gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
περιπου 200 μετρα..απο το τραμ κοντα στου σκλαβενιτη..ειναι κοντ στο μετρο?
στο περιπου σε αποσταση
περιπου 200 μετρα..απο το τραμ κοντα στου σκλαβενιτη..ειναι κοντ στο μετρο?
στο περιπου σε αποσταση
Κάνουμε αμάν να διαβάσουμε καμιά κριτική απ το εν λόγω μαγαζί και σβήστηκαν οι κριτικές ????
WHY ????????
περιπου 200 μετρα..απο το τραμ κοντα στου σκλαβενιτη..
επίσης ΌλγαΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
καλημερα με χαμογελαΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ;) ;) ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
...κι οτι πριν λιγες μερες εβαλαν στην εισοδο ενα μικρο παραβαν για να μην ερχεσαι μουρη με μουρη με το γκαραζοτεκνο..Καλημέρα, καλησπέρα....στις ευχές έχουμε μείνει...
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί για να πιω καφεδάκι με την Ολγα και να "ξεμουδιάσω" λίγο μετά τις βροχερές μέρες.....
Τα κουδούνια χτύπαγαν συνεχώς και τα 3 κορίτσια που ήταν εκεί δεν προλάβαιναν να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια......
Επειδή πάντως κάθησα αρκετα μου έκανε καλή εντύπωση ότι τηρείται ο χρόνος των 45' η της 1 ωρας,ανάλογα με το πρόγραμμα....
Τελικά πέρασα με τη Χαρά,παλιά μου γνώριμη,με την οποία περνάω πάντα καλά,γιατί εκτός από εξαιρετικό μασαζ και πρόγραμμα,λέμε και καμμιά κουβέντα.....
Παρούσες ήταν επίσης η Καρολίνα (μαυρη γαζέλα.....) και η παλιά μου φίλη η Χριστίνα,που την ξέρετε οι περισσότεροι.Η Χριστίνα ΄ηταν μεσ' την τρελλή χαρά,κάνοντας αστεία,αλλάζοντας συνέχεια ρούχα και μπαινοβγαίνοντας στα δωμάτια,απ' όπου οι πελάτες έβγαιναν κάπως έτσι...... πολλή ενέργεια αυτό το κορίτσι......
Απ' ότι μου είπε η Ολγα θα είναι ανοικτά και κάποιες μέρες την ερχόμενη εβδομάδα,οπότε όσοι θέλετε να αμαρτήσετε μεγαλοβδομαδιάτικα,σπεύσατε.....
ευχαριστουμε για το ινφο φιλε
Να είσαι καλά......πάντως,επειδή κάποιοι πελάτες προτιμουν συγκεκριμένες κοπέλλες,καλό είναι ένα τηλεφωνάκι πριν πάτε για να ξέρετε κάθε φορά ποιες κοπέλλες δουλευουν.....εγω το κάνω πάντοτε αυτό,εκτός και αν πρόκειται για νέο μαγαζί.
να πας τοτε jimare