Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
ola ki ola ston antra mou pos tha me girisete

θα σε γυρίσω εγώ με την μηχανή ντυμένη με τζιν, μαύρη γόβα, δερμάτινο σακάκι και καουμπόικο καπέλο   :2funny:

δεν ανεβαίνει κανείς στο μοτόρι μου χωρίς το βασικό στιλ  :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κατ αρχήν για να συνεχίσεις να υπάρχεις εδώ γράφε ελληνικά... Δεύτερον το που μένω και τι δουλειά κάνω is not your business να πω αγγλικά.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στο πω πόσο μάλλον και δημόσια.. Το θέμα ξεκίνησε με τα γκομενικά σου κορυφώθηκε με το να θες να παρτουζωθείς ή όχι , φθάσαμε στε χεν παρτούζα πάρτυ και στο πως θα γυρίσεις στον άντρα σου ή για να είμαστε και πιο ρεαλιστές να επικαιροποιήσω το ερώτημα για τον αν θα μπορείς μετά να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας..  :2funny:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κατ αρχήν για να συνεχίσεις να υπάρχεις εδώ γράφε ελληνικά... Δεύτερον το που μένω και τι δουλειά κάνω is not your business να πω αγγλικά.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στο πω πόσο μάλλον και δημόσια.. Το θέμα ξεκίνησε με τα γκομενικά σου κορυφώθηκε με το να θες να παρτουζωθείς ή όχι , φθάσαμε στε χεν παρτούζα πάρτυ και στο πως θα γυρίσεις στον άντρα σου ή για να είμαστε και πιο ρεαλιστές να επικαιροποιήσω το ερώτημα για τον αν θα μπορείς μετά να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας..  :2funny:

eine ego touaxiston eipa ppou meno
warnmute.gif
 Διαρκής[/URL] Χρήση Greeklish!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
? Τι είναι ευτούνο γιατρέ μου ? paparologist είμαι

Ειμαι ειδικοs στιs κοπιτσεs που συγκρατουνε τιs βυζοθηκεs των γυναικωνε
Οταν μαγκωνουν , με φωναζουν κι ερχομαι και τιs..................λυτρωνω  :grin:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ειμαι ειδικοs στιs κοπιτσεs που συγκρατουνε τιs βυζοθηκεs των γυναικωνε
Οταν μαγκωνουν , με φωναζουν κι ερχομαι και τιs..................λυτρωνω  :grin:
Χμμμ να μια ωραία ειδικόητα  :2funny: :2funny: :2funny: μόνο ποθ εδώ τα βυζόμπαλα είναι ελευθέρας βοσκής  :2funny: :2funny: αν ποτέ επσιτρέψω θα τόχω υπόψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom