belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
;) ;) ;) :ΦΙΛΙΑ!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
πως ειναι το σωμα της Καρολινας? τσουπωτο η αδυνατο?Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί για να πιω καφεδάκι με την Ολγα και να "ξεμουδιάσω" λίγο μετά τις βροχερές μέρες.....![]()
Τα κουδούνια χτύπαγαν συνεχώς και τα 3 κορίτσια που ήταν εκεί δεν προλάβαιναν να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια......
Επειδή πάντως κάθησα αρκετα μου έκανε καλή εντύπωση ότι τηρείται ο χρόνος των 45' η της 1 ωρας,ανάλογα με το πρόγραμμα....
Τελικά πέρασα με τη Χαρά,παλιά μου γνώριμη,με την οποία περνάω πάντα καλά,γιατί εκτός από εξαιρετικό μασαζ και πρόγραμμα,λέμε και καμμιά κουβέντα.....
Παρούσες ήταν επίσης η Καρολίνα (μαυρη γαζέλα.....) και η παλιά μου φίλη η Χριστίνα,που την ξέρετε οι περισσότεροι.Η Χριστίνα ΄ηταν μεσ' την τρελλή χαρά,κάνοντας αστεία,αλλάζοντας συνέχεια ρούχα και μπαινοβγαίνοντας στα δωμάτια,απ' όπου οι πελάτες έβγαιναν κάπως έτσι......πολλή ενέργεια αυτό το κορίτσι......
Απ' ότι μου είπε η Ολγα θα είναι ανοικτά και κάποιες μέρες την ερχόμενη εβδομάδα,οπότε όσοι θέλετε να αμαρτήσετε μεγαλοβδομαδιάτικα,σπεύσατε.....![]()
στεγνη ειναι...πως ειναι το σωμα της Καρολινας? τσουπωτο η αδυνατο?
ευχαριστω!στεγνη ειναι...
στεγνη ειναι...
..και πολυ καλη στον αγωνα!!!!!!....πιλοφοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!χααχχαααχαχαχαχαχαχχαχααχαχχχαχαχχααχααχαχαχαχ!!!!
Για μια Σαμπρίνα ξανθιά αδύνατη μετρίου ύψους και νοστιμούλα τι πληροφορίες έχουμε?
ΕΓΩ που το ξερω?....εσυ που το ξέρεις? της πήγες λαμπάδα για το Πάσχα?![]()
![]()
![]()
....πιλοφοριιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!Kαι γω για την Σαμπρινα πηγα αλλα δεν την πετυχα ( απ οτι ξερω ειναι η γνωστη απ το senses που εκανε το nourou )
ηταν εκει η Χαρα η Χριστηνα και η Καρολινα με την οποια και περασα η οποια ειναι μεγαλο τρελοκομειο η ειχε τα κεφια της και περασα καλα .
Αν δεν εχετε απαιτησεις και απο το μέρος του προγράμματός τοτε την συνιστώ
δηλαδη τι απαιτησεις να εχουμε?για πεστα λιανα γιατι ο γκουρου μας το παιζει ξερωτακανολας.... και η Καρολινα με την οποια και περασα η οποια ειναι μεγαλο τρελοκομειο η ειχε τα κεφια της και περασα καλα .
Αν δεν εχετε απαιτησεις και απο το μέρος του προγράμματός τοτε την συνιστώ
πιλοφοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,τσεκ πμ...δηλαδη τι απαιτησεις να εχουμε?για πεστα λιανα γιατι ο γκουρου μας το παιζει ξερωτακανολας
απαιτήσεις απο κάλο και δυνατο μασαζακιδηλαδη τι απαιτησεις να εχουμε?για πεστα λιανα γιατι ο γκουρου μας το παιζει ξερωτακανολας
ααααα...δεν το ξερεις?..ο πιλοφορις ειναι μαστορας στο καλο μασαζ....!!!!απαιτήσεις απο κάλο και δυνατο μασαζακι