Νέα

Μου έδωσε το κινητό της σε στούντιο κρυφά. Τι σημαίνει αυτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isideratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μπορείτε να μη ρωτάτε γιατί με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση; Κάντε το σα χάρη. Δεν είναι απο εκεί. Σταματήστε το σας παρακαλώ
δεν ζητάς από τον Αντμίν να κλειδώσει το θέμα ?
Τί ακριβώς ψάνεις να βρεις σε δημόσιο φόρουμ ?

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Όποιος υποψιάζεται κάποια και θέλει πραγματικά να με βοηθήσει μπορεί απλάνα μου στείλει πμ υποθετικό , ότι αν ειναι αυτή παιζει αυτό χωρίς όμως εγω να απαντήσω. Ευχαριστω όποιον το κάνει αυτό αό τώρα

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Δε θα πω ποτέ ποια είναι , είναι απλό. Ούτε εγω΄θέλω να φάει ξύλο η κοπέλα

Φιλε, μαζί σου.
Από τη στιγμη όμως που αναφέρεις το σκηνικό, καλό θα είναι να σβηστούν οι κριτικές σου μιας και οποιοσδηποτε "πονηρός" μπορεί να κάνει συνειρμούς και να έχουν πρόβλημα οι κοπέλες.

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Φιλε, μαζί σου.
Από τη στιγμη όμως που αναφέρεις το σκηνικό, καλό θα είναι να σβηστούν οι κριτικές σου μιας και οποιοσδηποτε "πονηρός" μπορεί να κάνει συνειρμούς και να έχουν πρόβλημα οι κοπέλες.
Δεν εκανα και δε θα κανω κριτικη με τπτ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αξίζει παιδία να πεταχτώ για κάποια αναγνωριστική ξανά στο στούντιο για να  μάθω τι ακριβώς τελικά θέλει;
άρα πέτυχε τον στόχο της , έγινες καψουροπελατάκος στο π$φ !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακομα να παρει τηλ??

Επισκέπτης
αν γαμιεται καλα να πας να τη ξαναγαμησεις προτεινω

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Για να βρισκεστε και αλλου χωρις πιεση χρονου (με χρηματα παντα εννοειται), σβησε το θρεντ ρε μπουφο τωρα, στο εδωσε εμπιστευτικα και εσυ το εκανες βουκινο σαλιαρη

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Όποιος υποψιάζεται κάποια και θέλει πραγματικά να με βοηθήσει μπορεί απλάνα μου στείλει πμ υποθετικό , ότι αν ειναι αυτή παιζει αυτό χωρίς όμως εγω να απαντήσω. Ευχαριστω όποιον το κάνει αυτό αό τώρα

ρε αδερφέ αντί να το καταπιείς μέσα σου και να κάνεις βούβα το έβγαλες και στη φόρα??????
Μερικές φορές διακρίνεις εύκολα τους άντρες απο τα αγοράκια. :rolleyes:
Και σε τελική ανάλυση είχες απορίες ,ήθελες να πάρεις γνώμες.

Πήρες μερικές γνώμες σοβαρές ,πήρες και μερικές στο χαβαλέ....φτάνει πάρε τηλεφωνο και θα καταλάβεις αν γουστάρει η αν το έκανε για να σε κάνει "πελάτη". :rolleyes:
Τα άλλα όλα ειναι περιττά κακό θα της κάνεις και καλό δεν θα κάνεις σε κανέναν ,αν είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση .(για τα δικά σου δεδομένα) :rolleyes:

Απο την άλλη αν θέλεις να την βγάλεις γκόμενα τι να πω......και εγώ πιο πιτσιρικάς είχα τέτοιες αυταπάτες....... ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πάντως απο την τροπή που πήρε το θέμα μπορεί να είναι και υποθετικές όλλες οι απορίες σου ειδάλλως πρέπει να είσαι πολυ πιτσιρικάς ακόμα..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
ρε αδερφέ αντί να το καταπιείς μέσα σου και να κάνεις βούβα το έβγαλες και στη φόρα??????
Μερικές φορές διακρίνεις εύκολα τους άντρες απο τα αγοράκια. :rolleyes:
Και σε τελική ανάλυση είχες απορίες ,ήθελες να πάρεις γνώμες.

Πήρες μερικές γνώμες σοβαρές ,πήρες και μερικές στο χαβαλέ....φτάνει πάρε τηλεφωνο και θα καταλάβεις αν γουστάρει η αν το έκανε για να σε κάνει "πελάτη". :rolleyes:
Τα άλλα όλα ειναι περιττά κακό θα της κάνεις και καλό δεν θα κάνεις σε κανέναν ,αν είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση .(για τα δικά σου δεδομένα) :rolleyes:

Απο την άλλη αν θέλεις να την βγάλεις γκόμενα τι να πω......και εγώ πιο πιτσιρικάς είχα τέτοιες αυταπάτες....... ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αυτό το λες συμβουλή , άχτι , κόμπλεξ;

Πάντως απο την τροπή που πήρε το θέμα μπορεί να είναι και υποθετικές όλλες οι απορίες σου ειδάλλως πρέπει να είσαι πολυ πιτσιρικάς ακόμα..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;
αυτο μπορει να σημαινει
οτι σε γουσταρει....αλλα λιγες οι πιθανοτητες....!
οτι σε θελει για πελατη και εκτος!
οτι το χει κανει και σε αλλους λογω ΚΡΙΣΗΣ!!!!

αυτα :cheesy:
τωρα αν μια στο εκατ. σε θελει απλα για να της ριχνεις πουτσα.....θελει και ΠΡΟΣΟΧΗ!!
οι λογοι πολλοι!

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
με την συγκεκριμενη προ-μιλφ ή και μιλφ καρατουμπανο οπως αναφερθηκε ( η οποια αλλαζει συνεχεια τα μαλια της αν καταλαβα καλα ποια ειναι ) αναφερθηκε και το αρχικο της , εχει αλλος εμπειριες για εξωτερικα ραντεβου , επειδη εχω παει καποιες φορες και πολυ με φτιαχνει μια χαλαρη συνευρεση .... εκτος αν δεν θελεις καποιος να πει δημοσιως ας στειλε pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom