Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ  :-* :-* :-* :-* :-*

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Καλημέρα, καλησπέρα....στις ευχές έχουμε μείνει...

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΑ!!!!!!!! :) :) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!! :-* :-* :-*

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Επίσης.
Πολλοί σήμερα έχουμε την εντύπωση ότι είναι Δευτέρα...... (για το καλή εβδομάδα το λέω)!!! ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί για να πιω καφεδάκι με την Ολγα και να "ξεμουδιάσω" λίγο μετά τις βροχερές μέρες..... :2funny: :2funny:
Τα κουδούνια χτύπαγαν συνεχώς και τα 3 κορίτσια που ήταν εκεί δεν προλάβαιναν να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια......
Επειδή πάντως κάθησα αρκετα μου έκανε καλή εντύπωση ότι τηρείται ο χρόνος των 45' η της 1 ωρας,ανάλογα με το πρόγραμμα....
Τελικά πέρασα με τη Χαρά,παλιά μου γνώριμη,με την οποία περνάω πάντα καλά,γιατί εκτός από εξαιρετικό μασαζ και πρόγραμμα,λέμε και καμμιά κουβέντα.....
Παρούσες ήταν επίσης η Καρολίνα (μαυρη γαζέλα.....) και η παλιά μου φίλη η Χριστίνα,που την ξέρετε οι περισσότεροι.Η Χριστίνα ΄ηταν μεσ' την τρελλή χαρά,κάνοντας αστεία,αλλάζοντας συνέχεια ρούχα και μπαινοβγαίνοντας στα δωμάτια,απ' όπου οι πελάτες έβγαιναν κάπως έτσι...... :zombie: πολλή ενέργεια αυτό το κορίτσι......

Απ' ότι μου είπε η Ολγα θα είναι ανοικτά και κάποιες μέρες την ερχόμενη εβδομάδα,οπότε όσοι θέλετε να αμαρτήσετε μεγαλοβδομαδιάτικα,σπεύσατε..... :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί για να πιω καφεδάκι με την Ολγα και να "ξεμουδιάσω" λίγο μετά τις βροχερές μέρες..... :2funny: :2funny:
Τα κουδούνια χτύπαγαν συνεχώς και τα 3 κορίτσια που ήταν εκεί δεν προλάβαιναν να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια......
Επειδή πάντως κάθησα αρκετα μου έκανε καλή εντύπωση ότι τηρείται ο χρόνος των 45' η της 1 ωρας,ανάλογα με το πρόγραμμα....
Τελικά πέρασα με τη Χαρά,παλιά μου γνώριμη,με την οποία περνάω πάντα καλά,γιατί εκτός από εξαιρετικό μασαζ και πρόγραμμα,λέμε και καμμιά κουβέντα.....
Παρούσες ήταν επίσης η Καρολίνα (μαυρη γαζέλα.....) και η παλιά μου φίλη η Χριστίνα,που την ξέρετε οι περισσότεροι.Η Χριστίνα ΄ηταν μεσ' την τρελλή χαρά,κάνοντας αστεία,αλλάζοντας συνέχεια ρούχα και μπαινοβγαίνοντας στα δωμάτια,απ' όπου οι πελάτες έβγαιναν κάπως έτσι...... :zombie: πολλή ενέργεια αυτό το κορίτσι......

Απ' ότι μου είπε η Ολγα θα είναι ανοικτά και κάποιες μέρες την ερχόμενη εβδομάδα,οπότε όσοι θέλετε να αμαρτήσετε μεγαλοβδομαδιάτικα,σπεύσατε..... :rockon:

ευχαριστουμε για το ινφο φιλε :thumbsup:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ευχαριστουμε για το ινφο φιλε :thumbsup:

Να είσαι καλά......πάντως,επειδή κάποιοι πελάτες προτιμουν συγκεκριμένες κοπέλλες,καλό είναι ένα τηλεφωνάκι πριν πάτε για να ξέρετε κάθε φορά ποιες κοπέλλες δουλευουν.....εγω το κάνω πάντοτε αυτό,εκτός και αν πρόκειται για νέο μαγαζί.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Να είσαι καλά......πάντως,επειδή κάποιοι πελάτες προτιμουν συγκεκριμένες κοπέλλες,καλό είναι ένα τηλεφωνάκι πριν πάτε για να ξέρετε κάθε φορά ποιες κοπέλλες δουλευουν.....εγω το κάνω πάντοτε αυτό,εκτός και αν πρόκειται για νέο μαγαζί.

εγω για την γαζελα καιγομαι :sunglasses:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
να πας τοτε jimare

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΚΑΙΙΙ ΚΑΛΟΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣ!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom