apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι εθνηκοτητας ηταν η πουτανα?Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;
τυπε τι εθνηκοτητας ηταν η πουτανα?Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;
Σε παρακαλώ τύπε. Όχι και πουτάνα η κοπελα μου. χαχατυπε τι εθνηκοτητας ηταν η πουτανα?
δεν ζητάς από τον Αντμίν να κλειδώσει το θέμα ?Μπορείτε να μη ρωτάτε γιατί με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση; Κάντε το σα χάρη. Δεν είναι απο εκεί. Σταματήστε το σας παρακαλώ
Δε θα πω ποτέ ποια είναι , είναι απλό. Ούτε εγω΄θέλω να φάει ξύλο η κοπέλα
Δεν εκανα και δε θα κανω κριτικη με τπτ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΦιλε, μαζί σου.
Από τη στιγμη όμως που αναφέρεις το σκηνικό, καλό θα είναι να σβηστούν οι κριτικές σου μιας και οποιοσδηποτε "πονηρός" μπορεί να κάνει συνειρμούς και να έχουν πρόβλημα οι κοπέλες.
Σε παρακαλώ τύπε. Όχι και πουτάνα η κοπελα μου. χαχα
άρα πέτυχε τον στόχο της , έγινες καψουροπελατάκος στο π$φ !Αξίζει παιδία να πεταχτώ για κάποια αναγνωριστική ξανά στο στούντιο για να μάθω τι ακριβώς τελικά θέλει;
λογικα ρουμουνα θα ειναι τυπε.....ειναι πολυ αγαπησιαρες αυτεςτυπε τι εθνηκοτητας ηταν η πουτανα?
εχεις αγωνια βλεπωΑκομα να παρει τηλ??
ξαναμπες ως ισιδερατος να χει και σασπενς......εχεις αγωνια βλεπω
θα μου καει το ρουτερξαναμπες ως ισιδερατος να χει και σασπενς......
μαλλον σε ερωτευτηκε τυπε μουΣας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;
Όποιος υποψιάζεται κάποια και θέλει πραγματικά να με βοηθήσει μπορεί απλάνα μου στείλει πμ υποθετικό , ότι αν ειναι αυτή παιζει αυτό χωρίς όμως εγω να απαντήσω. Ευχαριστω όποιον το κάνει αυτό αό τώρα
ρε αδερφέ αντί να το καταπιείς μέσα σου και να κάνεις βούβα το έβγαλες και στη φόρα??????
Μερικές φορές διακρίνεις εύκολα τους άντρες απο τα αγοράκια.
Και σε τελική ανάλυση είχες απορίες ,ήθελες να πάρεις γνώμες.
Πήρες μερικές γνώμες σοβαρές ,πήρες και μερικές στο χαβαλέ....φτάνει πάρε τηλεφωνο και θα καταλάβεις αν γουστάρει η αν το έκανε για να σε κάνει "πελάτη".
Τα άλλα όλα ειναι περιττά κακό θα της κάνεις και καλό δεν θα κάνεις σε κανέναν ,αν είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση .(για τα δικά σου δεδομένα)
Απο την άλλη αν θέλεις να την βγάλεις γκόμενα τι να πω......και εγώ πιο πιτσιρικάς είχα τέτοιες αυταπάτες....... ;)
Αυτό το λες συμβουλή , άχτι , κόμπλεξ;
Πάντως απο την τροπή που πήρε το θέμα μπορεί να είναι και υποθετικές όλλες οι απορίες σου ειδάλλως πρέπει να είσαι πολυ πιτσιρικάς ακόμα.....
αυτο μπορει να σημαινειΣας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;