Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ολλανδια  :2funny: :2funny: χ ξερο και λογο στοιχιματοκουβα  ιαπονια ολε!!!!!!!!!
λιγο στατιστικη αμα ξερεις πρεπει να καταλαβενεις οτι ειναι αδυνατο μαθηματικα  ολα τα φαβορι εκτος αργεντινης να πατωσαν!!!  οπως επισης αδυνατο στατιστικα  ολα τα παιχνιδια στο στοιχημα οπου επεξε ο πολις ο κοσμος με τους μεγαλους τσιρους  να ειρθανε κουβας και τελος  ξαφνικα ολα τα μεγαλα αστερια του πλανητη να ξεχασαν τιν μπαλα που ξερουν καλα ρε πουστη τοσω βλητα  :uglystupid: :uglystupid: εχουμε καταντησει οι ελληνες :headbang: :headbang:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
λιγο καθυστερημενο, αλλα δεν μπορω να μην το γραψω...
την Τεταρτη, την ωρα που αρχιζε Ισπανια-Ελβετια, ημουν στο bourdela και εθεσα ενα "κουιζ" για τους συναγωνιστες: "γιατι δεν τραγουδαει κανενας ισπανος την ωρα του εθνικου υμνου"...
η απαντηση ειναι "διοτι δεν εχει στιχους, μονο μουσικη"... Εξυπνοι οι ισπανοι, ειμαστε καμμια 10ρια διαφορετικες εθνοτητες, καποιες ζητουν ανεξαρτησια, δεν βαλανε λογια στον εθνικο τους υμνο για να μην προκαλουν παθη...
το ιδιο βραδυ, στην εκπομπη της ΝΕΤ, ο Κατσαρος μιλουσε επι 10' για την "αναισθησια" των ισπανων ποδοσφαιριστων την ωρα του υμνου!!! μα καλα, ελεγε, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν τραγουδαει? και καλα Πουγιολ, Τσαβι κλπ. ειναι καταλανοι... οι υπολοιποι γιατι δεν τραγουδανε? κοιταξτε τον Κασιγιας, τον Σερτζιο Ραμος, κοιταξτε και στον παγκο! κανενας δεν τραγουδαει τον εθνικο υμνο!!!
για να καταλαβουμε ποιους πληρωνουμε...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
την Τεταρτη, την ωρα που αρχιζε Ισπανια-Ελβετια, ημουν στο bourdela και εθεσα ενα "κουιζ" για τους συναγωνιστες: "γιατι δεν τραγουδαει κανενας ισπανος την ωρα του εθνικου υμνου"...
η απαντηση ειναι "διοτι δεν εχει στιχους, μονο μουσικη"... Εξυπνοι οι ισπανοι, ειμαστε καμμια 10ρια διαφορετικες εθνοτητες, καποιες ζητουν ανεξαρτησια, δεν βαλανε λογια στον εθνικο τους υμνο για να μην προκαλουν παθη...
το ιδιο βραδυ, στην εκπομπη της ΝΕΤ, ο Κατσαρος μιλουσε επι 10' για την "αναισθησια" των ισπανων ποδοσφαιριστων την ωρα του υμνου!!! μα καλα, ελεγε, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν τραγουδαει? και καλα Πουγιολ, Τσαβι κλπ. ειναι καταλανοι... οι υπολοιποι γιατι δεν τραγουδανε? κοιταξτε τον Κασιγιας, τον Σερτζιο Ραμος, κοιταξτε και στον παγκο! κανενας δεν τραγουδαει τον εθνικο υμνο!!!
αδερφε οπος στην πολιτικη οι διμοσιογραφομαλακες εξιπερετουν τα αφεντικα τους ετσι και στον αθλητισμο !!! ολοι οι καθηστεριμενοι διμοσιογραφοι στις καλες τις θεσης για να μας λενε οτι θελουν τα λαμογια !!!!  στοχος ειναι τα λευτα !!!  μου το ειπε και ι μαμα :2funny: :2funny: τραλα λα λαλα λα οι μπουκ  μας εχουν παρει τα σοβρακα στο στοιχιμα οι διμοσιογραφοι μας λενε την ιστορια της ολλανδιας για να την πεξουμε :fuck2: :fuck2:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ειλικρινα μου την σπαει πολυ περισσοτερο να ξερω οτι πληρωνω απο την τσεπη μου Κατσαρους, Πουρουπουπου κλπ., παρα να ξερω οτι ενας υπουργος λαδωθηκε... στο κατω κατω αυτα δεν βγηκαν απ'την τσεπη μου...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αυτό είναι το λιγότερο φίλε!Μακάρι να έφτανε μέχρι εκεί η ασχετοσύνη τους...
Βέβαια ο  γιος του τρομπόνια δεν τολμάει να αναρρωτηθεί γιατί ο Ανατολάκης και 1-2 ακόμα διεθνείς δεν τραγουδάνε τον ύμνο...αλλά εκεί δεν τον παίρνει να χάσει την πελατεία...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
13
Πόντοι
16
Μεχρι τωρα το μουντιαλ ειναι πολυ βαρετο, εκτος απο το πρωτο παιχνιδι της Γερμανιας που ειναι η εξερεση παντα.
Πολυ στατικο το παιχνιδι με παρα πολυ κουρασμενους παιχτες που κυριως ειναι οι αστερες των ομαδων

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ειλικρινα μου την σπαει πολυ περισσοτερο να ξερω οτι πληρωνω απο την τσεπη μου Κατσαρους, Πουρουπουπου κλπ., παρα να ξερω οτι ενας υπουργος λαδωθηκε... στο κατω κατω αυτα δεν βγηκαν απ'την τσεπη μου...
ναι αλλα ο υπουργος λαδοθικε για να πουλησει το κρατος!!!  το  οποιο εσυ το πληρωνεις και αυτο :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ναι αλλα ο υπουργος λαδοθικε για να πουλησει το κρατος!!!  το  οποιο εσυ το πληρωνεις και αυτο :2funny: :2funny:
σωστο κι αυτο, απλα το ανεφερα για να τονισω ποσο εκνευριζομαι με ανθρωπους που ειναι τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο, αλλα δεν ενδιαφερονται να εξελιχθουν και να μαθουν για το αντικειμενο τους, διοτι ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεχρι τωρα το μουντιαλ ειναι πολυ βαρετο, εκτος απο το πρωτο παιχνιδι της Γερμανιας που ειναι η εξερεση παντα.
Πολυ στατικο το παιχνιδι με παρα πολυ κουρασμενους παιχτες που κυριως ειναι οι αστερες των ομαδων
:rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αφου τα περνουν απο το στοιχημα  αδερφε!!!!   μαλαισια πεζουν οι αστερες !!!! αμα τα περναν απο το γυπαιδο  θα τρεχαν σαν τον μπεν τσονσον συνεχεια :2funny: :2funny: θα τρογαν το χορταρι και θα κλαναν φωτιες και σιδερα που λενε και οι αγγλοι

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι προβλημα εχεις με το Κατσαρο και τον πουρουπουπου? θα προτιμουσες να ειναι αλλοι στη θεση τους? Μηπως θα προτιμουσες να μην υπηρχε σπηκαζ και να εβλεπες τους αγωνες στη μουγγα?
Τοσο πολυ σε ενοχλει ο απλος μισθος που παιρνουν ωστε θα προτιμουσες να κοπει αυτος παρα τα δισεκατομμμυρια που τσεπωνουν τα κυβερνητικα λαμογια με τους βιομηχανους φιλους τους?...

Πραγματι, μόνο ο πρωτος αγωνας της Γερμανιας ειχε φασεις συν βεβαια το β΄ημιχρονο της Εθνικης μας κοντρα στη Νιγηρια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γκολάρα η ομαδάρα,Σνάιντερ, λάθος του τερματοφύλακα των Ιαπώνων

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
davarits οι Ολλανδοί το έχουνε παίξει Χ/1 ή θα ισοφαριστούν?Τώρα πες...όχι μ.χ. προφήτης!  :2funny:

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σωστο κι αυτο, απλα το ανεφερα για να τονισω ποσο εκνευριζομαι με ανθρωπους που ειναι τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο, αλλα δεν ενδιαφερονται να εξελιχθουν και να μαθουν για το αντικειμενο τους, διοτι ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...
Νομιζα οτι το προβλημα με τον πουρουπουπου ειναι ο γελοιος τροπος που κανει μεταδοσεις(αναλογος του Σκουντη στο μπασκετ).
Ποια ειναι αυτα που δεν ενδιαφερθηκαν να μαθουν στο αντικειμενο τους? Το ποδοσφαιρο δεν ειναι καποια ιδιαιτερη επιστημη που εξελισσεται συνεχως.
Το μουντιαλ το παιρνει αναγκαστικα καθε φορα η κρατικη τηλεοραση, συνεπως το σπηκαζ γινεται απο δημοσιους υπαλληλους. Θεωρεις οτι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι θα εκαναν καλυτερο σπηκαζ?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
davarits οι Ολλανδοί το έχουνε παίξει Χ/1 ή θα ισοφαριστούν?Τώρα πες...όχι μ.χ. προφήτης!  :2funny:
αδερφε αμα διαβασεις τα προιγουμενα θα δεις οτι τα γραφω απο το πρωι συνηθως εγω  σιμερα δεν επεξα το ειπα απο χτες χ το βλεπω λογω κουβαδοστιχιματος μι σου πω και διπλο αν ερθει ασοος θα ειναι περιεργο μαλλον για να φαμε παραμιθα για να πονταρουμε τα στανταρ παλι ειπαμε σημερα και μεχρι τους 16 πουστια μεγαλλη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
αδερφε αμα διαβασεις τα προιγουμενα θα δεις οτι τα γραφω απο το πρωι συνηθως εγω  σιμερα δεν επεξα το ειπα απο χτες χ το βλεπω λογω κουβαδοστιχιματος μι σου πω και διπλο αν ερθει ασοος θα ειναι περιεργο μαλλον για να φαμε παραμιθα για να πονταρουμε τα στανταρ παλι ειπαμε σημερα και μεχρι τους 16 πουστια μεγαλλη
Καλά ας πιάσω εγώ το Χ-1 και κάτσε εσύ να παραμυθιάζεσαι! :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλά ας πιάσω εγώ το Χ-1 και κάτσε εσύ να παραμυθιάζεσαι! :grin:
καλα εγω παραμιθιαζομαι εσυ που πεζεις σημερα για πες μου και για τα αλλα δυο σημερινα μπας και αλλαξω γνομη και πεξω σημερα και παω ταμειο σαν και εσενα!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
καλα εγω παραμιθιαζομαι εσυ που πεζεις σημερα για πες μου και για τα αλλα δυο σημερινα μπας και αλλαξω γνομη και πεξω σημερα και παω ταμειο σαν και εσενα!!!
Έχω γράψει στο "στοίχημα" και δεν είπα ότι θα έρθει ότι παίζω εγώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom