You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.057
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα σε αυτό το καινούργιο μαγαζί , το καλό είναι ότι είναι μονοκατοικία , δίπλα ακριβώς απο ένα συνεργείο
στην υποδοχή η γνωστή σερίφισα Όλγα απο Ελευθερίου Βενιζέλου & Αχιλλέως , έχει ένα μικρό σαλόνι με reception desk , μου άνοιξε μία συρόμενη
πόρτα και με πέρασε στο κυρίως σαλόνι , δούλευε μόνο μία κοπέλα μίας και οι άλλες ήταν άρρωστες .
Η Καρολίνα ένα τούμπανο μαυράκι , τρία προγράμματα έχει το μαγαζί.
30 λεπτά (λίγο)μασάζ και σέξ στα 50 ευρώ.
45 λεπτά μασάζ και σέξ στο 60 ευρώ και
μία ώρα μασάζ και σεξ στα 80 ευρώ.
πλήρωσα για 45 λεπτά και πέρασα με την μαυρούλα(θα ακολουθήσει κριτική) , όταν γδύθηκε και είδα ένα χαρακτηριστικό τατού που έχει
βεβαιώθηκα ότι την έχω πάρει σαν Χριστίνα στο Ποσειδώνος 80 , μιλάει τέλεια ελληνικά μίας και γεννήθηκε , μεγάλωσε
και πήγε σχολείο εδώ , και βέβαια απ όσο γνωρίζω είναι απο την Νιγηρία , βέβαια ποσώς με ενδιαφέρει η καταγωγή , σημασία
έχει να είναι καλή μέσα και είναι .
ρομαντική φώτο πίνακα απο το δωμάτιο
και φώτο απο το μασαζοκρέβατο
στην υποδοχή η γνωστή σερίφισα Όλγα απο Ελευθερίου Βενιζέλου & Αχιλλέως , έχει ένα μικρό σαλόνι με reception desk , μου άνοιξε μία συρόμενη
πόρτα και με πέρασε στο κυρίως σαλόνι , δούλευε μόνο μία κοπέλα μίας και οι άλλες ήταν άρρωστες .
Η Καρολίνα ένα τούμπανο μαυράκι , τρία προγράμματα έχει το μαγαζί.
30 λεπτά (λίγο)μασάζ και σέξ στα 50 ευρώ.
45 λεπτά μασάζ και σέξ στο 60 ευρώ και
μία ώρα μασάζ και σεξ στα 80 ευρώ.
πλήρωσα για 45 λεπτά και πέρασα με την μαυρούλα(θα ακολουθήσει κριτική) , όταν γδύθηκε και είδα ένα χαρακτηριστικό τατού που έχει
βεβαιώθηκα ότι την έχω πάρει σαν Χριστίνα στο Ποσειδώνος 80 , μιλάει τέλεια ελληνικά μίας και γεννήθηκε , μεγάλωσε
και πήγε σχολείο εδώ , και βέβαια απ όσο γνωρίζω είναι απο την Νιγηρία , βέβαια ποσώς με ενδιαφέρει η καταγωγή , σημασία
έχει να είναι καλή μέσα και είναι .
ρομαντική φώτο πίνακα απο το δωμάτιο
και φώτο απο το μασαζοκρέβατο
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
Μπακνανά 45 η 47 είναι πάνω από το συνεργείο η δίπλα είναι
Μπακνανά 45 η 47 είναι πάνω από το συνεργείο η δίπλα είναι
στο 47 είναι.......πάνω απο το συνεργείο.....η πόρτα είναι δίπλα.......
donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
τι ωραριο εχει το καταστημα??
Μεσημεριανή επίσκεψη στο κατάστημα,έχοντας θετικές εικόνες από την προηγούμενη φορά........Παρούσες η Ολγα (οικοδέσποινα),η Χαρά και η Καρολίνα.....ήπιαμε καφέ με την Ολγα,σχολιάζοντας τον κρυο καιρό και την οικονομική κρίση και στη συνέχεια πέρασα στα ενδότερα........Αυτή τη φορά είπα να κάνω ένα δωρο στον εαυτό μου και πήρα διπλό τις 2 κοπέλλες......Μασαζ σε άσπρο και μαυρο φόντο που λένε......
Και οι 2 κοπέλλες ήσαν πολύ φιλικές και ευδιάθετες και με περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο........στο τέλος μπήκαμε στην ντουσιέρα και οι 3 μαζί για να φύγουν τα λάδια....... ήταν λίγο στριμωχτά βέβαια,αλλά τα καταφέραμε!!!
Και οι 2 κοπέλλες ήσαν πολύ φιλικές και ευδιάθετες και με περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο........στο τέλος μπήκαμε στην ντουσιέρα και οι 3 μαζί για να φύγουν τα λάδια....... ήταν λίγο στριμωχτά βέβαια,αλλά τα καταφέραμε!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μπανακι επεσε,η ειχαμε και τιποτα αναταραξεις?....Μεσημεριανή επίσκεψη στο κατάστημα,έχοντας θετικές εικόνες από την προηγούμενη φορά........Παρούσες η Ολγα (οικοδέσποινα),η Χαρά και η Καρολίνα.....ήπιαμε καφέ με την Ολγα,σχολιάζοντας τον κρυο καιρό και την οικονομική κρίση και στη συνέχεια πέρασα στα ενδότερα........Αυτή τη φορά είπα να κάνω ένα δωρο στον εαυτό μου και πήρα διπλό τις 2 κοπέλλες......Μασαζ σε άσπρο και μαυρο φόντο που λένε......
nikos1978gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανενα τηλ. απο το μαγαζι εχουμε?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...ακόμη δεν έχει...μόνο το κινητό της Όλγας ..κανενα τηλ. απο το μαγαζι εχουμε?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
11:00 - 21:00τι ωραριο εχει το καταστημα??
nikos1978gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η χαρά άξιζει; πώς είναι εμφανισιακά;
Αυτά είναι νέα...πότε ξεφύτρωσε αυτό πάλι ?? ευτυχώς, είμαστε και κοντά..πρέπει να πέσει επίσκεψη επιγόντως..
Να πας, αξιζει !!!
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Να πω ενα μεγαλο μπραβο στο guru κ στα λαγωνικα του που βρηκανε σ αυτο το στουντιο ενα αποθημενο που ειχα χρονια!Η καρολινα μας το παιζε κυρια για πολυ καιρο κ οταν μου το σφυριξανε δε το πιστευα.Εν ολιγης...η ολγα ευγενεστατη κ εξυπηρετικοτατη!ο χωρος "μασατζιδικος",οσο για τη καρολινα θα κρατησω τη πρωτη επαφη για τον εαυτο μου καθοτι πηγα για αλλο λογο....υποσχομαι στη δευτερη να ειμαι πολυ πιο αναλυτικος.
guruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
guruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Συνημμένα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις