οι περισσοτεροι απ εσας εχετε δυναμικη IP,οποτε αλλαζει τακτικα,σε καποιους 1 φορα την ημερα σε αλλους ανα 3 μερες.
το να βρεις την IP σχετικα ευκολο,εκει που κανεις τσατ στο μσν,βαζεις μια εντολη και σου δειχνει IP και τα σχετικα.
αλλα και να την βρεις τι κανεις?πρεπει να περασεις τον ρουτερ πρωτα,τα οποια συνηθος εχουν firewall.
αντε και το προσπερασες αυτο,αντε και δεν εχει firewall....τι κανεις?εχει και το pc firewall βλεπεις......αντε και παλι το προσπερνας αυτο
πρεπει να ξερεις που θα ψαξεις στο PC,σε ποιο μερος ειναι τα username τα password κρυμμενα στα windows?
και για συναλαγες μεσω ιντερνετ επειδη κατα 99% γινονται σε σελιδες με 128bit κρυπτογραφιση και ανω ειναι σχεδον αδυνατων να σου παρει τα στοιχεια και να τα αποκρυπτογραφηση...
και καποιως ειπε να κλεψεις πακετα δεδομενον.............για πες μου πως προσπερνας το προβλημα που λεγετε time stamp?
συνηθως οι απατες γινονται με το να ξεγελανε τους χρηστες οτι βρισκονται σε ασφαλη τοποθεσια κτλ οποτε δινουν στοιχεια τα κλεβει ο αλλος και εγινε
παντως ειναι πολυ πιο ευκολο να παρεις λεφτα απο χακαρισμα σε ΑΤΜ παρα να ψαχνεις στο ιντερνετ για στοιχεια λογαριασμων
αν και στα δυο δεν αρκει ενας απλως προγραματιστης υπολογιστων....
α και ενα αλλο ωραιο,μου στειλανε εμαιλ,δηθεν και καλα απο την εθνικη τραπεζα ελλαδος οτι κλεισανε την καρτα μου και οτι για να την ανοιξω ξανα επρεπε να τους στειλω στοιχεια μου μεσω εμαιλ κτλ.......καθαρη απατη,βλεπεις ομως οτι μερικοι ισως και να στελναν στοιχεια τους οποτε αυτος τα περνει κανει ενα κλονο τησ καρτας τουσ και με αλγοριθμους βρισκουν τα υπολοιπα,βλεπεις ο αριθμος της καρτας σου και το πιν σου συνδεονται αμεσα με τα στοιχεια σου οπως ονομα,διευθηνση,ημερομηνια γεννησης κτλ κτλ απο ολα αυτα τα στοιχεια με εναν αλγοριθμο βγενει ο αριθμος της καρτας σου,βιζα,μαστερ κτλ κτλ,και το πιν που σου στελνει η τραπεζα.....αν αλλαξεις το πιν απλως αλλαζεις το κλειδι...αλλα η κλειδαρια μενει παντα η ιδια!