bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.172
- Πόντοι
- 5.916
Μπράβο,μαλλιά μου....
Ωραίος.
γνωστό χεβμετάλι ο νεοσμυρνιώτης!!!!!!!!!
Μπράβο,μαλλιά μου....
Ωραίος.
γνωστό χεβμετάλι ο νεοσμυρνιώτης!!!!!!!!!
τύποι μην αρχίζετε το headbanging, είναι κολλητικό
ημι αναπαυση....Να πω ενα μεγαλο μπραβο στο guru κ στα λαγωνικα του που βρηκανε σ αυτο το στουντιο ενα αποθημενο που ειχα χρονια!Η καρολινα μας το παιζε κυρια για πολυ καιρο κ οταν μου το σφυριξανε δε το πιστευα.Εν ολιγης...η ολγα ευγενεστατη κ εξυπηρετικοτατη!ο χωρος "μασατζιδικος",οσο για τη καρολινα θα κρατησω τη πρωτη επαφη για τον εαυτο μου καθοτι πηγα για αλλο λογο....υποσχομαι στη δευτερη να ειμαι πολυ πιο αναλυτικος.
guruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ημι αναπαυση....
σταματα εσυ ρεεεεεεε!!!!προσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχηηηηηηηηηηηηηηηή!!!!!!!!
μιλάμε για μπελίσιμες καταστάσειςσυνδιαζει πολλα , πας το αμαξι για λαδια διπλα οσο θα περιμενεις ανεβαινεις ριχνεις ενα βγαινεις παιρνεις το αμαξι χτυπας και μια τυροπιτα απεναντι και εισαι κομπλε
Σήμερα είχε πέσιμο από μπάτσους το μαγαζί
τι πέσιμο? καθαρο-δευτεριάτικα?
ε ρε ο συριζας... έφερε την ταξη...
εγώ πήγα και είχε 2 μπατσικά απέξω και μπάτσους να ανεβοκατεβαίνουν και σηκώθηκα και έφυγα δεν είμαι βαλτός ούτε εξυπηρετώ κάποιο άλλο μαγαζίΌπως καταλαβαίνεις Χορχε,η είδηση είναι μούφα,προφανώς από κάποιον που άνοιξε λογαριασμό για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του δικού του μαγαζιού,εις βάρος των άλλων......
Κανένα πέσιμο,το μαγαζί λειτουργεί κανονικά...........
Υ.Γ Κάτι πρέπει να κάνουν οι moderators με τους κλώνους που έχουν γεμίσει το σαιτ με παραπληροφόρηση και ψεύτικα σχόλια........
μπορεί να ηταν ντυμενοι μασκαράδες... τελευταία μέρα του τριωδίου βλέπεις...
Μπορεί
μπορεί να ηταν ντυμενοι μασκαράδες... τελευταία μέρα του τριωδίου βλέπεις...