HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
οι γεροι ομως παιρνουν χαπακια και αυτος λεει οτι δεν ασχοληται με αυτα αλλα ισως πρεπει να αρχισει να πινει τιποτα μπας και καταφερει να γαμησει επιτελους !!!!
οι γεροι ομως παιρνουν χαπακια και αυτος λεει οτι δεν ασχοληται με αυτα αλλα ισως πρεπει να αρχισει να πινει τιποτα μπας και καταφερει να γαμησει επιτελους !!!!
μια χαρα εισαι και εδω ολοι μας σε τετια ηλικια ξεκινησαμε !!!ειμαι γενηθης το 94
Απλα εχεις αγχος. Θα σου περασει με τον καιρο.φιλε μαλλον αυτο γιατι αμα την παιζω και παω να την σηκωσω στο σπιτι μου σηκωνεται σε ενα λεπτο ..ενω οταν παω σε μπουρδελο μπορει να περασουνε και 3 λεπτα για να ερθει η πουτανα και η στυση να ειναι 50% και τα χτυποκαρδια στο φουλλ...
Μήνα?ειμαι γενηθης το 94
τι μαλακιες λες ρε παπαρα αν ειναι δυνατον...Έχεις... Μάλλον θα πρέπει να κάνεις ευνουχισμό διότι μπορεί να πάθεις καρκίνο των όρχεων αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση...
μην φοβασαι ειμαι ενηλικας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=145572.0;attach=409009;image[/img[/URL]]Ρε φιλε τι δεν εχεις δυναμεις?....εδω γαμανε οι γεροι να πουμε!...μαλλον ανγχος θα εχεις εκεινη την ωρα!
τι μαλακιες λες ρε παπαρα αν ειναι δυνατον...
Μήνα λεμε?μην φοβασαι ειμαι ενηλικας
και που κολαει αυτο με την κατασταση μου?οτι ναναι...Καλά. όταν μπλαβίσει ο πούτσος σου (για ρίξε μια ματιά τώρα να δεις ότι το κεφαλάκι έχει ένα αρωστουλί μωβ χρώμα) και πας στον γιατρό και πιάσει το νυστέρι ξανέλα να πεις τα ίδια...
φεβρ..Μήνα λεμε?
ονομα εχουμε???μου βγαζει κατι σκυλο προστυχε να το μελετησω το κοριτσι την καριερα τουΡε φιλε στηριζει τον παππού!.....
no name φιλε!..σε προλαβε ο σκατογερος!ονομα εχουμε???μου βγαζει κατι σκυλο προστυχε να το μελετησω το κοριτσι την καριερα του
αχ να βρω και εγω ενα τετοιο θελω για τα γεραματα μου...να εχω δυο βυζαρες να ακουμπησω το κεφαλακι μου...no name φιλε!..σε προλαβε ο σκατογερος!
φιλε μαλλον αυτο γιατι αμα την παιζω και παω να την σηκωσω στο σπιτι μου σηκωνεται σε ενα λεπτο ..ενω οταν παω σε μπουρδελο μπορει να περασουνε και 3 λεπτα για να ερθει η πουτανα και η στυση να ειναι 50% και τα χτυποκαρδια στο φουλλ...