Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οκ.....ευχαριστβ φιλεΣε διαφορα μερη, τα ποσταρει στο fb. Ζακυνθο κυριως αλλα και αλλου που δεν θυμαμαι τωρα.
οκ.....ευχαριστβ φιλεΣε διαφορα μερη, τα ποσταρει στο fb. Ζακυνθο κυριως αλλα και αλλου που δεν θυμαμαι τωρα.
περίπου 2012 - 2015 ήμουνα μόνιμος θαμώνας
Κάθε Σάββατο εκεί ήμουνα.
Αξέχαστες στιγμές με Λούντα, Σύλβια , Νικόλ.
Η Λούντα ξεχνιόταν στο χορό κανα εικοσάλεπτο... (αν ήταν λίγο πιο εντυπωσιακή εμφανησιακά και είχε και λίγο καλύτερο μπλα - μπλα... θα έτρωγα κώλημε με αυτή.. πως να το κάνουμε,, σου αρέσει να σε προσέχει η γυναίκα και να σου φέρεται καλά..)
Είχε κι άλλες τότε, πολλές ωραίες, αλλά εγώ είχα κολήσει με αυτές τις τρεις γιατί μου έκαναν καλούς χορούς..
Περασμένα μεγαλεία...
περίπου 2012 - 2015 ήμουνα μόνιμος θαμώνας
Κάθε Σάββατο εκεί ήμουνα.
Αξέχαστες στιγμές με Λούντα, Σύλβια , Νικόλ.
Η Λούντα ξεχνιόταν στο χορό κανα εικοσάλεπτο... (αν ήταν λίγο πιο εντυπωσιακή εμφανησιακά και είχε και λίγο καλύτερο μπλα - μπλα... θα έτρωγα κώλημε με αυτή.. πως να το κάνουμε,, σου αρέσει να σε προσέχει η γυναίκα και να σου φέρεται καλά..)
Είχε κι άλλες τότε, πολλές ωραίες, αλλά εγώ είχα κολήσει με αυτές τις τρεις γιατί μου έκαναν καλούς χορούς..
Περασμένα μεγαλεία...
φρεσκα κουλούρια χλωμό για το μαγαζί ... κανα update νέο έχουμε ;
οκ.....ευχαριστβ φιλε
Η Μονικα εθεαθη εχτες στο Μπουρναζι στο Golden Queens.
ΦυτοζωείΖει το μαγαζι;;
το μαγαζί κρατιέται ανοιχτό για άλλους λόγους..στριπτιζάδικο mousses δεν υπάρχει πιαΠρόσφατη επίσκεψη την Παρασκευή.Το μαγαζί πνέει τα λοίσθια.Ο χορός έχει πάει 10 ευρώ από πέντε,οι γκόμενες στην καλύτερη μέτριες σε εμφάνιση και λιγοστές (7) σε αριθμό. Άμα συνεχίσουν έτσι θα πάνε για φούντο,εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω.