Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
εκείνη τη μερα ηπια 3
Οκ  Μεσα στο οριο των οργανων μετρησηs των τροχονομων......
Ωραια λοιπον....Αφου ειπατε τιs καλησπερεs σαs, ηπιατε και τα ποτακια σαs , φτιαξατε κεφαλι που λενε.........μετα τι??

Κατσε να το πω και αγγλικανικα ...What comes next??

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μα φιλικά βγήκα. βασικά καλυτερα να μην ξαναβγώ γιατι απ'οτι καταλαβα μας κουτσομπολεύουν στη δουλεια κ συν τοις άλλοις απ την κουβεντα δε μου φανηκε πολυ νορμαλ ο τυπος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
μα φιλικά βγήκα. βασικά καλυτερα να μην ξαναβγώ γιατι απ'οτι καταλαβα μας κουτσομπολεύουν στη δουλεια κ συν τοις άλλοις απ την κουβεντα δε μου φανηκε πολυ νορμαλ ο τυπος

Καλα .....για το κουτσομπολιο  μη δινειs βαση.....Ακομα κι οταν δεν κανειs τπτ  παλι κουτσομπολευουν......
Αλλα αφου λεs οτι δεν ειναι νορμαλ,   που παs να μπλεξειs....
Δεν βαριεσαι  ...... Ηπιεs τα ποτακια σου !!!!
Για καναν αλλο τωρα

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα αφου ξες τι μου ειπε λεει οτι γενικα του αρεσει να φλερταρει και λεει οτι φλερταρε και με αλλεσ μεσα στη δουλεια που καθοταν διπλα του. επισης μου ειπε οτι καποια μερα θα τον παρακαλαω να παμε για λαντσ μαζι. αινταααα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
καλα αφου ξες τι μου ειπε λεει οτι γενικα του αρεσει να φλερταρει και λεει οτι φλερταρε και με αλλεσ μεσα στη δουλεια που καθοταν διπλα του. επισης μου ειπε οτι καποια μερα θα τον παρακαλαω να παμε για λαντσ μαζι. αινταααα
Ειδικα αυτο δεν λεγεται σε κοπελα που παs κατι να κανειs μαζι τηs ακομα και μετα απο 20 σφηνακια !!!!!  Αυτοs δεν ηθελε γυναικα......αυτοπροβολη  ηθελε  :rockon:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ειδικα αυτο δεν λεγεται σε κοπελα που παs κατι να κανειs μαζι τηs ακομα και μετα απο 20 σφηνακια !!!!!  Αυτοs δεν ηθελε γυναικα......αυτοπρο

βολη  ηθελε  :rockon:

χεστήκαμε!οπότε καταλαβαίνεις τι εννοω μη νορμαλ

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Να κάνω μια παρατήρηση χωρίς να με παρεξηγήσεις; Δεν θα σου κάνω υπόδειξη, δικαίωμα σου είναι να γράφεις ό,τι γουστάρεις στο φόρουμ αν δεν παραβιάζεις τους κανόνες. Αλλά αλήθεια, δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του εν λόγω νήματος. Έχω διαβάσει κάποιες σελίδες, έχω απαντήσει (χιουμοριστικά) και κανά δυο φορές και διάβασα και τα "νέα" σου σήμερα. Να πω την αλήθεια δε νομίζω να ξαναδιαβάσω. Δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον κατά την άποψη μου. Όλος ο κόσμος έχει (ή δεν έχει) τα γκομενικά του. Τι εξυπηρετεί να τα γράφεις εδώ στο bou;

Κατά τη γνώμη μου αυτοί που "δικαιούνται" να μοιράζονται τα νέα τους είναι άτομα τύπου ΤΑΚΜΑΝ. Το θέμα του παρακολουθώ ανελλιπώς και το γουστάρω. Το δικό σου λυπάμαι αλλά μου είναι (χοντρο)αδιάφορο.

Μην το πάρεις προσωπικά. Κι εσύ για τα δικά μου γκομενικά χέστηκες, με αυτή την έννοια το λέω. Κατά τ' άλλα φτάσε και τις 1000 σελίδες, δικαίωμα σου.

cplinlove

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Άσε το παιδί να αγιάσει...Είναι και ακριβές οι κάρτες στο παπόρο!

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να κάνω μια παρατήρηση χωρίς να με παρεξηγήσεις; Δεν θα σου κάνω υπόδειξη, δικαίωμα σου είναι να γράφεις ό,τι γουστάρεις στο φόρουμ αν δεν παραβιάζεις τους κανόνες. Αλλά αλήθεια, δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του εν λόγω νήματος. Έχω διαβάσει κάποιες σελίδες, έχω απαντήσει (χιουμοριστικά) και κανά δυο φορές και διάβασα και τα "νέα" σου σήμερα. Να πω την αλήθεια δε νομίζω να ξαναδιαβάσω. Δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον κατά την άποψη μου. Όλος ο κόσμος έχει (ή δεν έχει) τα γκομενικά του. Τι εξυπηρετεί να τα γράφεις εδώ στο bou;

Κατά τη γνώμη μου αυτοί που "δικαιούνται" να μοιράζονται τα νέα τους είναι άτομα τύπου ΤΑΚΜΑΝ. Το θέμα του παρακολουθώ ανελλιπώς και το γουστάρω. Το δικό σου λυπάμαι αλλά μου είναι (χοντρο)αδιάφορο.

Μην το πάρεις προσωπικά. Κι εσύ για τα δικά μου γκομενικά χέστηκες, με αυτή την έννοια το λέω. Κατά τ' άλλα φτάσε και τις 1000 σελίδες, δικαίωμα σου.

τα δικά μου έχουν σασπένς

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατσε μρε ακομα δεν μου τελειωσαν οι εθνικότητες!! Χαχαχαχα

γενικότερα μου την πέφτουν πολλοί ξένοι. Ειδικά Ιταλοί και Άγγλοι πάντως κάνουν σαν λυσσασμένοι. Και καλά οι Ιταλοί αλλά και οι Άγγλοι?????

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Με ποσες εθνικοτητες εχεις παει?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
κατσε μρε ακομα δεν μου τελειωσαν οι εθνικότητες!! Χαχαχαχα
Καλα.....Βρεs τοτενεs κανεναν Ισπανο( Μεσογειακη κουλτουρα κι ετσι)  ...παιξε μαζι του , αντε να χορεψειs και καμμια καντριλια, αλλα μετα τσιφ   σ Ελληνα....Παπουτσι απ τον τοπο σου

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Με ποσες εθνικοτητες εχεις παει?

φυσικά και κάν πλάκα για το εθνικότητες. μην φανταστείς δεν έχω νταραβεριστεί με πολλές απλά μου την έχουν πέσει πολλές διαφορετικές εθνικότητες!

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλα.....Βρεs τοτενεs κανεναν Ισπανο( Μεσογειακη κουλτουρα κι ετσι)  ...παιξε μαζι του , αντε να χορεψειs και καμμια καντριλια, αλλα μετα τσιφ   σ Ελληνα....Παπουτσι απ τον τοπο σου

αργεντινο να βρω να χορεψουμε τανγκό!! καλύτερα λατινικη αμερικη

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Οκ!Ποιο το προβλημα σου?Τι σε βασανιζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom