Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
"Θελει η μοιρα το φιναλε τηs να παιξει και το παιζει μεσ στα ματια μου μπροστα"
"Και τηs εκκλησιαs τον κηπο εχει διαλεξει για να γινει το παιχνιδι τηs σωστα"
Υποκλίνομαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
"Θελει η μοιρα το φιναλε τηs να παιξει και το παιζει μεσ στα ματια μου μπροστα"
"Και τηs εκκλησιαs τον κηπο εχει διαλεξει για να γινει το παιχνιδι τηs σωστα"

Το προσκλητήριο
μου εεεεπεσε απ τα χερια
οχι δεν γίνεται δεν ειειειεναι δυνατόν...
Εσυ που έπαιρνες την πούτσα μου  στα σκέλια,
τωρα στο γαμο σου με θες να ΄μαι παρόν...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το προσκλητήριο
μου εεεεπεσε απ τα χερια
οχι δεν γίνεται δεν ειειειεναι δυνατόν...
Εσυ που έπαιρνες την πούτσα μου  στα σκέλια,
τωρα στο γαμο σου με θες να ΄μαι παρόν...

Ρεφραιν  :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Για τα μαααααατια του κόσμου,
την σχεσούλα σου φως μου παντρε-υε-σαι την Κυριακήηηη

Ειειναι αααανωτερός μου και η γνώμη του κόσμου
την Κυριακή στην εκκλησιά σε οδηγέιειειειε

Hashatalin

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. ε Θέλω να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία η οποία με μπερδεύει αφάνταστα. Είμαι πολύ λογικός άνθρωπος και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να εφαρμόσω κάτι λογικό σε αυτήν την κατάσταση. Ήμουν για ένα χρόνο στην αγγλία μεταπτυχιακό. Τελείωσα Σεπτέμβριο. Ήμουν στην περιοχή Berkshire. Μετά την λήξη του συμβολαίου της εστίας μου μετακόμισα στο Λονδίνο σε hostel για να ψάξω για δουλειά στο αντικείμενό μου και λίγο παραπλήσιο. Για να μην σας τα πολυλογώ στο hostel έκατσα 4 βδομάδες συνολικά, και τέλη Οκτωβρίου έφυγα Ελλάδα γιατί κυρίως τελείωναν τα λεφτά. Τι έγινε όμως στο μεσοδιαστημα: 2 βδομάδες πριν φύγω Ελλάδα γνώρισα έναν Ιταλό. Ήταν πραγματικά first sight. Και το λέω σοβαρά. Κάναμε και φάσεις μέσα στο hostel. Αξέχαστη εμπειρία. Μετά που ήταν να φύγω Ελλάδα, του είπα ένα μικρό ψέμα οτι θα φύγω για 2 βδομάδες, πράγμα που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Μετά του είπα στο Skype οτι έχω οικονομικό πρόβλημα και οτι θα ψάξω να βρω μια προσωρινή δοθλειά για να μπορέσω να ξανάρθω. Εψαχνα και τελικά βρήκα αρχές δεκέμβρη ως επιστημονική συνεργάτης σε ένα φροντισήριο πανεπιστημιακό ( για φοιτητικές εργασίες ) από απόσταση συγγραφική δουλειά αφού πρώτα πήγα φυσικά σε συνέντευξη. Να σημειώσω οτι όλο αυτό το διάστημα είχαμε συχνή επαφή από Internet . Αυτός Αγγλία δούλευε σαν σερβιτόρος. Τον Δεκέμβριο τον απέλυσαν και έψαχνε μετά να βρει δουλειά παραπλήσια. Εγώ είχα κλείσει εισιτήρια για 25 Γενάρη. Μ είπε οτι αν δεν έβρισκε κάτι μέχρι τις 21 θα γυρνούσε Ιταλία όπως είχα κάνει κ γω κάποιυς μήνες πριν. Μετά από κάποιες μέρες ,μου είπε οτι συμφώνησε με τον συγκατοικο του ν δοκιμάσει να μείνει και τον φλεβάρη με την προϋπόθεση να πληρώσει ο συγκάτοικος το νοίκι γι αυτόν τον μήνα. Εν πάσει περιπτώσει μάλωσαν με συγκάτοικο, γύρισε Ιταλία. Είχε βρει και μία συνέντευξη σε μία ναυτιλιακή τον πήραν για engine cadet, με την προυπόθεση να φύγει Δεκέμβρη. Στο μεσοδιάστημα θα γύριζε Αγγλία τον Μάρτιο, και γω μιλούσα ακόμα με αυτήν την προοπτική.  Τον πήρε ο καπετάνιος απρόσμενα τηλέφωνο να φύγει 26 μαρτίου. Του είπα τότε δεν ξέρω τι θα γίνει του είπα οτι θεωρώ πλέον απίθανο να ξανασυναντηθούμε, ( τα ταξίδια είναι 4, 6, ή 8 μήνες στο κρουαζιερόπλοιο ). Τεσπα διαφωνούσαμε αρκετή ώρα σχετικά μ αυτό ήταν χάλια ψυχολογικά, και στο τέλος του λέςω να το αφήσουμε στην τύχη και στον χρόνο. Αρχικά τσίνισε και λέω συγνώμη θα κανονίζουμε σε 4 μήνες τι θα γίνει? Οπότε λέω καλύτερα ας το αφήσουμε. Φυσικά αυτό δεν τηρήθηκε, μου μιλάει σχεδόν κάθε μέρα, και δείχνει οτι με γουστάρει. Πραγματικά δεν ξέρω ούτε τι να κάνω ούτε πως να την χειριστώ την κατάσταση, φυσικά η λογική μου μου λέει απλά να του πω δεν έχει νόημα και να διαγραφτούμε από παντου αφού υπάρχει 100% ερωτικό. Συνεχίζουμε να μιλαμε ( βασικά να μου μιλάει ) και επειδή τελευταία φορά του είπα οτι θα ξαναπάω Αγγλια Μάιο για συνεντεύξεις και για να μείνω, λέει θέλει να έρθει να μείνει εκεί και για τους ολυμπιακούς. Συγνώμη για την μακροσκελή ιστορία, αλλά αυτήν η ιστορία με έχει μπερδέψει γενικότερα γιατί έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Δοκίμασε και άλλες εθνότητες..Άγγλο να βρεις να μην ξοδεύεσαι
Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλομένο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
  :rolleyes:

Όχι ρε πούστη μου... πάνω που μερακλώσαμε... :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

Μα άδικο έχω κ. Πουτσαρίγκο μου;

Τόση ώρα την ψήνουμε... της κάνουμε καντάδες... και πετάγεται ο κ. Χαγιαμπούζας σαν την σφηνόπουτσα για να μας τα χαλάσει...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Τόση ώρα την ψήνουμε... της κάνουμε καντάδες... και πετάγεται ο κ. Χαγιαμπούζας σαν την σφηνόπουτσα για να μας τα χαλάσει...
Συμβαίνουν αυτά καλέ μου Αγιε... αλλά η μικρά Λαπωνίς είχε ήδη απέλθει.. Μάλλον να στέιλει γράμμα στον καλό της  :2funny:

Hashatalin

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Αυτούς τους ψευτόμαγκες,που βρίζουν κάνουν τους σπουδαίους μέσω ενός υπολογιστή, ποτέ δεν τους κατάλαβα.....
Είδες τι κάνει ένας υπολογιστής και το ιντερνετ.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Προδηλως εχετε προηγουμενα με καποιον ιδιοκτητη Χαγιαμπούσα, καποιο θηλυκο προτιμησε το συγκεκριμενο εργαλειο μαλλον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Αυτούς τους ψευτόμαγκες,που βρίζουν κάνουν τους σπουδαίους μέσω ενός υπολογιστή, ποτέ δεν τους κατάλαβα.....

Αυτό ισχύει για όλους.

Και επειδή αυτά τα 'χουμε ξαναδεί γραμμένα... κάτι πιό "φρέσκο" έχετε; Για να μην ξενυχτάμε και άδικα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Προδηλως εχετε προηγουμενα με καποιον ιδιοκτητη Χαγιαμπούσα, καποιο θηλυκο προτιμησε το συγκεκριμενο εργαλειο μαλλον.

Όμολογώ πως έχετε οξεία αντίληψη.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

αρα δεν μπορω να ρωτησω την ερωτηση που ηθελα, αν το ειχες απολαυσει περισσοτερο etc etc...

ergo, η σχεση σου θελει να ειναι αυτη η κορυφη της πυραμιδος, αρα η ολη εμπειρια ειναι win-win just for him.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Κατ αρχήν δεν σ εβρισε κανένας.. β) Απ ότι βλέπω μολις έγινες μέλος μιας κοινόητας- εχεις μόλις 10 μηνύματα- και καλό θα ήτανε να κατεβάσεις τους τόνους και να αφήσεις στην άκρη τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς . Μια απλή συμβουλή.. και σταματάμε εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom