Καλησπέρα. ε Θέλω να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία η οποία με μπερδεύει αφάνταστα. Είμαι πολύ λογικός άνθρωπος και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να εφαρμόσω κάτι λογικό σε αυτήν την κατάσταση. Ήμουν για ένα χρόνο στην αγγλία μεταπτυχιακό. Τελείωσα Σεπτέμβριο. Ήμουν στην περιοχή Berkshire. Μετά την λήξη του συμβολαίου της εστίας μου μετακόμισα στο Λονδίνο σε hostel για να ψάξω για δουλειά στο αντικείμενό μου και λίγο παραπλήσιο. Για να μην σας τα πολυλογώ στο hostel έκατσα 4 βδομάδες συνολικά, και τέλη Οκτωβρίου έφυγα Ελλάδα γιατί κυρίως τελείωναν τα λεφτά. Τι έγινε όμως στο μεσοδιαστημα: 2 βδομάδες πριν φύγω Ελλάδα γνώρισα έναν Ιταλό. Ήταν πραγματικά first sight. Και το λέω σοβαρά. Κάναμε και φάσεις μέσα στο hostel. Αξέχαστη εμπειρία. Μετά που ήταν να φύγω Ελλάδα, του είπα ένα μικρό ψέμα οτι θα φύγω για 2 βδομάδες, πράγμα που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Μετά του είπα στο Skype οτι έχω οικονομικό πρόβλημα και οτι θα ψάξω να βρω μια προσωρινή δοθλειά για να μπορέσω να ξανάρθω. Εψαχνα και τελικά βρήκα αρχές δεκέμβρη ως επιστημονική συνεργάτης σε ένα φροντισήριο πανεπιστημιακό ( για φοιτητικές εργασίες ) από απόσταση συγγραφική δουλειά αφού πρώτα πήγα φυσικά σε συνέντευξη. Να σημειώσω οτι όλο αυτό το διάστημα είχαμε συχνή επαφή από Internet . Αυτός Αγγλία δούλευε σαν σερβιτόρος. Τον Δεκέμβριο τον απέλυσαν και έψαχνε μετά να βρει δουλειά παραπλήσια. Εγώ είχα κλείσει εισιτήρια για 25 Γενάρη. Μ είπε οτι αν δεν έβρισκε κάτι μέχρι τις 21 θα γυρνούσε Ιταλία όπως είχα κάνει κ γω κάποιυς μήνες πριν. Μετά από κάποιες μέρες ,μου είπε οτι συμφώνησε με τον συγκατοικο του ν δοκιμάσει να μείνει και τον φλεβάρη με την προϋπόθεση να πληρώσει ο συγκάτοικος το νοίκι γι αυτόν τον μήνα. Εν πάσει περιπτώσει μάλωσαν με συγκάτοικο, γύρισε Ιταλία. Είχε βρει και μία συνέντευξη σε μία ναυτιλιακή τον πήραν για engine cadet, με την προυπόθεση να φύγει Δεκέμβρη. Στο μεσοδιάστημα θα γύριζε Αγγλία τον Μάρτιο, και γω μιλούσα ακόμα με αυτήν την προοπτική. Τον πήρε ο καπετάνιος απρόσμενα τηλέφωνο να φύγει 26 μαρτίου. Του είπα τότε δεν ξέρω τι θα γίνει του είπα οτι θεωρώ πλέον απίθανο να ξανασυναντηθούμε, ( τα ταξίδια είναι 4, 6, ή 8 μήνες στο κρουαζιερόπλοιο ). Τεσπα διαφωνούσαμε αρκετή ώρα σχετικά μ αυτό ήταν χάλια ψυχολογικά, και στο τέλος του λέςω να το αφήσουμε στην τύχη και στον χρόνο. Αρχικά τσίνισε και λέω συγνώμη θα κανονίζουμε σε 4 μήνες τι θα γίνει? Οπότε λέω καλύτερα ας το αφήσουμε. Φυσικά αυτό δεν τηρήθηκε, μου μιλάει σχεδόν κάθε μέρα, και δείχνει οτι με γουστάρει. Πραγματικά δεν ξέρω ούτε τι να κάνω ούτε πως να την χειριστώ την κατάσταση, φυσικά η λογική μου μου λέει απλά να του πω δεν έχει νόημα και να διαγραφτούμε από παντου αφού υπάρχει 100% ερωτικό. Συνεχίζουμε να μιλαμε ( βασικά να μου μιλάει ) και επειδή τελευταία φορά του είπα οτι θα ξαναπάω Αγγλια Μάιο για συνεντεύξεις και για να μείνω, λέει θέλει να έρθει να μείνει εκεί και για τους ολυμπιακούς. Συγνώμη για την μακροσκελή ιστορία, αλλά αυτήν η ιστορία με έχει μπερδέψει γενικότερα γιατί έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.