ΥΓ Μ'αρεσει που η Αγγλια δινοταν και ως φαβορι για την κουπα πριν ξεκινησει το τουρνουατι ειχε ευκολη,λεει,πορεια και τα ρεστα...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΙΩΤΕΣ.
εγω αδερφε δεν επεξα το ειπα ουτε ασχολουμε με τα λιβε για πσιλικατζιδες ουτε θελω να σου αποδειξω κατι απλα μου αρεσει να επαλιθευομαι!!!!!! παλι τα ιδια κοκινι και γκολ!!!!!! ρε γαμωτο κατι σιμτωσεις
ΥΓ Μ'αρεσει που η Αγγλια δινοταν και ως φαβορι για την κουπα πριν ξεκινησει το τουρνουατι ειχε ευκολη,λεει,πορεια και τα ρεστα...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΙΩΤΕΣ.
εγω αδερφε δεν επεξα το ειπα ουτε ασχολουμε με τα λιβε για πσιλικατζιδες ουτε θελω να σου αποδειξω κατι απλα μου αρεσει να επαλιθευομαι!!!!!! παλι τα ιδια κοκινι και γκολ!!!!!! ρε γαμωτο κατι σιμτωσεις
κατι σχετικο με το Μουντιαλ αλλα συγκεκριμενα με τις μεταδοσεις στην TV...
αυτα τα παιδακια που μεταδιδουν τους αγωνες τι γνωσεις ,εμπειρια και σπουδες έχουν? με κρατικα λεφτα πληρωνονται ε?
τζαμπα ταξιδακι Αφρικα ? χμ...ΣΑΦΑΡΙ κλπ χμ...καλα περνανε...αλλα αραγε με τι κριτηριο τους παιρνουν? γιατι σιγουρα στα 25 πχ εεε δεν προλαβαινεις να μαθεις και πολλα απο βαθυ ποδοσφαιρο