Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εδώ...???![]()
![]()
Έχουνε αφηνιάσει με το Μουντιάλ...που ήταν κρυμμένοι τόσο καιρό?
Εδώ...???![]()
![]()
Έχουνε αφηνιάσει με το Μουντιάλ...που ήταν κρυμμένοι τόσο καιρό?
Ωπα...Να οι Αστραλοί...
τα λεγα γωΝα οι Αστραλοί...
Γιατί γελάς?Παντού έπεφτε το διπλό της Αστραλίας τις τελευταίες ώρες...
Κάτι ερωτήσεις που κάνεις κι εσύ ρε λακαμά...Γιατί γελάς?Παντού έπεφτε το διπλό της Αστραλίας τις τελευταίες ώρες...
Γιατί γελάς?Παντού έπεφτε το διπλό της Αστραλίας τις τελευταίες ώρες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αυτό σε πείραξε εσένα...Ρε παιδια υπαρχει νημα για το κωλοστοιχημα αλλου.
Για μπαλα γραφουνε εδω.
εγω αδερφε δεν επεξα το ειπα ουτε ασχολουμε με τα λιβε για πσιλικατζιδες ουτε θελω να σου αποδειξω κατι απλα μου αρεσει να επαλιθευομαι!!!!!! παλι τα ιδια κοκινι και γκολ!!!!!! ρε γαμωτο κατι σιμτωσειςTo goal/goal το έπαιξες ρε χαμογελαστέ?![]()
![]()
![]()
Σαν τι λες δλδ.,να με πειραξε?Ναι αυτό σε πείραξε εσένα...
τους ειδες εσυ σε καμια διοργανωση να προκοβουν;Ρε παιδια υπαρχει νημα για το κωλοστοιχημα αλλου.
Για μπαλα γραφουνε εδω.
ΥΓ Μ'αρεσει που η Αγγλια δινοταν και ως φαβορι για την κουπα πριν ξεκινησει το τουρνουατι ειχε ευκολη,λεει,πορεια και τα ρεστα...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΙΩΤΕΣ.
Που επαληθεύτηκες?Απαγορεύεται να κερδίσει η Γκάνα πέναλτυ?Εσύ ότι και να γίνει θα το βγάλεις στημένο...εγω αδερφε δεν επεξα το ειπα ουτε ασχολουμε με τα λιβε για πσιλικατζιδες ουτε θελω να σου αποδειξω κατι απλα μου αρεσει να επαλιθευομαι!!!!!! παλι τα ιδια κοκινι και γκολ!!!!!! ρε γαμωτο κατι σιμτωσεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα στησίματα και το στοίχημα έχουνε σχέση με το ποδόσφαιρο!Εδώ έχετε γαμήσει όλα τα θρεντ με πραγματικά άσχετες κουβέντες...Σαν τι λες δλδ.,να με πειραξε?
Ειστε off topic,αυτο ειναι ολο.
Ελα μωρή Γκάνα κάνε την ολική επαναφοράΩπα...
Τώρα είναι ότι πρέπει για live...