος ιταλος γραφει οτι ειναι
έτσι είναι. ο ρομαντισμός απαιτεί και ακριβά εστιατόρια. Ε , και μια VUITTON δεν θα ήταν άσχημη.θέλω φουσκωμενη....τσέπη
Βορειος η Νοτιος ?
βορειος αλλα επαθα ζημια μιλαμεεε
Κατι θα κανουμε για τη ζημια.....Ελα στο....συνεργειοβορειος αλλα επαθα ζημια μιλαμεεε
Κατι θα κανουμε για τη ζημια.....Ελα στο....συνεργειο
και τί κωλωνεις?
Υ/Γ
αφου ξενερωνεις με την γλωσσα μας, γιατι νοιωθεις την αναγκη να μπαινεις εδω και να επικοινωνεις μεσω αυτης της ξενερωτης γλωσσας μαζι μας...?
Αν δεν κατεβασω σασμαν δεν μπορω να εκφερω γνωμη...Αν δεν μπορει να κουνηθει την φερνω τσουλωνταsΤσεκαρε πρωτα αν εχει μεικτη ;)
προσεχε μην εχει μεγαλη ζημια και ειναι ασυμφορο να το φτιαξειςΑν δεν κατεβασω σασμαν δεν μπορω να εκφερω γνωμη...Αν δεν μπορει να κουνηθει την φερνω τσουλωνταs
Η προσπαθεια θα γινει, με τα δικα του υλικα...Αν δεν παρει μπροs θα ζμπρωξωπροσεχε μην εχει μεγαλη ζημια και ειναι ασυμφορο να το φτιαξεις