Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αρίωνα, δες λίγο το θρεντ "όποιος μάθει κάτι"
Τα παράσιτα που έφτιαξαν ένα πολύπλοκο σύστημα "δικαιοσύνης" ουδεμία σχέση έχουν με την ουσία της λέξεως.
Υπουργείο "δικαιοσύνης", υπάλληλοι του υπουργείου, αστυνομία, δικηγόροι, δικαστές αποτελούν ένα πολύπλοκο μηχανισμό μεγάλου μεγέθους που καταβροχθίζει πόρους ουσιαστικά εμποδίζοντας αυτό για το οποίο υποτίθεται οτι είναι ο σκοπός του - η απονομή δικαιοσύνης. Η ύπαρξή του έχει σκοπό τον πλουτισμό όσων είναι μέρος του, και τη νομιμοποίηση παράνομων πράξεων απο τους λίγους σε βάρος των πολλών.

Ηλιαία,
όσο λιγότεροι γινόμαστε τόσο η Λαϊκή Δικαιοσύνη και η Άμεση Δημοκρατία πρέπει να έρχονται πιο κοντά.
Αυτό δεν είναι το άλλοθι τους? "Δεν γίνεται, είμαστε πολλοί"...
Τωρά λιγοστευουμε,εμπρός λοιπόν...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αριωνα που θα βρουμε τα laptop βοηθεια αδελφε στελε κανενα μαιλ pls

Επισκέπτης
στην πορεία της συζήτησης θα δούμε μικρά και μεγάλα προβλήματα που κάνουν την ζωή μας όλο και χειρότερη όμως θέλω να εστιάσω ένα ζήτημα και αυτό είναι η δική μας ευθύνη απέναντι σε όλα αυτά που ενώ μας επηρεάζουν όλους δεν συμφωνούμε γιατί όταν μιλάμε με κάποιον δεν σκεφτόμαστε το ουσιαστικό πρόβλημα αλλά αυτός που το λέει που ανήκει πολιτικά και εφ όσον δεν συμβαδίζουμε τον απορρίπτουμε.

Επισκέπτης
Αριωνα που θα βρουμε τα laptop βοηθεια αδελφε στελε κανενα μαιλ pls
πάντως ανακάλυψα μια καλύτερη πηγή και νόμιμη που έχεις την ευκαιρία να πάρεις μερικά προϊόντα σε τιμή κάτω από το μισό πχ ένα nokia n95  του κουτιού με 300 ευρώ περίπου. 

Επισκέπτης
Αρίωνα, δες λίγο το θρεντ "όποιος μάθει κάτι"

Τα παράσιτα που έφτιαξαν ένα πολύπλοκο σύστημα "δικαιοσύνης" ουδεμία σχέση έχουν με την ουσία της λέξεως.

Υπουργείο "δικαιοσύνης", υπάλληλοι του υπουργείου, αστυνομία, δικηγόροι, δικαστές αποτελούν ένα πολύπλοκο μηχανισμό μεγάλου μεγέθους που καταβροχθίζει πόρους ουσιαστικά εμποδίζοντας αυτό για το οποίο υποτίθεται οτι είναι ο σκοπός του - η απονομή δικαιοσύνης. Η ύπαρξή του έχει σκοπό τον πλουτισμό όσων είναι μέρος του, και τη νομιμοποίηση παράνομων πράξεων απο τους λίγους σε βάρος των πολλών.
τελικά ήμαστε η χώρα των εθνικών δικαστών Τράγκα, Κακαουνάκη,Μάκη,Κουρή, κλπ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πάντως ανακάλυψα μια καλύτερη πηγή και νόμιμη που έχεις την ευκαιρία να πάρεις μερικά προϊόντα σε τιμή κάτω από το μισό πχ ένα nokia n95  του κουτιού με 300 ευρώ περίπου. 
τι πηγη???για πεσμας....!
αν και γω δεν το πιστευω να ειναι νομιμη γιατι τα αλλα τα μαγαζια αν ειναι ετσι θα κλεινανε...!

Επισκέπτης
τι πηγη???για πεσμας....!
αν και γω δεν το πιστευω να ειναι νομιμη γιατι τα αλλα τα μαγαζια αν ειναι ετσι θα κλεινανε...!
μαγαζί είναι φίλε μου απλά είναι περιορισμένα τα κομμάτια είναι αδούλευτα καινούργια απλά έχουν βγεί από τα κουτιά τους για να εκτεθούν σε βιτρίνες επώνυμων καταστημάτων.

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πάντως ανακάλυψα μια καλύτερη πηγή και νόμιμη που έχεις την ευκαιρία να πάρεις μερικά προϊόντα σε τιμή κάτω από το μισό πχ ένα.  nokia n95  του κουτιού με 300 ευρώ περίπου

Φιλτατε μπας και ειναι κινεζικο Nokia ?  :grin:
(σαν τα σιδερα - που σιδερωναν πουκαμισακια οι 8ειτσες και πηγαιναν αδιαβαστες?)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φιλτατε μπας και ειναι κινεζικο Nokia ?  :grin:
(σαν τα σιδερα - που σιδερωναν πουκαμισακια οι 8ειτσες και πηγαιναν αδιαβαστες?)
λοιπον μιλαει η πειρα καθως εχω μαγαζι κινητης τηλεφωνιας. υπαρχουν παρα πολλες ακρες για να παρεις τετοια τηλεφωνα. ακομα και νομιμα. απλα μιλαω για τα κατα
οτι στην καλυτερη περιπτωση αν ειναι παρεμποριου να μην σε καλυπτει η εγγυηση και να το χρησοπληρωνεις
μεχρι που υπαρχουν μαιμουδες που δουλευουν κανονικα και δεν το περνεις χαμπαρι παρα μονο αν εχεις ακρη να κοιτασξεις το ιμει του τηλεφωνου που σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι σωστο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μαγαζί είναι φίλε μου απλά είναι περιορισμένα τα κομμάτια είναι αδούλευτα καινούργια απλά έχουν βγεί από τα κουτιά τους για να εκτεθούν σε βιτρίνες επώνυμων καταστημάτων.
πραγματικα ειμαι περιεργος να μαθω τι παιζει...!αν μπορουσες να δωσεις καποιες πληροφοριες γιατι ισως καπιοι να ενδιαφερονται πραγματικα....αν ειναι οντως τοσο φτηνα οσο λες αν σου πρεχουνε εγκυηση κλπ κλπ...!

γύρω γύρω από το τμήμα τα ναρκωτικά βασιλεύουν το πολύ πολύ να πιάσουν κανένα χρήστη να τον πάνε στο αυτόφωρο και να τον αφήσει αυτό ελεύθερο.
τα άτομα που με τα παπιά φορτωμένα με πρέζα που γυρνάν γύρω γύρω και κάνουν διανομή στα βαποράκια δεν τα βλέπουν? 
λογικοτατο μου ακουγεται να πιασουν τον χρηστη και να τον αφησουν γιατι αυτοι δεν ψαχνουνε τν χρηστη που θα χει 1-2 τσιγαρα πανω του αλλα τα μεγαλα κεφαλια....!
και οσο για τα παραπανω τις κλεψιες,τα λαθραια,τα κλοπιμαια (κινητα λαπτοπ) κλπ κλπ ας μου καποιος οτι ειμαστε οι μοναδικοι σε αυτα τα θεματα....!
που δεν υπαρχουνε αυτα??
οποιος εχει βγει και λιγο παραεξω απο το χωριο του η απο το Νομο του θα καταλαβει τι ενοω...!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φιλτατε μπας και ειναι κινεζικο Nokia ?  :grin:
και κινεζικο να μην ειναι, ειναι ταυλανδεζικο.......στον Γερμανο μια πολης στην βιτρινα μπανισα ενα ψ nokia και στην ταμπελιτσα διπλα που ελεγε χαρακτηριστικα και τιμη ελεγε και made in tayland....!ε τι κινεζικο τι ταυλανδεζικο!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
προσωπικα,ειμαι εναντιων του τιτλου του θεματος....το θεωρω γενικο αφορισμο και δεν ειναι σωστο κατ εμε....
δεν λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος απ την Ελλαδα αλλα ειναι απλο παιδια...οποιανου δεν του αρσει παει και μενει αλλου....ειναι δυσκολο συμφωνω αλλα ειμαι τις γνωμης οτι ΟΛΟΙ μας οταν μιλαμε με καποιον ξενο με περηφανια καυχιομαστε και λεμε:ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και κινεζικο να μην ειναι, ειναι ταυλανδεζικο.......στον Γερμανο μια πολης στην βιτρινα μπανισα ενα ψ nokia και στην ταμπελιτσα διπλα που ελεγε χαρακτηριστικα και τιμη ελεγε και made in tayland....!ε τι κινεζικο τι ταυλανδεζικο!!!!
εχει σημασια γιατι τα εργοστασια μπορει να ειναι σε χωρες τετοιες που ειναι πιο φτηνα τα μεροκαματα αλλα δουλευουν και με ενα iso .το οτι η ρωσσια εξαγει πορνες δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και δικηγοροι αξιοι(καλος???? :rockon: :rockon: :rockon:)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ζούμε σε μια χώρα που η πολιτική εξουσία βαδίζει σχεδόν χέρι με χέρι με την παρανομία ο παράγοντας ρουσφέτι η μεγάλη πληγή η αρχή κάθε κακού στην χώρα αυτή.
ο χρηματισμός ατόμων που μπαίνουν στον στίβο της πολιτικής από τρίτα άτομα αρχή της κάθε παρανομίας.
Πραγματικά αρίωνα με εκπλήσεις πρώτη φορά βλέπω άτομο να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του και να μην σιωπά στην μπανανία που ζούμε όλη μας....Έχει ξεφύγει...Αυτά τα λίγα που έχω διαβάσει να λες συμφωνούν και ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μου απόψεις...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
προσωπικα,ειμαι εναντιων του τιτλου του θεματος....το θεωρω γενικο αφορισμο και δεν ειναι σωστο κατ εμε....
δεν λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος απ την Ελλαδα αλλα ειναι απλο παιδια...οποιανου δεν του αρσει παει και μενει αλλου....ειναι δυσκολο συμφωνω αλλα ειμαι τις γνωμης οτι ΟΛΟΙ μας οταν μιλαμε με καποιον ξενο με περηφανια καυχιομαστε και λεμε:ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
α καλα αυτο ξαναπεστο.....!
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
για ρωτα μερικους μερικους που μενουνε στο εξωτερικο να δεις τι θα σου πουνε πανω σε αυτο το θεμα...!α καλαααααααα....!απλα υπαρχουνε καποιες στγμες που μας περνει απο κατω και κατηγορουμε την ελλαδα για τα κωλοσυστηματα της....λες και στο εξωτεικο ειναι καλυτερα...!απλα οι περισσοτεροι αυτο που χουνε μαθει να κανουνε ειναι να κατηγορουνε την ελλαδα περνουνε π.χ την Γαλια σαν χωρα βρισκουνε και ενα ωραιο νομο και σου το πετανε στην μαπα και σου λενε ειδες χωρα η Γαλια??

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Διαφωνώ.Αν δεν μας αρέσει να φύγουμε ???Πας καλά ?Δηλαδή δεν είναι καλύτερο να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που κυριαρχεί ??? Πρέπει να βάλουμε την ουρά στα σκέλια και να φύγουμε..Δεν είναι σωστό αυτό.Και τη να γενικεύουμε?Πες μου μία υπηρεσία ή κάτι που δουλεύει καλά σε αυτήν την χώρα?Εγώ μόνο το ρολόϊ μου βλέπω να πηγαίνει σωστά (αν και πάλι αμφιβάλω λίγο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom