Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
μα δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά αυτό είναι το πρόβλημα που έθεσα. Εγώ δεν περιμένω τίποτα απο αυτήν την κατάσταση. Εννοώ κάτι θετικό. Μάλιστα όντως πιστεύω οτι αν συνεχίσουμε να μιλάμε μπορεί να πάρει και άσχημη τροπή. Το θέμα είναι οτι έχω προσπαθήσει να δώδω κάποιο τέλος αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ

Οποιοs θελει να σταματησει, βρισκει τροπο

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μα δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά αυτό είναι το πρόβλημα που έθεσα. Εγώ δεν περιμένω τίποτα απο αυτήν την κατάσταση. Εννοώ κάτι θετικό. Μάλιστα όντως πιστεύω οτι αν συνεχίσουμε να μιλάμε μπορεί να πάρει και άσχημη τροπή. Το θέμα είναι οτι έχω προσπαθήσει να δώδω κάποιο τέλος αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ
Παιζει να σε βοηθησει να βρεις και εσυ δουλεια στο ιδιο κρουαζιεροπλοιο?

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μπατηρης αυτος,μπατηρω και εσυ.φως στο τουνελ δεν υπαρχει.
εκτος αν θελεις να γινεις γυναικα ναυτικου.να εισαι συνεχεια στην πουτσα δεξια-αριστερα και μολις ερχετε ο ναυτης θα κανεις την κυρια για 1 μηνα μεχρι να ξαναφυγει.
κατσε στο σπιτι σου και βρες καμια δουλιτσα να την βγαζεις,και απο χαφτωμουνιδες δοξα το θεο η ελλαδα ειναι γεματη,ολο θα βρεθει και καποιος για εσενα.

δεν ειναι ναυτης, ειναι engine cadet και νομιζω αναβαθμίζονται σε μηχανικούς αυτοί οπότε είναι άλλο το καθεστώς. έχει μεγαλύτερο διάλλειμα από 4 μήνες στα ταξίδια. Δόξα το θεώ από τις εργασίες βγάζω αρκετά καλά χρήματα ΄σχετικά με το πως έχει διαμορφωθει η κατάσταση αλλά εντάξει επειδή εδώ δεν με έχουν πάρει από αλλού για συνέντευξη κλπ παρόλο που έχω μεταπτυχιακό και από αιτήσεις Αγγλία με έχουν πάρει, οπότε λέω να ψάξω εκεί και να έχω τις εργασίες σαν βοήθημα. Αλλά ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα.Εγώ είπα να το αφήσουμε στην τύχη μ αυτόν και μόνο έτσι δεν πάει η δουλειά!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
δεν ειναι ναυτης, ειναι engine cadet και νομιζω αναβαθμίζονται σε μηχανικούς αυτοί οπότε είναι άλλο το καθεστώς. έχει μεγαλύτερο διάλλειμα από 4 μήνες στα ταξίδια. Δόξα το θεώ από τις εργασίες βγάζω αρκετά καλά χρήματα ΄σχετικά με το πως έχει διαμορφωθει η κατάσταση αλλά εντάξει επειδή εδώ δεν με έχουν πάρει από αλλού για συνέντευξη κλπ παρόλο που έχω μεταπτυχιακό και από αιτήσεις Αγγλία με έχουν πάρει, οπότε λέω να ψάξω εκεί και να έχω τις εργασίες σαν βοήθημα. Αλλά ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα.Εγώ είπα να το αφήσουμε στην τύχη μ αυτόν και μόνο έτσι δεν πάει η δουλειά!
αμα το αφησεις στην τυχη δεν θα υπαρξει συνεχεια.
μπορει να βρεις αλλο γκομενο σε 1 μηνα.και να ξεχασεις τον ναυτη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
και μετα παιζουν με τις πεταλουδιτσες τους
Ακριβως...

URL]]

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ στα οικονομικα θέλω να βρώ δουλεια δεν δουλεύουμε σε κρουαζιερόπλοιο εμεις

:2funny: :2funny: :2funny:

ωπα ρε, την καλυτερη εποχη διαλεξες...

Παντως συναδελφος (πληροφορικαριος) καποια στιγμη στο παρελθον δουλεψε ως ΙΤ σε κρουαζιεροπλοιο, περναγε γαμαω και επαιρνε 3500 μηνιαια (2005). Εξετασε μηπως υπαρχουν προοπτικες...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα. ε Θέλω να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία η οποία με μπερδεύει αφάνταστα. Είμαι πολύ λογικός άνθρωπος και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να εφαρμόσω κάτι λογικό σε αυτήν την κατάσταση. Ήμουν για ένα χρόνο στην αγγλία μεταπτυχιακό. Τελείωσα Σεπτέμβριο. Ήμουν στην περιοχή Berkshire. Μετά την λήξη του συμβολαίου της εστίας μου μετακόμισα στο Λονδίνο σε hostel για να ψάξω για δουλειά στο αντικείμενό μου και λίγο παραπλήσιο. Για να μην σας τα πολυλογώ στο hostel έκατσα 4 βδομάδες συνολικά, και τέλη Οκτωβρίου έφυγα Ελλάδα γιατί κυρίως τελείωναν τα λεφτά. Τι έγινε όμως στο μεσοδιαστημα: 2 βδομάδες πριν φύγω Ελλάδα γνώρισα έναν Ιταλό. Ήταν πραγματικά first sight. Και το λέω σοβαρά. Κάναμε και φάσεις μέσα στο hostel. Αξέχαστη εμπειρία. Μετά που ήταν να φύγω Ελλάδα, του είπα ένα μικρό ψέμα οτι θα φύγω για 2 βδομάδες, πράγμα που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Μετά του είπα στο Skype οτι έχω οικονομικό πρόβλημα και οτι θα ψάξω να βρω μια προσωρινή δοθλειά για να μπορέσω να ξανάρθω. Εψαχνα και τελικά βρήκα αρχές δεκέμβρη ως επιστημονική συνεργάτης σε ένα φροντισήριο πανεπιστημιακό ( για φοιτητικές εργασίες ) από απόσταση συγγραφική δουλειά αφού πρώτα πήγα φυσικά σε συνέντευξη. Να σημειώσω οτι όλο αυτό το διάστημα είχαμε συχνή επαφή από Internet . Αυτός Αγγλία δούλευε σαν σερβιτόρος. Τον Δεκέμβριο τον απέλυσαν και έψαχνε μετά να βρει δουλειά παραπλήσια. Εγώ είχα κλείσει εισιτήρια για 25 Γενάρη. Μ είπε οτι αν δεν έβρισκε κάτι μέχρι τις 21 θα γυρνούσε Ιταλία όπως είχα κάνει κ γω κάποιυς μήνες πριν. Μετά από κάποιες μέρες ,μου είπε οτι συμφώνησε με τον συγκατοικο του ν δοκιμάσει να μείνει και τον φλεβάρη με την προϋπόθεση να πληρώσει ο συγκάτοικος το νοίκι γι αυτόν τον μήνα. Εν πάσει περιπτώσει μάλωσαν με συγκάτοικο, γύρισε Ιταλία. Είχε βρει και μία συνέντευξη σε μία ναυτιλιακή τον πήραν για engine cadet, με την προυπόθεση να φύγει Δεκέμβρη. Στο μεσοδιάστημα θα γύριζε Αγγλία τον Μάρτιο, και γω μιλούσα ακόμα με αυτήν την προοπτική.  Τον πήρε ο καπετάνιος απρόσμενα τηλέφωνο να φύγει 26 μαρτίου. Του είπα τότε δεν ξέρω τι θα γίνει του είπα οτι θεωρώ πλέον απίθανο να ξανασυναντηθούμε, ( τα ταξίδια είναι 4, 6, ή 8 μήνες στο κρουαζιερόπλοιο ). Τεσπα διαφωνούσαμε αρκετή ώρα σχετικά μ αυτό ήταν χάλια ψυχολογικά, και στο τέλος του λέςω να το αφήσουμε στην τύχη και στον χρόνο. Αρχικά τσίνισε και λέω συγνώμη θα κανονίζουμε σε 4 μήνες τι θα γίνει? Οπότε λέω καλύτερα ας το αφήσουμε. Φυσικά αυτό δεν τηρήθηκε, μου μιλάει σχεδόν κάθε μέρα, και δείχνει οτι με γουστάρει. Πραγματικά δεν ξέρω ούτε τι να κάνω ούτε πως να την χειριστώ την κατάσταση, φυσικά η λογική μου μου λέει απλά να του πω δεν έχει νόημα και να διαγραφτούμε από παντου αφού υπάρχει 100% ερωτικό. Συνεχίζουμε να μιλαμε ( βασικά να μου μιλάει ) και επειδή τελευταία φορά του είπα οτι θα ξαναπάω Αγγλια Μάιο για συνεντεύξεις και για να μείνω, λέει θέλει να έρθει να μείνει εκεί και για τους ολυμπιακούς. Συγνώμη για την μακροσκελή ιστορία, αλλά αυτήν η ιστορία με έχει μπερδέψει γενικότερα γιατί έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.
Tι μαλακιες ειναι αυτες;Καλα δεν υπαρχουν αρμοδιοι σε αυτο το site να ελενχουν τι ποσταρει ο καθενας;Κοσμοπολιταν καταντησε  :(

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

ωπα ρε, την καλυτερη εποχη διαλεξες...

Παντως συναδελφος (πληροφορικαριος) καποια στιγμη στο παρελθον δουλεψε ως ΙΤ σε κρουαζιεροπλοιο, περναγε γαμαω και επαιρνε 3500 μηνιαια (2005). Εξετασε μηπως υπαρχουν προοπτικες...

nai alla ta economic departments olwn twn etaireiwn einai stin steria kai oxi se ploia

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αμα το αφησεις στην τυχη δεν θα υπαρξει συνεχεια.
μπορει να βρεις αλλο γκομενο σε 1 μηνα.και να ξεχασεις τον ναυτη.

Βασικα μάλλον αυτήν την σκέψη έκανε και αυτός γιατί έχω αφήσει χρονικά διαστήματα της τάξης των δύο εβδομάδων χωρίς να μιλάω και μου είπε εντάξει οκ στην τύχη που λες αλλά κράτα επαφή. Και γιατί να λέμε μόνο για μένα μπορεί και αυτός κάλλιστα να βρεί κάτι. Γενικώς η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Μου είπε να πάω κρουαζιέρα και θα μεσολαβήσει για σχεδόν τζάμπα στο πλοίο που δουλεύει και του είπα για Αγγλία κλπ οτι έχω και άλλες προτεραιότητες τώρα πέρα από τις εργασίες. Και μου είπε αυτό που έγραψα κάτω κάτω στο τέλος της ιστορίας μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom