belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :ΦΙΛΙΑ!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
πως ειναι το σωμα της Καρολινας? τσουπωτο η αδυνατο?Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί για να πιω καφεδάκι με την Ολγα και να "ξεμουδιάσω" λίγο μετά τις βροχερές μέρες.....
Τα κουδούνια χτύπαγαν συνεχώς και τα 3 κορίτσια που ήταν εκεί δεν προλάβαιναν να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια......
Επειδή πάντως κάθησα αρκετα μου έκανε καλή εντύπωση ότι τηρείται ο χρόνος των 45' η της 1 ωρας,ανάλογα με το πρόγραμμα....
Τελικά πέρασα με τη Χαρά,παλιά μου γνώριμη,με την οποία περνάω πάντα καλά,γιατί εκτός από εξαιρετικό μασαζ και πρόγραμμα,λέμε και καμμιά κουβέντα.....
Παρούσες ήταν επίσης η Καρολίνα (μαυρη γαζέλα.....) και η παλιά μου φίλη η Χριστίνα,που την ξέρετε οι περισσότεροι.Η Χριστίνα ΄ηταν μεσ' την τρελλή χαρά,κάνοντας αστεία,αλλάζοντας συνέχεια ρούχα και μπαινοβγαίνοντας στα δωμάτια,απ' όπου οι πελάτες έβγαιναν κάπως έτσι...... πολλή ενέργεια αυτό το κορίτσι......
Απ' ότι μου είπε η Ολγα θα είναι ανοικτά και κάποιες μέρες την ερχόμενη εβδομάδα,οπότε όσοι θέλετε να αμαρτήσετε μεγαλοβδομαδιάτικα,σπεύσατε.....
στεγνη ειναι...πως ειναι το σωμα της Καρολινας? τσουπωτο η αδυνατο?
ευχαριστω!στεγνη ειναι...
στεγνη ειναι...
στεγνη ειναι...
..και πολυ καλη στον αγωνα!!!!!!....πιλοφοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!χααχχαααχαχαχαχαχαχχαχααχαχχχαχαχχααχααχαχαχαχ!!!!
Για μια Σαμπρίνα ξανθιά αδύνατη μετρίου ύψους και νοστιμούλα τι πληροφορίες έχουμε?
ΕΓΩ που το ξερω?....εσυ που το ξέρεις? της πήγες λαμπάδα για το Πάσχα?
....πιλοφοριιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!Kαι γω για την Σαμπρινα πηγα αλλα δεν την πετυχα ( απ οτι ξερω ειναι η γνωστη απ το senses που εκανε το nourou )
ηταν εκει η Χαρα η Χριστηνα και η Καρολινα με την οποια και περασα η οποια ειναι μεγαλο τρελοκομειο η ειχε τα κεφια της και περασα καλα .
Αν δεν εχετε απαιτησεις και απο το μέρος του προγράμματός τοτε την συνιστώ
δηλαδη τι απαιτησεις να εχουμε?για πεστα λιανα γιατι ο γκουρου μας το παιζει ξερωτακανολας.... και η Καρολινα με την οποια και περασα η οποια ειναι μεγαλο τρελοκομειο η ειχε τα κεφια της και περασα καλα .
Αν δεν εχετε απαιτησεις και απο το μέρος του προγράμματός τοτε την συνιστώ
πιλοφοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,τσεκ πμ...δηλαδη τι απαιτησεις να εχουμε?για πεστα λιανα γιατι ο γκουρου μας το παιζει ξερωτακανολας
απαιτήσεις απο κάλο και δυνατο μασαζακιδηλαδη τι απαιτησεις να εχουμε?για πεστα λιανα γιατι ο γκουρου μας το παιζει ξερωτακανολας
ααααα...δεν το ξερεις?..ο πιλοφορις ειναι μαστορας στο καλο μασαζ....!!!!απαιτήσεις απο κάλο και δυνατο μασαζακι