Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
E καλα κοψε ,  κατι.....Για κατι αλλο φημιζονται
χαχαχαχα ρε Life.. Μού θύμισες το παλιό καλό αστείο για την ταμπέλα έξω από αγγλικές αντρικές τουαλέτες... " Μην κάθεστε όταν κάθεται άλλος"  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χαχαχαχα ρε Life.. Μού θύμισες το παλιό καλό αστείο για την ταμπέλα έξω από αγγλικές αντρικές τουαλέτες... " Μην κάθεστε όταν κάθεται άλλος"  :2funny: :2funny:
Μα ρε γμτ,  ιδιαιτερα σ αυτη τη χωρα  που τρεχει πρωτη να κανει γαμουs ομοφυλοφιλων , μην τυχον και τουs παρει αλλοs την πρωτια.....εκει που εχουν καθιερωσει και γκευ παρελασειs , που τιs κανουν πανηγυρικα και με τιμη...
Ειπαμε να λεμε και καμμια ομορφια......αλλα οχι  κι ετσι  :grin: :grin: :grin:

Παιδαραδεs  :grin:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Νάτοι Νάτοι.jpg
    Νάτοι Νάτοι.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 8

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μα ρε γμτ,  ιδιαιτερα σ αυτη τη χωρα  που τρεχει πρωτη να κανει γαμουs ομοφυλοφιλων , μην τυχον και τουs παρει αλλοs την πρωτια.....εκει που εχουν καθιερωσει και γκευ παρελασειs , που τιs κανουν πανηγυρικα και με τιμη...

Μην παρεξηγηθώ.. Ως γνήσιος απόγονος και τιμητής του λάγνου φιλήδονου και πανηδονιστή Βάκχου δεν είμαι καθόλου ομοφοβικός :)

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

εγω μιλάω για τους στρέιτ άγγλους αφου κάθε μέρα βλέπω κάτι παίδαρους που κυκλοφορούν στον δρόμο άγγλους η στο μετρό και μου πέφτει σαγόνι.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω μιλάω για τους στρέιτ άγγλους αφου κάθε μέρα βλέπω κάτι παίδαρους που κυκλοφορούν στον δρόμο άγγλους η στο μετρό και μου πέφτει σαγόνι.
Αγαπητή μου απελευθερώσου... κάνε χρήση της τόσο πλούσιας γλώσσας μας.. πες ελέυθερα και χωρίς να κοκκινίσεις " Μου φθάνει η κλειτορίδα στον αφαλό ή έστω μου γίνεται η ρώγα κάγκελο... Αφού σκέφτεσαι να γίνεις μία λιμπερτίνα ( με τριολέ και μετά το γάμο) άρχισε από τα τα στοιχειώδη δηλαδή να μιλας απελευθρωμένα γι αυτά τα πράγματα.. χωρίς χυδαιότητα και με χιούμορ... Δεν υπάρχει χυδαία γλώσσα μόνο χυδάιοι άνθρωποι έλεγε ο Κάλβος.. ( ελπίζω να ξέρεις ποιός είναι)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλο τι βλεπειs απο μακρυα  κι αλλο τι πραγματικα ειναι...Τα δε  γαργαλιστικα περιστατικα, εχουν φτασει μεχρι το Κοινοβουλιο τουs...Ουκ ολιγεs φορεs , εχουν απασχολησει τιs εφημεριδεs με τα καμωματα τουs
Δεν εχω κανενα προβλημα με τουs γκευ, το ξεκαθαριζω
Αλλα το να προσπαθειs να με πεισειs , σε γενικοτητα κατι για το οποιο εχει "παρακουστει" ....εχει διαφορα
Πιο ενταξει ειναι να μου πειs οτι βρηκεs καποιον που ειναι ενταξει παιδι και απλα ετυχε ναναι Αγγλοs

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αλλο τι βλεπειs απο μακρυα  κι αλλο τι πραγματικα ειναι...Τα δε  γαργαλιστικα περιστατικα, εχουν φτασει μεχρι το Κοινοβουλιο τουs...Ουκ ολιγεs φορεs , εχουν απασχολησει τιs εφημεριδεs με τα καμωματα τουs
Δεν εχω κανενα προβλημα με τουs γκευ, το ξεκαθαριζω
Αλλα το να προσπαθειs να με πεισειs , σε γενικοτητα κατι για το οποιο εχει "παρακουστει" ....εχει διαφορα
Πιο ενταξει ειναι να μου πειs οτι βρηκεs καποιον που ειναι ενταξει παιδι και απλα ετυχε ναναι Αγγλοs

καβλα ειναι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Επειδη ετυχε τιs προηγουμενεs μερεs να πεταχτω Οξφορδη και ειπα να παω μεχρι το Παλατι να δω τι ετοιμασιεs κανανε για το μωρο(δεν ειχε γεννηθει ακομα) χρησιμοποιησα και τρενο και αστικο και υπογειο....Πουθενα δεν ειδα παιδαραδεs....Κατι  ασπριδερα σπυριαρικα τηs μισηs κλανιαs εβλεπα.....Και οι Αγγλιδεs με τον σακο στην πλατη. λεs κι ειχαμε εκστρατεια......ασπρεs και οχι ιδιαιτερα ομορφεs

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66

είσαι από αυτές που αντί να γουστάρουν τα "κακά παιδιά" τη βρίσκουν με τους φλώρους δλδ.... :grin:
ανώμαλο κορίτσι
θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και ψάχνεις μουρόχαβλα αγόρια... :grin:

δεν εξιγώ αλλιώς την αδυναμία που έχεις για τους Άγγλους  :grin:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη ετυχε τιs προηγουμενεs μερεs να πεταχτω Οξφορδη και ειπα να παω μεχρι το Παλατι να δω τι ετοιμασιεs κανανε για το μωρο(δεν ειχε γεννηθει ακομα) χρησιμοποιησα και τρενο και αστικο και υπογειο....Πουθενα δεν ειδα παιδαραδεs....Κατι  ασπριδερα σπυριαρικα τηs μισηs κλανιαs εβλεπα.....Και οι Αγγλιδεs με τον σακο στην πλατη. λεs κι ειχαμε εκστρατεια......ασπρεs και οχι ιδιαιτερα ομορφεs

αφου ειπα πιο πανω μπορει να ναι παιδαροι αλλα ειναι καπως ντεκαβλε. ναι τι να σου πω. ειδαμε και απο τους μάτσο μεν χαίρι

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφου ειπα πιο πανω μπορει να ναι παιδαροι αλλα ειναι καπως ντεκαβλε. ναι τι να σου πω. ειδαμε και απο τους μάτσο μεν χαίρι

και μια ερωτηση ακομα στην συνεντευξη, η οποια ισως να απαντηθηκε αλλου εδω μεσα:

εκτος απο τον Ιταλο, με αλλες εθνικοτητες εκτος Ελληνων, υπηρξε κατι στο παρελθον?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Σουπα ,  το ρασο δεν κανει τον παπα
καπως ντεκαβλε.= το γυαλιζουν το μπουζοκλειδο

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και μια ερωτηση ακομα στην συνεντευξη, η οποια ισως να απαντηθηκε αλλου εδω μεσα:

εκτος απο τον Ιταλο, με αλλες εθνικοτητες εκτος Ελληνων, υπηρξε κατι στο παρελθον?

ναι αυτο έχει απαντηθει προ πολλου

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τρολίτσα  αχ με συγχωρείς τρελίτσα ήθελα να πω.. γιατί είσαι warned ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom