Επισκέπτης
Ενταξει,το πηρανε το'66-αλλα παιζανε εδρα.τους ειδες εσυ σε καμια διοργανωση να προκοβουν;
Οι απολυτοι losers ειναι οι Σπανιολοι.
Ενταξει,το πηρανε το'66-αλλα παιζανε εδρα.τους ειδες εσυ σε καμια διοργανωση να προκοβουν;
Την έδινε στο 6.00 όταν ήταν 0-1...Ελα μωρή Γκάνα κάνε την ολική επαναφορά
Και το 2008 ποιος το σήκωσε το ΕURO???Ενταξει,το πηρανε το'66-αλλα παιζανε εδρα.
Οι απολυτοι losers ειναι οι Σπανιολοι.
Eμ...Την έδινε στο 6.00 όταν ήταν 0-1...
Στατιστική σπούδασες χαχανούλη???καθε μερα τα ιδια τα εγραψα τι να τα ξαναγραφω!!!! θα γελανε μαζι με εμενα και ολοι οι μαθηματικοι και οσοι ξερουν στειχιοδη για την στατιστικη!!!!!!!! κριμα παντως για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο καταντια!!!!!
αδερφε οχι!!!!!!!!! μπρικια κολαο ρουμανικα μολδαβικα και ουκρανικα εσι??Στατιστική σπούδασες χαχανούλη???
Κάτι προβατάκια εδώϊα παραπέρα βόσκω αλλά όσο να΄ναι λίγη ορθογραφία ξέρω...αδερφε οχι!!!!!!!!! μπρικια κολαο ρουμανικα μολδαβικα και ουκρανικα εσι??
Για το παγκοσμιο λεω φιλε.Και το 2008 ποιος το σήκωσε το ΕURO???
Δεν γίνεται μια ομάδα να είναι loser για τα παγκόσμια και στα Γιουρο και τα προκριματικά να πετάει φωτιές...Για το παγκοσμιο λεω φιλε.
αδερφε σε παρακολουθο αρκετα αμα θελεις να τσακονεσαι οπως κανεις καθε μερα και να βριζεις υπαρχει και το γυπαιδο και τα σπιτια κτλ φιλικα παντα!!!!! γραφω απο ρουμανικο πληκτροκογιο με μετατροπεα για την συνταξη και την ορθογραφια συγνωμη !!! πουτανα ξενιτιαΚάτι προβατάκια εδώϊα παραπέρα βόσκω αλλά όσο να΄ναι λίγη ορθογραφία ξέρω...
Μας έχεις τρελάνει στο σπαμ ΕΛΕΟΣ!!!
Υπαρχει και η Αγγλια του ξενοφερμενου κοουτς,για το παρον τουρνουα τουλαχιστον.Δεν γίνεται μια ομάδα να είναι loser για τα παγκόσμια και στα Γιουρο και τα προκριματικά να πετάει φωτιές...
Θα δουμε στην συνεχεια,αλλα η Ιστορια-που και εσυ επισημαινεις-ειναι εναντιον της.Για δεκαετίες συμφωνώ ότι ήταν λούζερ σε όλες τις διοργανώσεις...
Επειδή έχασε την πρώτη αγωνιστική από την Ελβετία δεν σημαίνει ότι είναι και λούζερ...
Ακου αδερφέ,εδώ μέσα μπαίνω για το χαβαλέ μου και μόνο...αδερφε σε παρακολουθο αρκετα αμα θελεις να τσακονεσαι οπως κανεις καθε μερα και να βριζεις υπαρχει και το γυπαιδο και τα σπιτια κτλ φιλικα παντα!!!!! γραφω απο ρουμανικο πληκτροκογιο με μετατροπεα για την συνταξη και την ορθογραφια συγνωμη !!! πουτανα ξενιτια
Η Αγγλία είναι μακράν η πιο λούζερ ομάδα έβερ κατ'εμέ...Υπαρχει και η Αγγλια του ξενοφερμενου κοουτς,για το παρον τουρνουα τουλαχιστον.
Και στην τελικη η μπαλα ειναι στρογγυλη,και η μυστηρια κανουργια της Adidas αερομπαλα.Θα δουμε στην συνεχεια,αλλα η Ιστορια-που και εσυ επισημαινεις-ειναι εναντιον της.
Να πω εδω οτι την Ολλανδια π.χ. ΔΕΝ την θεωρω loser σε καμμια περιπτωση-αδικημενη καταφωρα ΝΑΙ.
αδερφε εγω ουτε σε εκρινα ουτε σε κατηγορια σε εβαλα ουτε ειρωνευτικα κανεναν τωρα τι δε σου παει καλα ειναι δικοσου θεμα !!!Ακου αδερφέ,εδώ μέσα μπαίνω για το χαβαλέ μου και μόνο...
Σε κάτι βρωμοπουστράκια και κλωνάρια τα χώνω και θα συνεχίσω να τα χώνω...
Οπως επίσης σε κάποιους που μπαίνουν σε διάφορα θέματα και το μόνο που κάνουν είναι να ειρωνεύονται τους άλλους και να σπαμάρουν ανελέητα...
(εσύ ανήκεις στη τελευταία κατηγορία)
Για το πληκτρολόγιο και την ορθογραφία...ΠΑΣΟ...
Σου έγραψα και πριν...αδερφε εγω ουτε σε εκρινα ουτε σε κατηγορια σε εβαλα ουτε ειρωνευτικα κανεναν τωρα τι δε σου παει καλα ειναι δικοσου θεμα !!!
ουτε ζιτησα την γνωμη σου ουτε και με αφοραΣου έγραψα και πριν...
Κάνε μια αναδρομή και διάβασε τα ποσταρίσματά σου τις τελευταίες μέρες στο θρεντ του στοιχήματος αλλά και στο παρών θρεντ και θα καταλάβεις τι εννοώ...
Αν πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις ,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Αυτά και τέλος από μένα...