Νέα

Μου έδωσε το κινητό της σε στούντιο κρυφά. Τι σημαίνει αυτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isideratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
παπαριές σημαίνει ρε φίλε  :2funny:

είναι ποτέ δυνατόν πόρνη να αφήσει την δουλειά της και να αφιερωθεί στον έρωτα με την αφεντομουτσουνάρα μας ?

απλά με το που θα ξαναπάς να την τιμήσεις , θα έχει πετύχει τον στόχο της...

μην το βλέπετε σοβαρά με πόρνες , η αποστολή τους είναι να πηδάς και να φεύγεις ,
μην σκάς και προβληματίζεσαι με τέτοιες μαλακίες , δεν βγαίνει τίποτα  ;)

:thumbsup: :thumbsup:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Βρε φιλε μου,τι ν απαντησω,γνωστα πραγματα ειναι αυτα,κανεις πλακα,κανουμε πλακα
Τι γινεται οταν σου δινει μια κοπελα της δουλειας το τηλεφωνο της? Διατηρεις εχεμυθεια,το κρατας,την παιρνεις,αν γουσταρεις,και απο κει και περα,βλεπεις τι γινεται και τι θελει απο σενα,συνηθως το προφανες.Το μονο που δεν κανεις ειναι να τη βγαλεις βουκινο,γιατι αν ειναι πραγματικη η ιστορια,αυτο που καταφερνεις ειναι,ετσι και το μαθουν καποιοι,η' ν απολυθει στη καλυτερη,η' να τη ξυλοφορτωσουν στη χειροτερη
Τα παραλες...
Αν διαβαζει το παρον νημα (υποπτευομαι ποια ειναι) τοτε δεν θα ξανασηκωσει το τηλεφωνο στο φιλο.
Ειπαμε, αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να διαδιδονται.
Και ειδικα εδω μεσα.

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Βρε φιλε μου,τι ν απαντησω,γνωστα πραγματα ειναι αυτα,κανεις πλακα,κανουμε πλακα
Τι γινεται οταν σου δινει μια κοπελα της δουλειας το τηλεφωνο της? Διατηρεις εχεμυθεια,το κρατας,την παιρνεις,αν γουσταρεις,και απο κει και περα,βλεπεις τι γινεται και τι θελει απο σενα,συνηθως το προφανες.Το μονο που δεν κανεις ειναι να τη βγαλεις βουκινο,γιατι αν ειναι πραγματικη η ιστορια,αυτο που καταφερνεις ειναι,ετσι και το μαθουν καποιοι,η' ν απολυθει στη καλυτερη,η' να τη ξυλοφορτωσουν στη χειροτερη

Δε θα πω ποτέ ποια είναι , είναι απλό. Ούτε εγω΄θέλω να φάει ξύλο η κοπέλα

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
:thumbsup:

ή εν πασει περιπτωση οτι θελει να οικοδομησει πελατεια που να μπορει να την βρισκει ανεξαρτητα σε ποιο μαγαζι-αλυσιδα μαγαζιων δουλευει.....
  Μπως το ονομα της ξεκιναει απο Κ......................  ?????

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μάλλον σε ερωτεύτηκε και δε μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα

:2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:
Love story....  
URL]]

Freexxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Όχι και μη ρωτάτε μαλακίες

Μια γνώμη και από εμένα φίλε μου...στην βράση κολλάει το σίδερο. λένε...οπότε, πάρε τηλέφωνο σχετικά σύντομα γιατί μετά από λίγες μέρες μάλλον δεν θα σε θυμάται...Επίσης, έτσι θα μάθεις και τι "παίζει" με την κοπελίτσα, τι έχει κατά νου και για ποιο λόγο σου έδωσε το τηλέφωνο της κλπ  ;)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
3 οι λογοι.,1τον για να σε κρατηση ως πελατη και εν συνεχεια να βρισκη δικαιολογιες...ωστε να μην μπορειτε να βρε8ητε εκτος οικου η στουντιο..το ιδιο ειναι...2ον για να κανει καμια εχτρα βυζιτα...Και 3 που ειναι κια το πιο στανταρ για να στα φαει χοντρα με πλασματικο ερωτα...η ακομα να σε φαει και ολοκληρο  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα ο σκοποs δεν ειναι να μαθουμε εμειs το ονομα τηs(...Η ειναι ενδομυχα παλιοκουτσομποληδεs!! :grin: :grin: :grin:)..............αλλα το τι θα γινει απο δω και περα
Αν εχειs χρονο/χρημα για σκοτωμα  παρε........και παρε τωρα

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Αξίζει παιδία να πεταχτώ για κάποια αναγνωριστική ξανά στο στούντιο για να  μάθω τι ακριβώς τελικά θέλει;

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αξίζει παιδία να πεταχτώ για κάποια αναγνωριστική ξανά στο στούντιο για να  μάθω τι ακριβώς τελικά θέλει;

Να πας. Αλλά μόνο αν έχεις κάβλες.

Γιατί σκέψου τι θα πάθεις αν πας και δώσεις το πενηντάρι και έρθει στο δωμάτιο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Θα δαγκώσεις τα αρχίδια σου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι ρε το χαβαλε σου θα κανεις...και θα σου ξηγιετε και καλα...τωρα οταν κοιταξει να σε φαει η καντηνε ...η αν 8ες χοσε χρημα και κανε παλυ το χαβαλε σου οτι 8ες...μηπος ειναι απο στουντιο στην κασσανδρας  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αξίζει παιδία να πεταχτώ για κάποια αναγνωριστική ξανά στο στούντιο για να  μάθω τι ακριβώς τελικά θέλει;
Οχι εκει.....Δεν θα μπορει να σου μιλησει ελευθερα...........αν το κρυφο κινητο υποννοει κατι αλλο.....

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Ναι ρε το χαβαλε σου θα κανεις...και θα σου ξηγιετε και καλα...τωρα οταν κοιταξει να σε φαει η καντηνε ...η αν 8ες χοσε χρημα και κανε παλυ το χαβαλε σου οτι 8ες...μηπος ειναι απο στουντιο στην κασσανδρας  :think:
Μπορείτε να μη ρωτάτε γιατί με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση; Κάντε το σα χάρη. Δεν είναι απο εκεί. Σταματήστε το σας παρακαλώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom