Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ξεκουραζεται ο Μεσι; Ελπιδες η Ελλαδα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αναλυση ενος αναγνωστη του τσουνη για την αγγλια...
αρκετα σωστη τη βρισκω...

«…Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η Εθνική ομάδα της Αγγλίας καί επειδή ξέρω ότι έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα, θα ήθελα να πώ κάποια πραγματάκια για την ενδεκάδα που κατεβάζει ο Καπέλο επειδή σκαμπάζω από Premier League καθώς την παρακολουθώ πολύ στενά τα τελευταία χρόνια.

Για εμένα ο Καπέλο τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ξεροκέφαλος καί κάνει σπασμοδικές κινήσεις. Δέν επιλέγει ενδεκάδα βάσει φόρμας καί φετινής προσφοράς παικτών αλλά βάσει ονομάτων καί παλαιότερης προσφοράς καί αυτό σαφώς είναι λάθος.

Πρώτα απ' όλα στο τέρμα είναι έγκλημα να βάζεις 39χρονο κίπερ που έχει φάει τα ψωμιά του, δέν έχεις να περιμένεις κάτι στο μέλλον από αυτόν ενώ καί στο παρελθόν έχει κάνει πολλές γκέλες. Φυσικά μιλάω για τον James. Δέν φέρει ευθύνη σήμερα αλλά δέν είχε σαφώς καί την δύσκολη φάση. Επίσης έγκλημα να βάζεις τον Green που δέν λέω ότι είναι κακός κίπερ σε καμία περίπτωση αλλά με την ομάδα του φέτος είχαν κάκιστη χρονιά καί σε καμία περίπτωση δέν έβγαλε μάτια με την απόδοσή του. Αυτός που πραγματικά εντυπωσίασε με την απόδοσή του καθόλη την διάρκεια του έτους ήταν ο Hart ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του (23) δείχνει μεγάλη σοβαρότητα στο παιχνίδι του, ήταν εξαιρετικός όπως είπα στην αγωνιστική περίοδο ενώ βάζοντάς τον, τον 'κερδίζεις' σάν παίκτη  για πολλά χρόνια.

Στην άμυνα δέν έχω καμία αντίρρηση για G. Johnson, Terry καί A. Cole αλλά από την στιγμή που δέν έχεις λόγο τραυματισμού τους κανονικούς παρτενέρ του Terry τούς Ferdinand ή L. King τότε αναγκαστικά άν είσαι λογικός άνθρωπος πάς στον πιό φορμαρισμένο διαθέσιμο παίκτη. Αυτός δέν είναι άλλος από τον 26χρονο M. Dawson της Τόττεναμ ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου, ήταν εξαιρετικός φέτος αφού πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του ενώ ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς για την ομάδα του (καί ομάδα μου) η οποία μήν ξεχνάμε φέτος έκανε την καλύτερη χρονιά της από δημιουργία Premier League ενώ προκρίθηκε καί στο ερχόμενο Champions League. Δέν λέω καλός καί χρυσός ο έμπειρος Carragher αλλά ούτε αυτός έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα ενώ καί η ομάδα του η Λίβερπουλ έκανε μία από τις χειρότερες παρουσίες της στο πρωτάθλημα.

Στο κέντρο τώρα ακόμα και οι πέτρες έχουν καταλάβει πλέον ότι Gerrard καί Lampard δέν μπορούν να συνυπάρξουν στην μεσαία γραμμή της Αγγλίας. Και όμως ο Καπέλο εκεί, τα δικά του. Επίσης, παρότι αναγνωρίζω ότι ο Gerrard έχει προσφέρει πολλά στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα, φέτος ήταν φάντασμα του εαυτού του και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε το μεγάλο του όνομα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς φταίει (προφανώς κάτι θα είναι στην προσωπική του ζωή εξού και κάτι μπουνίδια σε πάμπς και τέτοιες καταστάσεις από αυτόν) αλλά με την κάκιστη εμφάνιση του όλη την χρονιά ήταν ένας από τους λόγους της πολύ κακής πορείας της Λίβερπουλ φέτος. Άρα ένας από τους δύο πρέπει να μείνει εκτός Εθνικής, και από την στιγμή που ό Λαμπάρντ έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος αλλά και η ομάδα του κατέκτησε την Premier League, τότε αυτός πρέπει να είναι ο Gerrard.

Τώρα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, εκεί και αν έχουμε δεί αλχημείες από τον Καπέλο. Τι αριστερό winger είδα τον Gerrard χωρίς επιτυχία, τί προσπάθεια του Καπέλο να βαφτίσει τον Wright-Philips αριστερό winger χωρίς ο άνθρωπος να μπορεί να παίξει από αριστερά αφού είναι κλασσικός δεξιοπόδαρος και να προσπαθεί να συγκλίνει μόνο με το δεξί πόδι χάνοντας πολύ σε αποτελεσματικότητα. Εγώ ξέρω και έχω δεί τον J. Cole τον οποίο δεν έχει εμπιστευθεί καθόλου, στην Τσέλσι να παίζει με μεγάλη επιτυχία στην θέση αυτή ενώ είναι τέτοια η φύση του παίκτη που δίνει πολύ ταχύτητα και ενέργεια στο παιχνίδι του παρασύροντας έτσι όλη την ομάδα.

Έτσι καταλήγω ότι πρέπει να έχει τον παικταρά Barry μπροστά από την αμυντική διάταξη της Αγγλίας σαν αμυντικό χάφ, τον J. Cole στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, τον ταχύτατο και εκρηκτικό Lennon στο δεξί άκρο ενώ τον Lampard προωθημένο πίσω από τους επιθετικούς για να τους δίνει βοήθειες. Θα μπορούσε δηλαδή για παράδειγμα ο Καπέλο να χρησιμοποιήσει ρόμβο στο κέντρο αξιοποιώντας στο μέγιστο την δυνατότητα κάθε παίκτη του.

Τώρα στην επίθεση από την στιγμή που δεν τραβάει ο Rooney, θα μπορούσε να εμπιστευθεί το δίδυμο Crouch – Defoe που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά αφού αγωνίζονται μαζί για αρκετά χρόνια τώρα με μεγάλη επιτυχία ενώ ο καθένας τους γνωρίζει την θέση του πάρα πολύ καλά. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο συνδυασμό δυο παικτών απαιτείται από τις ανάγκες του αγώνα μεταξύ των Rooney, Crouch και Defoe.

Όσον αφορά για αλλαγές, όταν ο J. Cole κουραστεί ο παίκτης που μπορεί να παίξει, όπως το έχει κάνει πολύ καλά στην Άστον Βίλλα, στην θέση του είναι ο J. Milner ένας πολυσύνθετος και εξαιρετικός παίκτης μόλις στα 24 του που παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του έχει χρόνια εμπειρία από την Premier League. Όταν κουραστεί ο Lennon ό παίκτης που του μοιάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού και που είναι πάρα πολύ καλός και αυτός είναι ο Wright-Philips ενώ στην επίθεση μπορεί να κάνει όποιον συνδυασμό ανέφερα παραπάνω.

Ζητώ συγγνώμη που κούρασα με το τόσο μεγάλο κείμενο αλλά έπρεπε να το γράψω για να τα βγάλω από μέσα μου….»

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι καλή μπαλίτσα από Αμερικάνους!Έχουνε κλέψει τις εντυπώσεις για την ώρα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η εξήγηση για την κουτουλιά του Ζιντάν:
zizou.gif

Οδηγίες για χρήση βουβουζέλας ανάλογα με τη φάση του αγώνα:

vuvuzelainstructions.jpg

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ξεκουραζεται ο Μεσι; Ελπιδες η Ελλαδα!

Εγω αν ημουν προπονητης δεν θα ρισκαρα να τον βαλω απεναντι στα σκεπαρια που εχει η ελλαδα και να τον χάσω απο κρισιμα παιχνιδια
Αλλα εγω βασικα θέλω να παιξει για να δουμε πως θα αντιδράσει η αμυνα μας... να δουμε κανα ζεμπεκικο  :rockon:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
δύσκολα η βραζιλία απόψε :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Τα κορακια το απογευμα με τους φρατελους μαλακιστηκαν χοντρα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:tired:
παρα πολυ κακο παιχνιδι με τους βραζιλιανους να χουν χασει το κεντρο(λογικο αν σκεφτεις οτι εχουν μελο-σιλβα και οι αλλοι τρεχαντηρια εμπουε-τουρε κλπ),αλλα και τους μαυρους να'ναι τελειως ασυνδετοι και ανυπαρκτοι στο δημιουργικο παιχνιδι...ενα γκολ κατα ενα μεγαλο ποσοστο τυχερο ως τωρα κανει τη διαφορα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε πούστη μου ειναι που ειναι οι αφρικανικες ομαδες κομπλεξικες και ανυπαρκτες επιθετικα ενω εχουν απιστευτα οπλα για να κανουν επιθετικο παιχνιδι(βλεπε γιαγια τουρε,ντρογκμπά κλπ...)με αντιπαλα χαφ τωρα τον ζιλμπερτο και τον μελο,εχουν και αυτον τον γαμπρο τον ερικσον στον παγκο...τί περιμενουν τωρα οι μαυρες γαζελες με δαυτονα?μαπα η ακτη,απελπισια να την βλεπεις....όπως και η βραζιλια αλλωστε...τερμα το καλο φουτεμπολ που βλεπαμε καποτε...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε πούστη μου ειναι που ειναι οι αφρικανικες ομαδες κομπλεξικες και ανυπαρκτες επιθετικα ενω εχουν απιστευτα οπλα για να κανουν επιθετικο παιχνιδι(βλεπε γιαγια τουρε,ντρογκμπά κλπ...)με αντιπαλα χαφ τωρα τον ζιλμπερτο και τον μελο,εχουν και αυτον τον γαμπρο τον ερικσον στον παγκο...τί περιμενουν τωρα οι μαυρες γαζελες με δαυτονα?μαπα η ακτη,απελπισια να την βλεπεις....όπως και η βραζιλια αλλωστε...τερμα το καλο φουτεμπολ που βλεπαμε καποτε...

και εχεις και τον θεοφιλοπουλο απο το 5ο λεπτο να σου λεει εχει μπλοκαρει το ρυθμο της βραζιλιας η ακτη.αφου βαριουνται και οι 2 ποιος ρυθμος?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
+1
εγω εχει παγκο το ζερζινιο που ταν ο καλυτερος με την πορτογαλια :jerking:
εχουν παρει το κεντρο(λογικο αν σκεφτεις τα αργοκινητα καραβια που'χουν απεναντυ τους)
και δε ξερουν τι να το κανουν..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εν τω μεταξυ ο φαμπιανο εκανε 7 χερια και το γκολ μετρησε κανονικα.. :2funny:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λεπτομεριες τωρα τυπε μου
σιγα :2funny:

ναι τυπε λεπτομεριες...το ειδατε το σκηνικο με τον διαιτητη τι του ειπε του φαμπιανο?λοοοοοοοοοοοοοοοολλλ
ατιμουλικοοοο με το χερι την κατεβασες ;)κι ο κοσμακης χανει τα φραγκα του μ αυτες τις μαλακιες!!!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι τυπε λεπτομεριες...το ειδατε το σκηνικο με τον διαιτητη τι του ειπε του φαμπιανο?λοοοοοοοοοοοοοοοολλλ
ατιμουλικοοοο με το χερι την κατεβασες ;)κι ο κοσμακης χανει τα φραγκα του μ αυτες τις μαλακιες!!!

με προλαβες...μαλλον θα χει φορτωσει τον 1 ο κορακας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μιλαμε θα τους γαμησει ολους η βραζιλια....ποια γερμανια και πρασινα αλογα;

χαλαρα.... :sunglasses: