Νέα

Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετώ και πάλι όλους. θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία....να μου πείτε γνώμες σας

το 1998 ήμουν περίπου 22 και αυτή 21.γνωριστήκαμε κάναμε σχέση αλλα δεν κράτησε πολύ 1 μηνα μετά έφυγα εξωτερικό όπου και σπούδαζα.συνεχίσαμε εξ αποστάσεως και τα xmas το χαλάσαμε.εκ τότε την ξαναείδα άλλες 2-3 φορες μέχρι το 2000 όπου και ήταν η τελευταία φορα. την είχα ερωτευθεί και μου άρεσε και την σκεφτόμουν σοβαρά. τις ηπα ότι δεν ήθελα να επιστρέψω ελλάδα αλλα να ζήσω εξωτερικό και αυτή είχε φρικάρει για τα καλά. η σχέση όπως ηπα δεν συνεχίστηκε.τις είχα πει πως θα την ήθελα και αυτή εξωτερικό να πάμε mazi.tin συμπεριέλαβα στα σχέδια μου δηλαδή

σε μια από τις μετέπειτα συνάντησης μας έκανε το εξής απαράδεκτο:προσπάθησε να μου διηγηθεί πως πήγε να πηδηχτεί με κάποιον άλλον. μαζί μου δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο μονο όλα τα υπόλοιπα πήδημα όμως δεν είχε πεσει.na μη σας τα πολυλογώ αυτό που έκανε με τσάκισε στην κυριολεξία και έκανα 3-4 χρονια να την ξεπεράσω...

προχτές χτυπάει το τηλέφωνο. το σηκώνω. μάντεψε μου λέει.ήταν αυτή. έψαξε και βρήκε το τηλέφωνο μου και αποφάσισε να με πάρει μετά από...9 χρονια.βεβαια είναι παντρεμένη πια και μου δήλωσε πως δεν ψάχνετε. άντε να το πιστέψω και αυτο.μιλήσαμε πολύ παρόλη την κάποια αμηχανία. όλα αυτά τα χρονια μάθαινε νέα μου μέσο κάποιον κοινόν γνωστόν.γενικά έδειξε ενδιαφέρον και πολύ χαρά που με ξανάκουγε μιας και πέρασε πολύ καλά μαζί μου όπως είπε.

παιδιά σε κάποια φάση την ρώτησα γιατί με πλήγωσε τόσο πολύ κάποτε....και αν είναι δυνατόν δεν θυμόταν λέει tpt. σου έκανα λέει τέτοιο πράγμα? έβρισε αρκετές φορες τον εαυτό τις για την συμπεριφορά τις. μιλάμε η κοπέλα δεν κατάλαβε τι κακό μου προξένησε τότε ειναι δυνατόν? είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ποσο με πλήγωσε και τι είχε πει τότε? σε τι κόσμο ζούσε τότε αυτή η κοπέλα?

γιατί μας τα λες όλα αυτά τώρα θα πεις? προσπαθώ να καταλάβω τι έχει μέσα ένα γυναικείο μυαλό. ξέρω πως δεν θα καταφέρω να το βρω αλλα ήθελα να μοιραστώ αυτό το αναπάντεχο μαζί σας.

είναι δυνατόν να σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο μετά από 9 χρονια παντρεμένη κιόλας να πούμε τι? και να εννοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να σε ξαναδεί.

τι "ζόρι" να "τραβάει" άραγε?

περιττό να πω πως δεν ξέρω αν θα κάνω χρήση του κινητού τις μιας και μάλλον ακόμα την γουστάρω αλλα δεν ξέρω αν είμαι διατεθειμένος να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί είναι πολύ πιθανό το μονο που ζητάει να είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως μετράει και μετά άντε μαλακα πνίξου. άλλωστε είναι και παντρεμένη.

άποψεις σας?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακο κατσε στα αυγα σου και κανε την ζωουλα σου.Για την κυρια η ζωη εχει τελειωσει για σενα μολις αρχιζει.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας, οι γυρω στα τριαντα οτι ζουμε την καλυτερη μας ηλικια. Ομως αν θες μπορεις να ενημερωνεις την εν λογο καριολα που ειναι μες την μιζερια του γαμου της για τα hilikia σου και ποσο καλα περνας και θα δεις οτι θα σε παρακαλαει εστω να γλειψει  λιγο απο το ψωλοχυμα  που εχει πεσει στο πατωμα απο την τελευταια σου παρτουζα.
φιλαρακο φαντασου να μην ειχε χαλασει η δουλεια και να εισουν ακομη μαζι της. Τωρα θα μας εστελνες mail οτι σε αηδιαζει μετα απο 9 χρονια.

spice123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου παρομοιο περιστατικο εχει συμβει στον αδελφο μου αλλα η κυρια δεν ηταν παντρεμενη αλλα επσαχνε να παντρευτει. καταλαβες? μετα απο τοσα χρονια και αφου ειχε φαει του κοσμου τον πουτσο τηλεφωνει στον αδελφο μου και του αρχιζει τισ γλυκες για να κανουν σχεση και να πατρυετουν. γιατι η κυρια ειχε μεγαλωσει και δεν την επαιρνε αλλο αφου ειχε αρχισει να παιρναει η μπογια της.

το πιο απλο πραγμα. αν το '98 ηταν 21 τωρα θα ειναι 29. μικρη παντρευτηκε και μικρη τον βαρεθηκε τον αντρα της. αν θελει κανενα πουτσο μη το αρνηθεις αλλα ως εκει. επιβεβαιωση ζηταει μονο.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Φιλαρακο κατσε στα αυγα σου και κανε την ζωουλα σου.Για την κυρια η ζωη εχει τελειωσει για σενα μολις αρχιζει.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας, οι γυρω στα τριαντα οτι ζουμε την καλυτερη μας ηλικια. Ομως αν θες μπορεις να ενημερωνεις την εν λογο καριολα που ειναι μες την μιζερια του γαμου της για τα hilikia σου και ποσο καλα περνας και θα δεις οτι θα σε παρακαλαει εστω να γλειψει  λιγο απο το ψωλοχυμα  που εχει πεσει στο πατωμα απο την τελευταια σου παρτουζα.
φιλαρακο φαντασου να μην ειχε χαλασει η δουλεια και να εισουν ακομη μαζι της. Τωρα θα μας εστελνες mail οτι σε αηδιαζει μετα απο 9 χρονια.
Συμφωνω με το συναδερφο 100% και μην μπεις καν στον κοπο να προσπαθησεις να καταλαβεις τι εχει μεσα ενα γυναικειο μυαλο...ειναι ματαιο!!!κλασ'την.... :badair:

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σε κάποιες φάσης έλεγε ποσο δύσκολο είναι να κράτησης μια σχέση ένα γάμο σήμερα. έχει βεβαια "ανήθικες" πρότασης από αριστερά και δεξιά αλλα "προσπαθεί να αντισταθεί".

πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν ενδεχομένως να μην τις ρίξω και πούτσο ακόμα και αυτό να θέλει. ούτε αυτό δεν αξίζει. αν τις τον δόσης θα τις δόσης την επιβεβαίωση και αλλαγή που ψάχνει. εμενα όμως κάποτε μου έκανε την ζωή ποδήλατο και μάλιστα δεν το θυμόταν καθόλου. ούτε καυλί ούτε tpt δεν αξίζει αυτή η γυναικα.

το εποικοδομητικό τις υπόθεσις είναι να πονέσει και αυτή όπως πόνεσα εγώ για χάρι τις. έστω και με αδιαφορία προς μέρους τις.και προς τα εκεί προσανατολίζομε. μπορεί να κρατήσουμε μια επαφή σαν γνωστοί αλλα αν θέλει κάτι παραπάνω από μένα καλο είναι να μην το παρει.ας πάει αλλου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι  σκατά  έχουν  στο μυαλό  τους  οι  γυναίκες???????
Όποιος  από  εμάς  τους  άντρες  λέει  ότι  είναι  έμπειρος
και  ξέρει τι  θέλουν  οι  γυναίκες  είναι  μακρυά  νυχτωμένος!!!!
:helpplea:
Αν  αξίζει  πάντως  η  γκόμενα  δεν  έχεις  να  χάσεις  τίποτα  αν
της  τον  φορέσεις  2-3  φορές...

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνο και γω με τα παιδια ποιος ξερει τι ζωρια  :boobies:τραβαει τωρα και ψαχνει αυτον που θα της δωση την σημασια που αυτη θελει :helpplea: :boobies: :boobies: :helpplea:.Ο αντρας της;Συμβουλη,μην της κανεις την χαρη να ξεφτιλυση καποιον δια μεσου εσενα ,γιατι η αυτο θελει η να δειξει στις φιλες της οτι σου ειναι αξεπεραστη ακομα.Μου συνεβη και μενα αυτο και μαλιστα πριν ενα μηνα .Ειμασταν μαζι χωρισα 10 χρονια πισω για να μην παω στο δαφνι και βρεθηκαμε.Ετρεξε να σφυρηξη σε ολους τους γνωστους της οτι την εψαχνα και την βρικα .Γαματα θυμηθικα σε χρονο ττ γιατι την χωρισα.Και παντα να θυμασε οτι το ξαναζεσταμενο φαγητο δεν ειναι ιδιο με το φρεσκο /αλλα και εγκυμονη κινδινους που εσυ δεν βλεπεις αλλα τους βλεπει αυτος που το ενορχιστρονη.ΠΡΟΣΕΧΕ μαγκα :uglystupid: :uglystupid: :badair: :grouphug: :badair: οι περισσοτερες επιστροφες ειναι κομπινες.  

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δε θέλω να εμφανιστώ για μία ακόμη φορά δηκτικός η κυνικός, αλλάτο μπέρδεμα για μένα είναι ποιος είναι πιο ανώριμος, η τύπισσα που μετά από εννιά χρόνιαγάμου θυμήθηκε έναν παλιό γκόμενο μετον οποίο τα είχαν ελάχιστο διάστημα, ή ο φίλος μας που κάθεται και προβληματίζεται για την εξέλιξη που προέκυψε, αντί να της μιλήσει λίγη ώρα, με τυπική ευγένεια και ουσιαστική ψυχρότητα, ώστε να την αποθαρρύνει και να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο ποτέ καιγια τίποτα.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
χαιρετώ και πάλι όλους. θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία....να μου πείτε γνώμες σας

το 1998 ήμουν περίπου 22 και αυτή 21.γνωριστήκαμε κάναμε σχέση αλλα δεν κράτησε πολύ 1 μηνα μετά έφυγα εξωτερικό όπου και σπούδαζα.συνεχίσαμε εξ αποστάσεως και τα xmas το χαλάσαμε.εκ τότε την ξαναείδα άλλες 2-3 φορες μέχρι το 2000 όπου και ήταν η τελευταία φορα. την είχα ερωτευθεί και μου άρεσε και την σκεφτόμουν σοβαρά. τις ηπα ότι δεν ήθελα να επιστρέψω ελλάδα αλλα να ζήσω εξωτερικό και αυτή είχε φρικάρει για τα καλά. η σχέση όπως ηπα δεν συνεχίστηκε.τις είχα πει πως θα την ήθελα και αυτή εξωτερικό να πάμε mazi.tin συμπεριέλαβα στα σχέδια μου δηλαδή

σε μια από τις μετέπειτα συνάντησης μας έκανε το εξής απαράδεκτο:προσπάθησε να μου διηγηθεί πως πήγε να πηδηχτεί με κάποιον άλλον. μαζί μου δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο μονο όλα τα υπόλοιπα πήδημα όμως δεν είχε πεσει.na μη σας τα πολυλογώ αυτό που έκανε με τσάκισε στην κυριολεξία και έκανα 3-4 χρονια να την ξεπεράσω...

προχτές χτυπάει το τηλέφωνο. το σηκώνω. μάντεψε μου λέει.ήταν αυτή. έψαξε και βρήκε το τηλέφωνο μου και αποφάσισε να με πάρει μετά από...9 χρονια.βεβαια είναι παντρεμένη πια και μου δήλωσε πως δεν ψάχνετε. άντε να το πιστέψω και αυτο.μιλήσαμε πολύ παρόλη την κάποια αμηχανία. όλα αυτά τα χρονια μάθαινε νέα μου μέσο κάποιον κοινόν γνωστόν.γενικά έδειξε ενδιαφέρον και πολύ χαρά που με ξανάκουγε μιας και πέρασε πολύ καλά μαζί μου όπως είπε.

παιδιά σε κάποια φάση την ρώτησα γιατί με πλήγωσε τόσο πολύ κάποτε....και αν είναι δυνατόν δεν θυμόταν λέει tpt. σου έκανα λέει τέτοιο πράγμα? έβρισε αρκετές φορες τον εαυτό τις για την συμπεριφορά τις. μιλάμε η κοπέλα δεν κατάλαβε τι κακό μου προξένησε τότε ειναι δυνατόν? είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ποσο με πλήγωσε και τι είχε πει τότε? σε τι κόσμο ζούσε τότε αυτή η κοπέλα?

γιατί μας τα λες όλα αυτά τώρα θα πεις? προσπαθώ να καταλάβω τι έχει μέσα ένα γυναικείο μυαλό. ξέρω πως δεν θα καταφέρω να το βρω αλλα ήθελα να μοιραστώ αυτό το αναπάντεχο μαζί σας.

είναι δυνατόν να σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο μετά από 9 χρονια παντρεμένη κιόλας να πούμε τι? και να εννοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να σε ξαναδεί.

τι "ζόρι" να "τραβάει" άραγε?

περιττό να πω πως δεν ξέρω αν θα κάνω χρήση του κινητού τις μιας και μάλλον ακόμα την γουστάρω αλλα δεν ξέρω αν είμαι διατεθειμένος να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί είναι πολύ πιθανό το μονο που ζητάει να είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως μετράει και μετά άντε μαλακα πνίξου. άλλωστε είναι και παντρεμένη.

άποψεις σας?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..

Αλλαξε πλευρο παλουκαρι...
;)..;)..;)
Αντε και καληνυχτα...
;)..;)..;)

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παρομοια ιστορια εχω και εγω. Γυναικα που με εφερε παλια στα προθυρα καταθλιψης γυρισε μετα απο χρονια και ενω ηταν ετοιμη για αρραβωνες.... Φιλε μακρια, ποιος ξερει σε τι ανασφαλειες εχει πεσει. Ενα ειναι το μονο σιγουρο, θα σε χρησιμοποιησει ειτε για να αυτοεπιβεβαιωθει  ειτε για να προκαλεσει ζηλια στο συζυγο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εσυ θα εισαι στο τελος ο χαμενος.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Mwnn....νωρίς το θυμήθηκε...άντε να μην την χαρακτηρίσω....ρεεεε...θα μας τρελλάνουν....

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πω πω ρε φίλε μου, τι γίνεται στον κόσμο.
Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα.
Θα σου συνιστούσα την επόμενη φορά που θα σου τηλεφωνήσει να της
πεις ότι φεύγεις για διακοπές στη Μύκονο.
Θα πάθει μουνόπλακα.

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δε θέλω να εμφανιστώ για μία ακόμη φορά δηκτικός η κυνικός, αλλάτο μπέρδεμα για μένα είναι ποιος είναι πιο ανώριμος, η τύπισσα που μετά από εννιά χρόνιαγάμου θυμήθηκε έναν παλιό γκόμενο μετον οποίο τα είχαν ελάχιστο διάστημα, ή ο φίλος μας που κάθεται και προβληματίζεται για την εξέλιξη που προέκυψε, αντί να της μιλήσει λίγη ώρα, με τυπική ευγένεια και ουσιαστική ψυχρότητα, ώστε να την αποθαρρύνει και να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο ποτέ καιγια τίποτα.

εδώ εxής κάποιο point που λένε. κάποιο δίκιο.ωστόσο είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να σκέφτομαι αρκετά και να αναλύω πριν πάρο κάποια απόφαση. δεν θέλω να κάνω βιαστικές κίνησης γενικά.

παρόλα αυτά πιστεύω πως το καλύτερο είναι να την αγνοήσω. σε τέτοιες περίπτωσις είναι το καλύτερο που μπορεις να κανεις. η αλλιώς να μην τις δώσω αυτό που ίσος ψάχνει: προσοχή και ενδιαφέρον.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μου εστειλε γραμμα αγγλιδα γκομενα που τα ειχα πριν 18 χρονια στην δ/νση του σπιτιου των γονιων μου, εκει που εμενα οταν αλληλογραφουσαμε. Ηρθε και με βρηκε με τα παιδια της, ειχε μολις χωρισει. Ρωτησε εαν υπηρχε περιπτωση να τα ξαναφτιαξουμε.... φιλο μου τον πήρε η γκομενα του που τα ειχαν πριν 9 χρονια... Οι γυναικες ειναι τρελλες τι να ψαχνουμε να βρουμε... εχουν καμμια λογική???? Πανω στην απελπισια τους πολλά κάνουν. Υποψη με την αγγλιδα χωρισα διοτι με κεράτωσε... (με ρωτησε εάν την συγχωρησα ποτε...) τελος παντως τηw γαμησα τον κωλο που το ειχα απο τοτε απωθημενο (πολλακις μαλιστα) και της ειπα... οταν με το καλο χωρισω και εγω, θα την ειδοποιήσω.... fuck you (την φωναξα να την καψοναρω για το κερατωμα, τελος παντων ματσωμενη ηταν , δραχμη δεν πληρωνα και γαμησα καλα και ανεξοδα)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έτσιιιιι....βεντούζααααα....καλά της έκανες....εγώ κυνήγαγα κάποια...όταν σταμάτησα να την κυνηγάω, μου τα έχει σπάσει σε mail και sms....να βγούμε...να βρεθούμε....αλλά τώρα πέταξε το πουλάκι...τώρα κυνηγάω κάποια άλλη....αλλά αποφάσισα να την γράψω λίγο και να το παίξω αδιάφορος...με είδε και με κάποια που μίλαγα και ήρθε μετά να με ρωτήσει σαν βρεγμένη γάτα περί δουλειάς....αν και ήξερε...τί να πώ...είναι τρελλές...και εγώ το λέω...αν κάποια ήταν σωστή και στεκόταν δίπλα μου σωστά...θα έδινα ότι μπορούσα να δώσω....αλλά πλέον μάγκες οι γυναίκες θέλουν τους μαλάκες,αλήτες,άπλυτους....τα καλά παιδιά δεν τους κάνουν πλέον...είχα φίλο μου που το βρισίδι και το ξύλο που έριχνε ήταν φοβερό...και εκεί.....τον κυνήγαγαν από πίσω...και εμφανισιακά δεν έλεγε τίποτα το φιλαράκι...νορμάλ πράγματα....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γνωμη μου ειναι να μην την αγγιξεις ξανα φιλε! Μακρυα απο ατομα που μας εχουν γαμησει τη ψυχη τοσο πολυ! Ακους εκει η καριολα να σου λεει οτι και καλα δε σε πληγωσε.

Α ρε γαμημενα πλασματα, μαλακισμενοι οργανισμοι! Πουτσοσακουλες καταντανε οι μαλακισμενες και δεν το παιρνουν και χαμπαρι!

Φιλε γνωμη μου ειναι ουτε καν να μπεις στον κοπο να την γαμησεις ετσι απλα για να παρεις την εκδικηση σου, δεν θα καταφερεις τιποτα. Θα μολυνθεις γαμιωντας μια καριολα, και θα της δωσεις αυτο που θελει! Πουτσο και επιβεβαιωση!

Επισης κανε και αυτο που ειπε ο Χαρτινος! Πες της οτι φευγεις για διακοπες καπου κοσμοπολιτικα και με μουνια ετσι να σκασει η καριολα.

Προφανως ξεμεινε απο πουτσους και δεν την γαμαει καλα ο αντρας της και σε πηρε τηλεφωνο.

Και οσο για το τι εχει μεσα το μυαλο της γυναικας, ρε μαγκες τι απορειτε? Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε τι εχει μεσα στο μυαλο της η γυναικα? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και οσο για το τι εχει μεσα το μυαλο της γυναικας, ρε μαγκες τι απορειτε? Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε [size=12pt]τι εχει μεσα στο μυαλο της η γυναικα? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ! [/size]

Έτσι, γλιτώνουν και τα εγκεφαλικά  :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο  για θέματα εκδίκησης κλπ, είναι σφάλμα να λέμε "μην τη γαμάς την παλιοκαριόλα"
Το σωστό είναι [size=12pt]"μην τις παντρεύεστε"[/size], αυτό και μόνον αυτό τις πονάει και τις τσούζει :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και οσο για το τι εχει μεσα το μυαλο της γυναικας, ρε μαγκες τι απορειτε? Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε τι εχει μεσα στο μυαλο της η γυναικα? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ !
Το μυαλό της γυναίκας πέρνει 1000 στροφές το λεπτό...σε αντίθεση με εμάς που πέρνει 100....η γυναίκα αν θέλει να πετύχει κάτι....θα το κάνει...αν έχει το πάνω χέρι...τήν έβαψες....λίγες είναι αυτές που σκέφτονται συναισθηματικά πλέον....όλες για το συμφέρον...αυτός είναι και ο λόγος που αυξήθηκαν τα διαζύγια και τα...μπακούρια....δεν έχουν πλέον ανάγκη...τα παλιά χρόνια το να πιάσει μία παντρεμένη γυναίκα γκόμενο ήταν....δυσεύρετο.....πλέον όμως συμβαίνει το αντίθετο...
ΥΓ--->Τίποτα δεν είναι τυχαίο...υπάρχουν...χήροι???Μόνο χήρες......πώ πώ ρε πούστη μου τί μας περιμένει......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μουχει τυχει..μεινε μακρια,ψαχνει ευκολο στοχο..θασε ξεφτιλισει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom