You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λίγο (πολύ κατά τη γνώμη μου) τραβηγμένη δεν ήταν η αποβολή του Κακά;
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ναι και να φανταστείς ότι αποβάλλεται για πρώτη φορά στην ζωή του!!! μια σπρωξιά στο στήθος του δωσε και ο άλλος έπεσε λες και τον χτύπησε θανάσιμα στο πρόσωπο!!! τι να πούμε για το καράτε ή τάε κβον ντο καλύτερα που έκανε ο ΚΑΙΤΑ στον δικό μας??!ρε τι μαλάκες οι ελέφαντες μέχρι και το φλωροκακά τσαντίσανε
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
άμα δεν ξέρουν και οι διαιτητές το "ποιόν" των μεγάλων ονομάτων του μουντιάλ να τους απολύσουν...
ενώ έχουν καταπληκτικά σωματικά προσόντα υστερούν πολύ σε πνευματική ικανότητα σε σχέση με ευρωπαίους και λάτιν...ναι και να φανταστείς ότι αποβάλλεται για πρώτη φορά στην ζωή του!!! μια σπρωξιά στο στήθος του δωσε και ο άλλος έπεσε λες και τον χτύπησε θανάσιμα στο πρόσωπο!!! τι να πούμε για το καράτε ή τάε κβον ντο καλύτερα που έκανε ο ΚΑΙΤΑ στον δικό μας??!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε πούστη μου ειναι που ειναι οι αφρικανικες ομαδες κομπλεξικες και ανυπαρκτες επιθετικα ενω εχουν απιστευτα οπλα για να κανουν επιθετικο παιχνιδι(βλεπε γιαγια τουρε,ντρογκμπά κλπ...)με αντιπαλα χαφ τωρα τον ζιλμπερτο και τον μελο,εχουν και αυτον τον γαμπρο τον ερικσον στον παγκο...τί περιμενουν τωρα οι μαυρες γαζελες με δαυτονα?μαπα η ακτη,απελπισια να την βλεπεις....όπως και η βραζιλια αλλωστε...τερμα το καλο φουτεμπολ που βλεπαμε καποτε...
Μην περιμένετε να δείτε μπάλλα στο Μουντιάλ...
Οι παίκτες των μεγάλων ποδοσφαιρικών χωρών προέρχονται από μαραθώνιο 60-70 αγώνων σε δυνατά πρωταθλήματα και Τσου Λου(κυρίως)...
Τους βάζουν τώρα στο έβγα της ποδοσφαιρικής σεζόν σε ακόμα ένα τουρνουα απαιτήσεων να φάνε τα μουστάκια τους...
Πόσο να αντέξουν πια!!!
Κι από κίνητρο, τί να λέμε; Ο ακριβοπληρωμένος παιχταράς του Τσάμπιονς λιγκ να σκιστεί και τώρα, για το Μουντιάλ;
Βέβαια η αίγλη του θεσμού είναι τεράστια, πράγμα που κάνει τις "μικρες" (χωρίς διακρίσεις στο θεσμό) ομάδες να μην ονειρεύονται καν την κατάκτησή του...
Κατά τη γνώμη μου, κάποια από τις μεγάλες ομάδες που έχουν κατακτήσει ΞΑΝΑ το τρόπαιο στο παρελθόν, θα το κατακτήσει και τώρα (πολύ πιθανόν η Βραζιλία ή η Αργεντινή) χωρίς όμως να θαμπώσει με τη μπάλα που θα παίξει...
Προσωπικά θα εκπλαγώ αν η ομάδα που θα το κατακτήσει βγάλει μάτια έστω και σε ένα παιχνίδι...
Τέλος, τους παιχταράδες που έχουν στα ρόστερ τους κάποιες ομάδες, θα τους ξαναθαυμάσουμε από Σεπτέμβρη στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μην περιμένετε να δείτε μπάλλα στο Μουντιάλ...
Οι παίκτες των μεγάλων ποδοσφαιρικών χωρών προέρχονται από μαραθώνιο 60-70 αγώνων σε δυνατά πρωταθλήματα και Τσου Λου(κυρίως)...
Τους βάζουν τώρα στο έβγα της ποδοσφαιρικής σεζόν σε ακόμα ένα τουρνουα απαιτήσεων να φάνε τα μουστάκια τους...
Πόσο να αντέξουν πια!!!
Κι από κίνητρο, τί να λέμε; Ο ακριβοπληρωμένος παιχταράς του Τσάμπιονς λιγκ να σκιστεί και τώρα, για το Μουντιάλ;
Βέβαια η αίγλη του θεσμού είναι τεράστια, πράγμα που κάνει τις "μικρες" (χωρίς διακρίσεις στο θεσμό) ομάδες να μην ονειρεύονται καν την κατάκτησή του...
Κατά τη γνώμη μου, κάποια από τις μεγάλες ομάδες που έχουν κατακτήσει ΞΑΝΑ το τρόπαιο στο παρελθόν, θα το κατακτήσει και τώρα (πολύ πιθανόν η Βραζιλία ή η Αργεντινή) χωρίς όμως να θαμπώσει με τη μπάλα που θα παίξει...
[size=15pt]Προσωπικά θα εκπλαγώ αν η ομάδα που θα το κατακτήσει βγάλει μάτια έστω και σε ένα παιχνίδι...[/size]
Τέλος, τους παιχταράδες που έχουν στα ρόστερ τους κάποιες ομάδες, θα τους ξαναθαυμάσουμε από Σεπτέμβρη στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις...
μάλλον δεν έχεις δει παιχνίδι της Αργεντινής και τα γράφεις αυτά
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
μάλλον δεν έχεις δει παιχνίδι της Αργεντινής και τα γράφεις αυτά
Όταν λέμε "βγάλει μάτια" δεν εννοούμε τα 4 στην Κορέα βέβαια
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Όταν λέμε "βγάλει μάτια" δεν εννοούμε τα 4 στην Κορέα βέβαια
χαχαχα... όταν λες ''έστω και σε ένα παιχνίδι'' τι εννοείς δηλαδή;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
χαχαχα... όταν λες ''έστω και σε ένα παιχνίδι'' τι εννοείς δηλαδή;
Ας πούμε στα νοκ άουτ να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά κάποια ομάδα επί ισχυρού αντιπαλου...
Βλέπεις ότι και η Βραζιλία έχει 2 νίκες, όπως και η Ολλανδία, αλλά δεν σε χορταίνουν μπάλλα...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
πού εβγαλε ματια η Αρζεντινα?? με τη Νιγηρια, οκ, θα μπορουσε να ειναι 4-0, αλλα στο τελος εφαγαν αντεπιθεσεις!!! την ωρα που ηταν μπροστα στο σκορ!!! αυτα ο Οττο πχ δεν τα παθαινει ποτε...μάλλον δεν έχεις δει παιχνίδι της Αργεντινής και τα γράφεις αυτά
με την Κορεα, προηγηθηκε με αυτογκολ και οφσαιντ και πηγε να ισοφαριστει...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ας πούμε στα νοκ άουτ να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά κάποια ομάδα επί ισχυρού αντιπαλου...
Βλέπεις ότι και η Βραζιλία έχει 2 νίκες, όπως και η Ολλανδία, αλλά δεν σε χορταίνουν μπάλλα...
ρε φίλε, αν άλλα γράφεις κι άλλα εννοείς δεν φταίω εγώ. εγώ απάντησα στο συγκεκριμένο που είπες. και μήπως έχει παίξει νοκ άουτ με ισχυρό αντίπαλο για να την κρίνουμε; ό,τι σας καυλώσει γράφετε ρε;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
πού εβγαλε ματια η Αρζεντινα?? με τη Νιγηρια, οκ, θα μπορουσε να ειναι 4-0, αλλα στο τελος εφαγαν αντεπιθεσεις!!! την ωρα που ηταν μπροστα στο σκορ!!! αυτα ο Οττο πχ δεν τα παθαινει ποτε...
με την Κορεα, προηγηθηκε με αυτογκολ και οφσαιντ και πηγε να ισοφαριστει...
σόρυ, αλλά συζητάμε για την άμυνα ή αν παίζει μπάλα; όταν παίζεις φουλ επίθεση, δεν θα κινδυνεύσεις να φας και γκολ;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
σόρυ, αλλά συζητάμε για την άμυνα ή αν παίζει μπάλα; όταν παίζεις φουλ επίθεση, δεν θα κινδυνεύσεις να φας και γκολ;
Δηλαδή η μπάλλα που παίζει η Αργεντινή είναι εκθαμβωτική για τους παικταράδες που έχει;
Δοκίμασες ευχάριστη έκπληξη βλέποντάς την;
Προσοχή, δε λέω ότι σέρνεται ή ότι ζορίζεται...
Λέω ότι είναι απλά διεκπαιρεωτική για το επίπεδό της...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε φίλε, αν άλλα γράφεις κι άλλα εννοείς δεν φταίω εγώ. εγώ απάντησα στο συγκεκριμένο που είπες. και μήπως έχει παίξει νοκ άουτ με ισχυρό αντίπαλο για να την κρίνουμε; ό,τι σας καυλώσει γράφετε ρε;
Εγώ χρησιμοποίησα το ρήμα "πιστεύω", δεν εξέφρασα βεβαιότητα (που δεν μπορώ άλλωστε)...
Και δε γράφω ό,τι μου καυλώσει, αλλά ό,τι βλέπω
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ok, έχεις δίκιο
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Η καλη μπαλα δεν νομιζω να αργησει να ερθει σε καποιο ματς ,ιδιαιτερα στην φαση των νοκ αουτ. Οι παικτες δεν ειναι ψοφιοι ,εννοειται πως ειχαν δυσκολες οργανωσεις και μεγαλες σε μηκος χρονιες με τους συλλογους αλλα καθε χρονο ετσι δεν ειναι το Μουντιαλ ? Παντα γινεται στο τελος της χρονιας ,καθε χρονια εχει προηγη8ει Τσαμπιονς Λιγκ ,πρωταθληματα ,κυπελλο κλπ αλλα οι παικτες προσπαθουν , ακομα και οι αστερες γιατι ξερουν οτι θα φανουν σε μια διοργανωση που τον τελικο της μονο τον παρακολουθουν κατα μεσο ορο 1 δις τηλεθεατες .Ενταξει , ονοματα οπως Κριστιανο Ροναλντο , συμφωνω οτι δεν εχει τοση αναγκη να σκιστει για την Εθνικη του με το τεραστιο ονομα που ηδη εχει και τον τεραστιο συλλογο που παιζει ,αλλα αμα θυμαμαι καλα μια χαρα τα δυνατα του εβαλε στο πρωτο ματς και πιστευω οτι θα συνεχισει να το κανει .Και φυσικα οι λιγοτερο γνωστοι ,ειναι αυτοι που τα δινουν ολα για να αναδειχτουν και να ανοιξουν τους μεταγραφικους τους οριζοντες (οπως ο Καρλος Τεβεζ το 2006 που μια χρονια μετα πηγε Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ) .
Οσο για τα ως τωρα αγωνιστικα ,τα ωραια ματς για μενα ηταν το Γερμανια - Αυστραλια (Ημουν επιφυλακτικος οτι το σκορ ηταν τετοιο λογω αδυναμου αντιπαλου ,αλλα το ματς με την Σερβια εδειξε οτι αυτη η ομαδα μπορει να παιξει πολυ καλη μπαλα και ανοιγει το παιχνιδι της και δινει ευκαιριες και σε νεα ταλεντα ) , Γερμανια - Σερβια , αν ο διαιτητης δεν ηταν τοσο υπερβολικος με τον Κλοζε πιστευω θα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα για τους Γερμανους ,αλλα κατα τα αλλα πολυ καλο παιχνιδι απο Κρασιτς και Γιοβανοβιτς (για μενα ο πρωτος ειναι απο τα πιο καυτα ονοματα στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη ) και τελος το ΗΠΑ - Σλοβενια , οπου και παλι ο διαιτητης που κατα τη γνωμη μου εχει αντιπαθεια κατα των Αμερικανων δεν εξηγειται αλλιως, δεν αφησε να γινει η μεγαλη ανατροπη .
Προσωπικα εχω πιστη ακομα στην Αγγλια ( ειναι η ομαδα που υποστηριζω και εχω παιξει και 3 κατοσταρικα να το σηκωσει ) ,γιατι πολλες φορες οταν η προκριση απο τον ομιλο γινεται λιγο πολυ με το ζορι ,η ομαδα μπορει να δειξει ενα εντελως διαφορετικο προσωπο στη συνεχεια της διοργανωσης .Το υλικο το εχει ,ισως αντιμετωπιζει προβλημα συννενοησης μεταξυ μερικων παικτων (οπως Τζεραρντ - Λαμπαρντ που αναφερθηκε και πιο πανω ) αλλα και προβλημα προπονητη γιατι κι εμενα το ματι ο Καπελο δεν μου το γεμιζει καθολου και εχει απογοητευσει κι αυτος ως τωρα , αλλα μια νικη στη Σλοβενια μπορει να την κανει , οχι να μεινει εξω η Αγγλια απο τους ομιλους απο την Σλοβενια δηλαδη ,δεν το θελει ουτε ο Θεος ...
Οσο για τα ως τωρα αγωνιστικα ,τα ωραια ματς για μενα ηταν το Γερμανια - Αυστραλια (Ημουν επιφυλακτικος οτι το σκορ ηταν τετοιο λογω αδυναμου αντιπαλου ,αλλα το ματς με την Σερβια εδειξε οτι αυτη η ομαδα μπορει να παιξει πολυ καλη μπαλα και ανοιγει το παιχνιδι της και δινει ευκαιριες και σε νεα ταλεντα ) , Γερμανια - Σερβια , αν ο διαιτητης δεν ηταν τοσο υπερβολικος με τον Κλοζε πιστευω θα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα για τους Γερμανους ,αλλα κατα τα αλλα πολυ καλο παιχνιδι απο Κρασιτς και Γιοβανοβιτς (για μενα ο πρωτος ειναι απο τα πιο καυτα ονοματα στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη ) και τελος το ΗΠΑ - Σλοβενια , οπου και παλι ο διαιτητης που κατα τη γνωμη μου εχει αντιπαθεια κατα των Αμερικανων δεν εξηγειται αλλιως, δεν αφησε να γινει η μεγαλη ανατροπη .
Προσωπικα εχω πιστη ακομα στην Αγγλια ( ειναι η ομαδα που υποστηριζω και εχω παιξει και 3 κατοσταρικα να το σηκωσει ) ,γιατι πολλες φορες οταν η προκριση απο τον ομιλο γινεται λιγο πολυ με το ζορι ,η ομαδα μπορει να δειξει ενα εντελως διαφορετικο προσωπο στη συνεχεια της διοργανωσης .Το υλικο το εχει ,ισως αντιμετωπιζει προβλημα συννενοησης μεταξυ μερικων παικτων (οπως Τζεραρντ - Λαμπαρντ που αναφερθηκε και πιο πανω ) αλλα και προβλημα προπονητη γιατι κι εμενα το ματι ο Καπελο δεν μου το γεμιζει καθολου και εχει απογοητευσει κι αυτος ως τωρα , αλλα μια νικη στη Σλοβενια μπορει να την κανει , οχι να μεινει εξω η Αγγλια απο τους ομιλους απο την Σλοβενια δηλαδη ,δεν το θελει ουτε ο Θεος ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις