Δεν ξεφευγει απο την κατηγορια του!!!what do u mean
Πως λεμε κατηγορια τσαμπιονς λιγκ;
Καμια σχεση!!!
Δεν ξεφευγει απο την κατηγορια του!!!what do u mean
Δεν ξεφευγει απο την κατηγορια του!!!
Πως λεμε κατηγορια τσαμπιονς λιγκ;
Καμια σχεση!!!
κοπελια εκανα μια καφριλα σημερα στην δικια μου και θελω να μου πεις την αποψη σουan anaferese se mena sigoura den mporis na exeis gnomi!
Εχει γνωμη ο ποδοσφαιριστης!an anaferese se mena sigoura den mporis na exeis gnomi!
Εχει γνωμη ο ποδοσφαιριστης!
Ας το ζαγαρι να λουζετε!!!!nai ok babe o samaras pezei stin celtic pros to paron kai den nomizo na kikloforei aristotelous
Διάβασα τις πρώτες 7 σελίδες, μέχρι εκεί άντεξα. Ρε σεις έλεος, πολύ βαρετό άτομο αυτή η αλβανίδα που υποκρίνεται την Ελληνίδα.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο.
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
Είδες που σε έκοψα κατευθείαν; Έχω κληρονομικό
Με παρεξήγησες δεν το είπα με αρνητική χροιά. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι! Η καταγωγή δεν είναι ντροπή ειδικά αφού μετέχεις ελληνικής παιδείας, έτσι δεν λένε τώρα;
Ντάξη βρωμάτε λίγο κάτω απ' τις μασχάλες αλλά γούστα είναι αυτά.
Πρόσφατα άλλαξα δουλειά, πήγα σε μια άλλη εταιρεία και γνώρισα έναν άγγλο που δουλευει στο ίδιο τμήμα με μένα πολύ ωραίο μωρό. Γνωριζόμαστε σε συναδελφικά πλαίσια. Εγώ κάνω αρκετη παρέα απο κει με μια κινέζα με την οποία είμαστε καινούριες. Αυτός με ρώτησε από που είμαι και αν είμαι τσέχα. του είπα οτι είμαι ελληνίδα κλπ. Γενικώς όταν πρωτοπήγαμε εγώ και η κινέζα μας συστήθηκε και έμοιαζε κοινωνικός. Αυτό που μου κανειλίγο κουλό ειναι το εξής: Μας πρότεινε να πάμε εγώ ένας φίλος του η κινέζα και γω για πινγκ πονγκ. Εμείς του χαμε πει οτι ξέρουμε να παίζουμε. Σήμερα μου ξανάπε να το κανονίσουμε για μας τους τέσσερις για να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων, να αρχίσει απο μας τους 4 είπε και μετά να αρχίσουμε να λέμε σε άλλους. όταν του είπα να πούμε κ σε άλλους αν θέλουν δεν έδειξε πρόθυμος. εμένα όλοαυτό λίγο κουλό μου κάνει. γνώμη? επίσης έχω ψηλιαστεί οτι μάλλον έχει γκόμενα.
Για οργανωση παρτουζας το κοβω το ματς πινγκ πονγκ , αν ησουν Τσεχα θα στην ειχε πεσει αμεσως , ειναι γνωστο οτι οι Τσεχες ειναι καραπουταναρες
ειμαστε σιναδελφοι κ γω δεν μιλαω πολυ το αποφευγω
ειμαστε σιναδελφοι κ γω δεν μιλαω πολυ το αποφευγω
Τα περισσοτερα μεταξυ συναδελφων γινονται , στις εταιριες γινεται της ακολασιας , ολοι γαμιούνται μεταξυ τους ..Η εταιρια ειναι μικρη κοινωνια