sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αφου πας φορουμ,διαλεξεις π.χ γενικα καπου γρφει νεο θεμα..Και νεο θεμα πως ανοιγω?Σορυ...
Αφου πας φορουμ,διαλεξεις π.χ γενικα καπου γρφει νεο θεμα..Και νεο θεμα πως ανοιγω?Σορυ...
Παίξε με την μπίλια στο ποντίκι προς τα κάτω...Συγνωμη ρε αδερφε που στα ζαλιζω αλλα βρηκα μονο τα θεματα,
αλλα δε ξερω πως θα ανοιξω εγω καινουργιο θεμα δικο μου...
ΡΕ τυπε κλικ στο φορουμ κλικ στην κατηγορια που θελεις να ανοιξης θεμα και καπου στην κορυφη κλι στο νεο θεμα...για παλεψετοΣυγνωμη ρε αδερφε που στα ζαλιζω αλλα βρηκα μονο τα θεματα,
αλλα δε ξερω πως θα ανοιξω εγω καινουργιο θεμα δικο μου...
Θα ανοιξεις θεμα τυπε?αν ειναι να μην κοιμηθω ακομη...Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια το βρηκα
Ντιπ στουρνος
Πάει το msn... κάποιος έβαλε χέρι στον κωδικό μου κι εγώ δεν μπορώ πιά ούτε να μπω στο msn ούτε να δω το μέηλ! Ανοίγω το θρεντ για να ενημερώσω όσους μ'έχουν στις επαφές τους...
Αυτά τα αρχεία είναι μίας χρήσης ή όποτε θέλει τα ενεργοποιεί κ όσες φορές θέλει;;;Προφανως καποιος η καποια που ειχες στις επαφες σου διεθετε
ειδικο λογισμικο - προγραμμα το οποιο κανει seek / search και
απλα κρακαρει - χακαρει τους κωδικους που εχετε στα μσν σας.
Δεν στο εκλεψε... απλα δεν σου επιτρεπει την εισοδο.
Πρεπει να εισθε ιδιαιτερα προσεκτικοι για το ποιον εχετε στο μσν σας.
Το ΜΣΝ χρησιμοποιει μια P2P συνδεση με καποιον αλλον χρηστη , ο χρηστης αυτος
περα απο το κρακαρισμα του μσν κωδικου σου (το οποιο ειναι το λιγοτερο) μπορει
να θελησει να σου αποστειλει ενα απλο αρχειο ειτε εικονας... ειτε εγγραφου ... Μολις ζητησει
συνδεση και πατησεις αποδοχη... δημιουργειται μια P2P οπως ειπα και πιο πανω συνδεση και μπορει να παρει
και την IP σου. Και αν δεν ειναι και δυναμικη και εισαι ονλαιν για ωρες με το ιδιο χοστ χωρις να χεις κανει ρισταρτ ...
μμπορει να κανει πολλα πραγματα καποιος. Για αυτο θελει προσοχη.
Αυτά τα αρχεία είναι μίας χρήσης ή όποτε θέλει τα ενεργοποιεί κ όσες φορές θέλει;;;
Προφανως καποιος η καποια που ειχες στις επαφες σου διεθετε
ειδικο λογισμικο - προγραμμα το οποιο κανει seek / search και
απλα κρακαρει - χακαρει τους κωδικους που εχετε στα μσν σας.
Δεν στο εκλεψε... απλα δεν σου επιτρεπει την εισοδο.
Πρεπει να εισθε ιδιαιτερα προσεκτικοι για το ποιον εχετε στο μσν σας.
Το ΜΣΝ χρησιμοποιει μια P2P συνδεση με καποιον αλλον χρηστη , ο χρηστης αυτος
περα απο το κρακαρισμα του μσν κωδικου σου (το οποιο ειναι το λιγοτερο) μπορει
να θελησει να σου αποστειλει ενα απλο αρχειο ειτε εικονας... ειτε εγγραφου ... Μολις ζητησει
συνδεση και πατησεις αποδοχη... δημιουργειται μια P2P οπως ειπα και πιο πανω συνδεση και μπορει να παρει
και την IP σου. Και αν δεν ειναι και δυναμικη και εισαι ονλαιν για ωρες με το ιδιο χοστ χωρις να χεις κανει ρισταρτ ...
μμπορει να κανει πολλα πραγματα καποιος. Για αυτο θελει προσοχη.
Το πρωτοκολλο του msn δεν το υποστηριζει αυτο, και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παρεις ip μεσω msn.
Αυτό γίνεται σε μόνιμη βάση ή την έχει προσωρινά;;;Απλα απο το ΜΣΝ ειναι παρα πολυ ευκολο να σου κλεψει καποιος και την IP της συνδεσης σου.
Τι πρωτοκολλο χρησιμοποιει το ΜΣΝ δικιε μου?
Αυτό γίνεται σε μόνιμη βάση ή την έχει προσωρινά;;;
Αααα οκ,μετά μπορεί να το χρησιμοποιεί το αρχείο μόνιμα μέχρι να υπάρξει delete;;;Μεχρι να κανεις disconect ειναι , ωστε μετα το ρουτερακι να δωσει αλλη.
Αααα οκ,μετά μπορεί να το χρησιμοποιεί το αρχείο μόνιμα μέχρι να υπάρξει delete;;;
google it, το ξερεις ηδη.
p2p συνδεση το msn δεν εκανε ποτε.