siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δωσε μωρο και εδω ειμαι εγω.....
Δωσε μωρο και εδω ειμαι εγω.....
αμα δει την αιπι σου μεχρι και ποσο τον εχεις θα μπορεσει να μαθει.....ειναι τραγικο.....
Λες να μάθει πόσο τον έχω εγώ; Αυτό όντως θα ήταν τραγικό
Kαυλωστηνε...ολα καλα?Λες να μάθει πόσο τον έχω εγώ; Αυτό όντως θα ήταν τραγικό
Χαχαχα, ωραία ερώτηση. Η απάντηση βέβαια είναι «Μια χαρά, αν εξαιρέσεις που μου έκλεψαν το μσν μου»Kαυλωστηνε...ολα καλα?
Πολλοι το επαθαν αυτο προσφαταΧαχαχα, ωραία ερώτηση. Η απάντηση βέβαια είναι «Μια χαρά, αν εξαιρέσεις που μου έκλεψαν το μσν μου»
νταξει μωρε για ενα μσν κλαις?θα σου δωσο το δικο μου στην τελικη αν δεν μπορεις να φτιαξεις αλλο...Χαχαχα, ωραία ερώτηση. Η απάντηση βέβαια είναι «Μια χαρά, αν εξαιρέσεις που μου έκλεψαν το μσν μου»
νταξει μωρε για ενα μσν κλαις?θα σου δωσο το δικο μου στην τελικη αν δεν μπορεις να φτιαξεις αλλο...
Πολλοι το επαθαν αυτο προσφατα
Τσαααα...Όχι και κλαίω
Ναι..........το κακο ειναι οτι χανειs τα παλια emailΕνδιαφέρον...
Ναι..........το κακο ειναι οτι χανειs τα παλια email
Φτου κι απ την αρχη
Eξαρταται απο ποια γωνια το βλεπει κανειs!!!!!!!!!Αυτοί χάνουν, όχι εγώ
Eξαρταται απο ποια γωνια το βλεπει κανειs!!!!!!!!!
Πιθανον........ομωs εχειs βαλει χοντρεs πυτζαμεs λογω κρυου...κι εκεινοι δεν μπορουν να παρουν ματι....Τουs τιs σπαει αυτοΕγώ το βλέπω από κάτω προς τα πάνω, είμαι ξαπλωμένη με το λαπιτόπι στα πόδια
Πιθανον........ομωs εχειs βαλει χοντρεs πυτζαμεs λογω κρυου...κι εκεινοι δεν μπορουν να παρουν ματι....Τουs τιs σπαει αυτο
Ετσι πεμου να καταλαβω......Εδω στο Γρεκισταν τωρα εχουμε χειμωνα....τύπε ζω σε θερμή χώρα εγώ
Ετσι πεμου να καταλαβω......Εδω στο Γρεκισταν τωρα εχουμε χειμωνα....
Μαs μπαστακωθηκε και το ΔΝΤ...Εμειs εδω δεν......Μην ειδατετην στυσητον Παναη??
Ακριβωs.....Ακριβεστατα.........Σαν τα μαγαζια ενα πραμα....Ολα εχουν απ εξωΕ, εντάξει, αφού βάλατε και ειδοποίηση «Η στυση μεταφερθηκε»...