Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
περίπου 2012 - 2015 ήμουνα μόνιμος θαμώνας
Κάθε Σάββατο εκεί ήμουνα.
Αξέχαστες στιγμές με Λούντα, Σύλβια , Νικόλ.
Η Λούντα ξεχνιόταν στο χορό κανα εικοσάλεπτο... (αν ήταν λίγο πιο εντυπωσιακή εμφανησιακά και είχε και λίγο καλύτερο μπλα - μπλα... θα έτρωγα κώλημε με αυτή.. πως να το κάνουμε,, σου αρέσει να σε προσέχει η γυναίκα και να σου φέρεται καλά..)

Είχε κι άλλες τότε, πολλές ωραίες, αλλά εγώ είχα κολήσει με αυτές τις τρεις γιατί μου έκαναν καλούς χορούς.. 

Περασμένα μεγαλεία...

σου έδινε το αίσθημα ότι είναι γκομενα σου

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
περίπου 2012 - 2015 ήμουνα μόνιμος θαμώνας
Κάθε Σάββατο εκεί ήμουνα.
Αξέχαστες στιγμές με Λούντα, Σύλβια , Νικόλ.
Η Λούντα ξεχνιόταν στο χορό κανα εικοσάλεπτο... (αν ήταν λίγο πιο εντυπωσιακή εμφανησιακά και είχε και λίγο καλύτερο μπλα - μπλα... θα έτρωγα κώλημε με αυτή.. πως να το κάνουμε,, σου αρέσει να σε προσέχει η γυναίκα και να σου φέρεται καλά..)

Είχε κι άλλες τότε, πολλές ωραίες, αλλά εγώ είχα κολήσει με αυτές τις τρεις γιατί μου έκαναν καλούς χορούς.. 

Περασμένα μεγαλεία...

Κάτι πιο φρέσκο....;;
:S

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
φρεσκα κουλούρια χλωμό για το μαγαζί ... κανα update νέο έχουμε ;

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Απογοήτευσης...
Ρόστερ κάτω του μετρίου με ορισμένες παρουσίες πολύ κάτω από την βάση ... κακή συμπεριφορά και απόλυτη βαριεστημάρα από κορασίδες (πἰεση χωρίς λόγο, ειρωνίες και εξυπνάδες του στυλ θες χορό των 10 ή των 20 :-D  . Προφάνως λόγω αναδουλειών) .
Κατάληξη των παραπάνω το μαγαζί να έχει 2 παρέες , Παρασκευή. Συνεχίστε έτσι και θα καταλήξει με 0 παρέες Σάββατο.
Το Μούσσες το είχα για σταθερο Vfm αλλά με αυτά που είδα μάλλον πεφτει άκυρο. Αναζητούνται εναλλακτικές ( Athens ? Golden? ) .
Κρίμα γιατί απότι θυμάμαι ήταν το πρώτο που εφάρμοσε 5 ευρώ χορό και ήμουν fan.

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μπορει καποιος απο εσας να με βοηθησει παρακαλω/ειχα παει πριν 2 εβδομαδες και επεσα πανω σε μια κοπελα ξανθια 40αρα ρωσιδα μαλλον ,με καλο κορμι σιληκονατο βυζι κ αρκετα καλη γενικοτερα.απο αθτες που 10 χρονια πριν ηταν υπερμουνα.υπαρχει κανεις να θυμαται το ονομα της.και να μου πει αν αξιζει και πιο μεσα....ευχαριστω

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Μάλλον για μια κλασική Ρωσιδα λες απο παλια...Νικολ...ΔΕν ξερω για ποιο μέσα αλλα είναι πολύ δυνατή σε χορούς  :rockon:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Επισκεψη Σάββατο βράδυ με παρέα μετά από πολλά χρόνια στις Μούσες
Θα ανέβει και κριτική βέβαια
Λίγος κόσμος για Σάββατο βράδυ (καμμιά δεκαριά τραπέζια με παρέες ή μοναχικούς καβαλάρηδες)
Ρόστερ μέτριο με εξαίρεση μια πιτσιρίκα μελαχρινή με tattoo η οποία είναι πολύ δυνατή σε εμφάνιση αλλά δεν τιμήθηκε αφού ξεζούμιζε έναν μοναχικό
Ονόματα δε θυμάμαι αφού εγώ ασχολήθηκα μόνο με μια (ήταν και η δεύτερη που ανέβαζε τον μέσο όρο του ρόστερ)
Αν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο συν άλλη μια ρωσίδα μιλφ το μαγαζί θα ήταν κάτω του μετρίου σε αυτό τον τομέα.
Συμπεριφορές από άλλες κρύο και από άλλες ζέστη
Λεπτομέριες θα γράψω στην κριτική.
Χοντρά χοντρά όμως
Εύκολο πάρκινγκ, καλή συμπεριφορά από το σερβιτόρο, χάλια  ήχος από τα ηχεία, ελάχιστοι χοροί στην πίστα.
Από ποτά δεν ξέρω αφού ήπια μπύρα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
Κρίμα παιδιά το μαγαζί είχα περάσει τρελές νύχτες εκεί πέρα, τελευταία φορά που πήγα τον Σεπτέμβριο ήταν νέκρα τελείως. Καμιά 10αρια γκόμενες το 60% μπάζα και αυτές που ήταν τούμπανα κοίταγαν πως να πάρουν δεκάρικο χορό και ποτό. Κάτι πρέπει να κάνουν γιατί δεν θα πατάει κανείς έτσι όπως πάει.......

Idrag

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
μια κλασσικη ρωσιδοφατσα μελαχρινη με μεγαλους βυζους και ισιο μαλλι εν ονοματι Μαρινα ειναι ακομα εκει? Επερνε θαμαμαι τρελες πιπες... ωραια χρονια ... τελευταια φορα πρεπει να την ειδα πριν 2 χρονια ...

Gourounos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Πήγα το τελευταίο 6μήνο 2 φορές και είναι δύσκολο να διαλέξω την χειρότερη. Σε γενικές γραμμές ήταν βαρετά. Ελάχιστοι πελάτες ακόμα και Σάββατο βράδυ.. Όχι ιδιαίτερα όμορφες ή νέες κοπέλες. .Θέλει αλλαγές το μαγαζί αλλιώς θα εξαφανιστεί

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
Πρόσφατη επίσκεψη την Παρασκευή.Το μαγαζί πνέει τα λοίσθια.Ο χορός έχει πάει 10 ευρώ από πέντε,οι γκόμενες στην καλύτερη μέτριες σε εμφάνιση και λιγοστές (7) σε αριθμό. Άμα συνεχίσουν έτσι θα πάνε για φούντο,εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Πρόσφατη επίσκεψη την Παρασκευή.Το μαγαζί πνέει τα λοίσθια.Ο χορός έχει πάει 10 ευρώ από πέντε,οι γκόμενες στην καλύτερη μέτριες σε εμφάνιση και λιγοστές (7) σε αριθμό. Άμα συνεχίσουν έτσι θα πάνε για φούντο,εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω.
το μαγαζί κρατιέται ανοιχτό για άλλους λόγους..στριπτιζάδικο mousses δεν υπάρχει πια

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και γω που νομιζα οτι εχει ηδη κλεισει..

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Προσωπικά δεν έχω πατήσει ποτε και ουτε νομίζω ότι θα το κάνω με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom