You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ελεος ρε πουστη μου ελεος!!!!
7-0 στο 89'....
ξεκολιασμα λεμε
εβρεχε συνεχως-εβρεχε και γκολ,τα κακομοιρα τα
μικρακιτρινανθρωπακια!!!!
Ρε μπας και βαλαν και αλλο οι πορτογαλλοι στο 90';;;
κατσε να παω να δω
ρε μουνακια πορτογαλλοι,Ελλαδαρα που σας χρειαζεται να κλαει το στρακι
παλι.....
7-0 στο 89'....
ξεκολιασμα λεμε
εβρεχε συνεχως-εβρεχε και γκολ,τα κακομοιρα τα
μικρακιτρινανθρωπακια!!!!
Ρε μπας και βαλαν και αλλο οι πορτογαλλοι στο 90';;;
κατσε να παω να δω
ρε μουνακια πορτογαλλοι,Ελλαδαρα που σας χρειαζεται να κλαει το στρακι
παλι.....
Ούτε ψύλλος στον κόρφο των ΒορειοΚορεατών δεν θέλω να είμαι όταν θα γυρίσουν πίσω ....Από στρατόπεδα συγκέντρωσης,μέχρι εκτέλεση τους βλέπω!
Πάντως κάτι τέτοια παιχνίδια στο Μουντιάλ,είναι κυριολεκτικά διακωμώδηση του αθλήματος...Κρίμα να συμμετάσχουν τέτοιες χώρες και να είναι έξω η Ουκρανία,η Ρωσία,η Σουηδία,η Πολωνία κτλ...
Πάντως κάτι τέτοια παιχνίδια στο Μουντιάλ,είναι κυριολεκτικά διακωμώδηση του αθλήματος...Κρίμα να συμμετάσχουν τέτοιες χώρες και να είναι έξω η Ουκρανία,η Ρωσία,η Σουηδία,η Πολωνία κτλ...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η Σουηδία έχει κανέναν Σουηδό στην 11άδα πλην του Μέλμπεργκ;Ούτε ψύλλος στον κόρφο των ΒορειοΚορεατών δεν θέλω να είμαι όταν θα γυρίσουν πίσω ....Από στρατόπεδα συγκέντρωσης,μέχρι εκτέλεση τους βλέπω!
Αλλιώς δεν της αξίζει να είναι σε Μουντιάλ (ο Ιμπραΐμοβιτς είναι Βόσνιος/Κροάτης και ο Μαϊστόροβιτς Σέρβος).
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σιγά μη ξαναδουν το φως του ήλιου ποτέ αυτοί,θα εξαφανιστούν πάραυταΟύτε ψύλλος στον κόρφο των ΒορειοΚορεατών δεν θέλω να είμαι όταν θα γυρίσουν πίσω ....Από στρατόπεδα συγκέντρωσης,μέχρι εκτέλεση τους βλέπω!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα παραλές λίγο φίλεΗ Σουηδία έχει κανέναν Σουηδό στην 11άδα πλην του Μέλμπεργκ;
Αλλιώς δεν της αξίζει να είναι σε Μουντιάλ (ο Ιμπραΐμοβιτς είναι Βόσνιος/Κροάτης και ο Μαϊστόροβιτς Σέρβος).
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είμαστε κι εμείς ρε γαμώτο...Ούτε ψύλλος στον κόρφο των ΒορειοΚορεατών δεν θέλω να είμαι όταν θα γυρίσουν πίσω ....Από στρατόπεδα συγκέντρωσης,μέχρι εκτέλεση τους βλέπω!
Αν τολμήσει καμμια τέτοια ομάδα να πάρει αποτέλεσμα από φαβορί...κατευθείαν στημένο!
Αν βάλει γκολ στο 90' και μειώσει όπως με την Βραζιλία και γίνει όβερ...βρωμάει!
Αν φάει ταρίφα...διακωμώδηση!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εντάξει παίζει ο Μέσι γιατί φοβόμουν μη δεν παίξει
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ποιους θα κατεβασει τελικα αυριο..? να ξερουμε τι να παρουμε για τα τεμαχια, σακουλα τσουβαλι φορτηγακι..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μπορεί να φάγαμε 7 παστέλια αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Συντρίβουμε τον αντίπαλο στο επόμενο ματς και βουρ για τελικό με Μπουρκίνα Φάσο.
Συντρίβουμε τον αντίπαλο στο επόμενο ματς και βουρ για τελικό με Μπουρκίνα Φάσο.
Ενώ η Γερμανία παίζει με Γερμανούς ε;Άμα το πας έτσι,κι ο Νίνης δεν είναι 100% Έλληνας...Η Σουηδία έχει κανέναν Σουηδό στην 11άδα πλην του Μέλμπεργκ;
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ούτε 99% μη σου πω,ούτε 98 %Ενώ η Γερμανία παίζει με Γερμανούς ε;Άμα το πας έτσι,κι ο Νίνης δεν είναι 100% Έλληνας...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ok, έχεις δίκιο
Το θέμα δεν είναι αν "έχω δίκιο", "εχεις δίκιο" ή όχι...
Το θέμα είναι να εκθέτουμε την άποψή μας με ειλικρίνεια και ευπρέπεια, χωρίς άγχος να πείσουμε...
Βασικές αρχές διαλόγου δηλαδή...
Μόλις το καταλάβεις, ξανασυζητάμε
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Σε λίγο θα κουβαλήσουν και διαιτητές από τα Νησιά του Πάσχα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για το μπάσκετ της Γερμανίας δεν το συζητάω καν. Νοβίτσκι και 5 μαύροι ήταν η ομάδα τελευταία φορά που τους είδα.Ενώ η Γερμανία παίζει με Γερμανούς ε;Άμα το πας έτσι,κι ο Νίνης δεν είναι 100% Έλληνας...
Τελευταία πρέπει να παίζουν περισσότεροι γερμανοί.
Και στο ποδόσφαιρο αρκετοί ξένοι, πρωτοκλασσάτοι κιόλας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις