You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΜΠΑΤΑΡΙΟΛΟΓΕ μονο εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φασραλον απο τι μακεδονια,ασε τα οφ τοπικ μιλα για το ΔΑΣΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι χαλβας εισαι?
ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΜΠΑΤΑΡΙΟΛΟΓΟΣ ΙΝΕ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΠΝΟΣ ΓΙΑ ΦΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΙΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπαταριολογε?
ου-ου!!!
ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΝ ΤΗΝ 7 ΙΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΑΤΑΡΙΟΛΟΓΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΙ ΜΟΥ ΑΞΙΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΙΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟΤΙΚΟΥΣ ΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΑΠΙΟΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΙΜΙ απο μενα το τσουφελεκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΙΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟΤΙΚΟΥΣ ΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΑΠΙΟΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΙΜΙ απο μενα το τσουφελεκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγο κατι που δε θα γινισ ποτε και καλιτερατσουφελεκο = ?
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΑ
ΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ,εφχομε
ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΕΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ,εφχομε
ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΕΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες με πμ ρε τσουφεγο κατι που δε θα γινισ ποτε και καλιτερα
Παιδιά τώρα μόλις είδα το thread, ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια κ τα pm, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους άξιους συναδέλφους Mods κ φυσικά τους Admins, στους οποίους κ οφείλουμε την ύπαρξη του site...
Καλή μας αρχή + συνέχεια... όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!
Παιδιά τώρα μόλις είδα το thread, ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια κ τα pm, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους άξιους συναδέλφους Mods κ φυσικά τους Admins, στους οποίους κ οφείλουμε την ύπαρξη του site...
μαύρο φόντο γιατί δεν υπάρχει?γιατί μου βγήκανε τα μάτια με αυτό
Επισκέπτης
το χουν κρατησει σαν αποδεικτικο στοιχειο οι αρχες
Yπομονή... ΟΛΑ θα γίνουν!
MPATAΡΙΟΛΟΓΕ μονο εσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η λιπι ινε σκαλεσ μιλανου κατο απο σε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσι δεν ισε μετριοσ καφεσ αλα ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΥΛ ΕΣΠΕΡΣΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙ ΓΑΛΑ ΠΕΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η λιπι ινε σκαλεσ μιλανου κατο απο σε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσι δεν ισε μετριοσ καφεσ αλα ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΥΛ ΕΣΠΕΡΣΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙ ΓΑΛΑ ΠΕΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
OXI, Μοτερατρίσ κε Οπερατρήσ μώνο ο Βώθρωσ ήνε δήκεωσ κε σοστώσ κη έχι πάντα σοφήα απώσταγμα στισ σκέπσισ του
Μώνο ο φήλωσ ΒΩΘΡΩΣ να γείνι ΜΟΤΕΡΑΤΡΙΣ κε ΟΠΕΡΑΤΡΗΣ γηατί το ακσίζει
βατραχοβαζελοσ ιμε προσ το παρονOXI, Μοτερατρίσ κε Οπερατρήσ μώνο ο Βώθρωσ ήνε δήκεωσ κε σοστώσ κη έχι πάντα σοφήα απώσταγμα στισ σκέπσισ του
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
αλαξεσ τορα;;;βατραχοβαζελοσ ιμε προσ το παρον